Fehér konyhabútor-inspirációk

Ha te sem szeretnéd konyhabútorodat 2-3 évente lecserélni, akkor a fehér színt neked találták ki. Amellett, hogy elegáns és letisztult hatást kelt, soha nem megy ki a divatból. Sokan félnek tőle, mert az téves elképzelés kering róla, hogy kényes és könnyen sérül. Az igazság viszont az, hogy a konyhabútor tartósságát egyáltalán nem a színe, hanem a felhasznált alapanyagok minősége szabja meg. Összegyűjtöttünk néhány olyan konyhát, amiről neked is megjön majd a kedved a fehérhez.

Visszafogott elegancia

Ez egy L-alakú, nyitott konyha, amit egy félszigettel választottak el a nappalitól. Félsziget alkalmazása tökéletes megoldás akkor, amimkor nem áll rendelkezésünkre elegendő hely ahhoz, hogy egy teljes konyhaszigetet telepítsünk.

A fehér, matt konyhabútorok visszafogottságot képviselnek, az egységes márvány hátfal és padló teszi igazán elegánssá az összhatást. A márvány nem a legolcsóbb anyag, de ne búsuljunk akkor sem, ha nem engedhetjük meg magunknak. Ma már kiváló minőségű, tartós és szép márványhatású anyagok érhetőek el a piacon, megfizethető áron.

A helykihasználás is tökéletes ebben a konyhában, a felső szekrénysor megduplázásával bővítették a tárolókapacitást. A szekrények fogantyúnélküliek, ún. push-open megoldással nyithatóak.

A megfelelő világításról nem csupán egy lelógó lámpa, a felső szekrénysor alján elhelyezett világítás is gondoskodik.

 

Bianco High Gloss

Ez egy légies megjelenésű konyha, amit a fehér, magasfényű konyhaszekrények és az egységes, fahatású hátfal kombinációja alkot. Letisztult dizájn, ami az egyszerűségével hódít. Az egysoros elrendezés a nyitott helyiség középpontjába állítja a konyhát.

A felső szekrények puh-open megoldással nyílnak, míg az alsó szekrényeken a többi kiegészítővel harmonizáló fogantyúk találhatóak. Ebbe konyhában beépített konyhagépek találhatóak, a sütő és a mikró szembetűnő, a mosogatógép és a hűtő azonban rejtve marad a konyhaszekrények mögött.

 

Kreatív, mégis letisztult

U-alakú, nyitott konyha, ahol a „bejáratot” két oszlopszerűen megalkotott polcos elem keretezi. A fehér konyhaszekrényeket az egymással harmonizáló fahatású munkalap és hátfal egészíti ki.

A „bejárattal” szemközti falon egy nagy ablakból rengeteg természetes fény jut a konyhába, ráadásul a tér nyitottsága miatt a fény könnyedén járja át a helyiséget. A világítás gondosan terezett, nem csupán funkcionális szerepet tölt be, dekorációs elemként is szolgál.

 

Férfias egyszerűség

A férfiak ritkábban választanak világos színű konyhát, pedig a fehér konyhabútorokkal is lehet „pasis” végeredményt alkotni.

Itt például a fehér, magasfényű konyhaszekrényeket fogantyú nélkül hagyták, hogy a lehető legegyszerűbb legyen az összhatás. A fekete munkalap modernné és férfiassá teszi az enteriőrt. A hátfal csempehatású anyagból készült, a valódi csempét ugyanis nehezebb tisztántartani, és az ugye nem cél a napi szintű bosszankodás. Egyszerű, mégis modern a végeredmény.

A fehér színválasztással tényleg a lehetőségek tárháza tárul elénk. A megfelelő funkcionalitás, a tökéletes helykihasználás érdekében mindenképpen érdemes a konyhánk tervezését és kivitelezését egy profi szakemberre bízni. Amennyiben úgy döntesz, hogy egyedi konyhabútort szeretnél, keresd bátran a Mobilan munkatársait! Nagyon jó ár-érték aránnyal, kiváló minőséggel és széleskörű garanciavállalással várunk konyhastúdiónkban.
 

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Stílusos bérlemény – kompakt elegancia Budapesten

Stílusos bérlemény – kompakt elegancia Budapesten

Referenciamunkáink bemutatását ezzel a bérbeadásra szánt ingatlannal folytatjuk. A teljes lakás berendezésével bíztak meg bennünket, ráadásul nem túl magas büdzsével dolgoztunk, de úgy gondoljuk, hogy egy igazán esztétikus és harmonikus megoldás született. A...

bővebben
Konyhapult-világítás LED technológiával

Konyhapult-világítás LED technológiával

A konyhai világítás alapos megtervezése fontosabb, mint gondolnánk. Az sem jó, ha túl kevés fényforrással dolgozunk, hiszen ez balesetveszélyes is lehet, és fölöslegesen sem érdemes túlzottan sok világítótestet betervezni. Ebben a cikkben a konyhapult-világítás...

bővebben
Hogyan tervezz időtálló konyhát?

Hogyan tervezz időtálló konyhát?

A trendek jönnek-mennek, és természetes, hogy egy-egy divathullám időnként elkap minket. Mégis azt gondoljuk, hogy ha konyhafelújításon gondolkodsz, akkor fontold meg, hogy milyen lenne az a konyhabútor, amiben hosszú távon is örömödet leled. Ez akkor is fontos, hogy...

bővebben