lakásberendezés referenciáink

Vállalkozásunkat 30 éve konyhabútorgyártással kezdtük, de szép lassan kibővült a profilunk. Mára eljutottunk oda, hogy modern gyártósorunknak és gyártókapacitásunknak köszönhetően már akár teljes lakások berendezését is tudjuk vállalni. Természetesen itt is a tőlünk megszokott kimagasló minőséget képviseljük, minőségi anyagokkal és technológiákkal készítjük bútorainkat.

Harmonizáló terek

Megrendelőnk számára fontos volt, hogy a lakás teljes bútorzata összhangot sugározzon. A konyha mellett a nappali, az előszoba és a hálószoba bútorait is a Mobilan készítette.
Ugyanazok a színek és anyagok jelennek meg mindegyik helyiségben, az azonos fogantyúk tovább növelik a harmóniát.

Konyha + előszobabútor

A tágas konyha rengeteg tárolóhelyet biztosít. A tervezésben az egyik kihívást a hosszabb fal közepén elhelyezkedő pillér jelentette. Ezt egy nyitott polcos elemmel oldottuk meg, ami sötét színével kiemelkedik a világos frontok közül.

Az előszoba bútort is a Mobilan készítette, a konyhával egyező színvilágban.

Tükrös gardrób

A konyhabútor mellett leggyakrabban gardróbokat készítünk. Ebben a közel 3 méter széles tolóajtós gardróbszekrényben minden elfér, amit a hálószobában tárolunk. A Barna Kansas Tölgy ajtók melegséget sugároznak, a nagy tükör pedig kényelmessé teszi a reggeli készülődést.

Gyűjtsön ötleteket, inspirálódjon!