fbpx

konyhabútor referenciáink

A modern elegancia és a klasszikus stílus násza

Ezt a konyhát a klasszikus és modern elemek harmóniája jellemzi. A gazdag részletek és a letisztult felületek egyedi és kifinomult atmoszférát teremtenek.

Az L-alakú konyha kiegészítője a konyhasziget, amely nemcsak extra munkafelületet, plusz tárolókapacitást is biztosít, a zárt konyhaszekrények kiegészítőjeként. Ügyfelünk szeretett volna minél több tárolót, így a felső szekrénysort megkettőztük.

Egy konyhával megegyező stílusú komódot is készítettünk, ami tovább erősíti az összhangot a teljes enteriőrben.

KOMPAKT ELEGANCIA egy kiadásra szánt lakásban

Itt a teljes lakásberendezést ránk bízták, és hozzátennénk, hogy meglehetősen szűk költségvetéssel dolgoztunk. Ez abszolút nem látszik meg, gyönyörű, letisztult végeredmény született. Igyekeztünk maximálisan kihasználni a teret, így az L-alakú konyhabútort egy kisebb konyhaszigettel is kiegészítettük. A hálószobában is kimaxoltuk a tárolási lehetőségeket egy praktikus ágyneműtartós ággyal, és egy plafonig tartó gardróbszekrénnyel. Az előszobabútor egyszerű, mégis praktikus, és tökéletesen harmonizál a lakás többi részével. Megrendelőnk nagyon elégedett volt az enteriőrrel, és büdzsé ellenére nem kellett engednünk a megszokott Mobilan minőségből sem.

Modern luxus egy Airbnb ingatlanban

Ügyfelünk kérésére modern, elegáns lakásberendezést készítettünk, melyben a szürke árnyalatok dominálnak. A márványhatású hátfal és asztal harmonikusan összeköti az étkezőt a konyhával. A monokróm konyhabútor push-open fogantyúkkal és beépített konyhagépekkel rendelkezik, tökéletes harmóniát teremtve. Az előszobabútor és konyhabútor frontjai megegyeznek, a lakás egységet sugároz. Az enteriőr kellemesen tágas és világos, minőségi anyagokból készült. Természetesen egytől egyig minőségi alapanyagokkal dolgoztunk, aminek köszönhetően ezek a bútorok még komolyabb igénybevétel esetén is hosszútávon szépek maradnak.

A fehér és a természetes színek időtlen varázsa

A fehér és természetes színek kombinációja a teret nagyobbnak és világosabbnak láttatja. Egy igazán barátságos légkört teremt otthonunkban, ami nyitott konyhák esetében különösen fontos. Ügyfelünknek zárt konyhaszekrényeket ajánlottunk, mert ettől letisztultabb lesz a teljes enteriőr, és így a rend megőrzése is sokkal egyszerűbb. Ennyi tárolóhely láttán nem merülhet fel, hogy bármelyik konyhai eszközünk nem fog elférni. Az előszobabútort is mi készítettük, ami szépen passzol az előszobához, ugyanazokat a színeket vezettük végig mindkét helyiségben, megteremtve a teljes harmóniát a lakásban.

Luxus

Megrendelőnk egy minden apró részletében kidolgozott, kifinomult bútort kért az amerikai konyhás nappalijába. Az eredmény szinte lélegzetelállító!

Hogy a konyha ne tűnjön túl nagynak, egy belső és egy külső részre bontottuk. Belülre kisebb mélységű, matt gyöngyszürke elemeket terveztünk, amiket magasfényű, festett fehér szekrényekkel vettük körbe.

A ragyogást fokozza a kvarckő munkapult és sziget, a Grey Metal üveg hátfalpanel és a sziget oldalába épített tükör.

Letisztult

Remekül működik a gyakorlatban, ha az alsó elemek fogantyúval nyithatók, a felső elemek ajtaja pedig push open (nyomásra nyílódó).

A bútorlapba bemart LED lámpa kiemeli a szövet hatású falburkolatot és a fehér BLANCO mosogatótálcát.

Konyha a Balaton partján

Ezt a konyhát egy visszatérő ügyfelünk nyaralójába terveztünk. A laminált bútorlapok modern megjelenést kölcsönöznek a térnek, a minimalista dizájn pedig tágasabbá és rendezettebbé teszi a konyhát. A kompakt elrendezés és a praktikus, zárt tárolók hatékony munkavégzést tesznek lehetővé, akár még hosszabb tartózkodás esetén is. A kiegészítők, mint a Lacobel üveghátfal és a mosogató, nemcsak gyönyörűek, de egyszerűbbé is teszik a mindennapokat a konyhában.

Egyszerű, mégis szép és igényes lett a végeredmény, ez a konyha garantáltan hosszú éveken át nyújtja majd az örömteli és inspiráló kulináris élményeket.

Mini konyha

Egy idős hölgy számára készítettük ezt a konyhát. Számára a kis méret nem jelent gondot, hiszen minden kéznél van. Könnyen a főzési folyamat egyik állomásától a másikhoz fordulhat. Szintén praktikus a beépített sütő fölötti felület, amit használhatunk tárolásra vagy a sütőből éppen kivett étel elhelyezésére.

Kínai vörös

A konyha karakterét egyértelműen a vörös ajtók adják. A tágas enteriőrben jól érvényesül a konyhasziget, a helyiség fogadások szervezéséhez is kiváló.

A másik fókuszpont a sziget fölötti páraelszívó, amiben kiemelt szerepet kapott a világítás. Ezt az üveg keret is hangsúlyozza.

Mobilan simple kollekció

Kollekciónkat elsőlakás-vásárlóknak terveztük. Konyháink praktikus, minden igényt kielégítő elemekből épülnek fel, inspiráló anyaghasználattal és színösszeállítással. Egyszerű, kompakt, kreatív megoldások, kedvező áron, beépített konyhagépekkel.

Modern és trendi

A fiatal pár konyháját a nagy fehér felületek és a főzőlap mögötti üvegpanel teszik légiessé.
A  pult végébe egy push open (nyomásra nyílódó) asztalkát helyeztünk, amivel bővíthető a főzőlap melletti munkafelület.
A lakók egyik kedvence a páraelszívóba integrált spot lámpák fénye.

Üdeség 4 négyzetméteren

Mit hozhatunk ki egy 2X2 MÉTERES helyiségből? Egy gépesített, teljes funkcionalitású konyhát. Világos színekkel és LED lámpákkal tettük optikailag tágabbá a teret. Megrendelőnk kérésére egy egyszerű polcos részt alakítottunk ki a munkapult felett, hogy a főzésnél leggyakrabban használt hozzávalók mindig kéznél legyenek.

Férfias harmóniák

Határozott vonalvezetés jellemzi ezt a konyhát. A Hamilton tölgy és a faerezetes fekete ajtók remekül kiegészítik egymást.  A részleteket is érdemes megnézni: a fogantyúkat és a lábazatot feketére festettük, a beépített hűtő mellé mennyezetig érő bortartót terveztünk, a felső szekrényeken pedig rejtett fogantyút használtunk, hogy a tölgy még erőteljesebb legyen.

Klasszikus és tágas

Rengeteg tárolóhelyet biztosít ez a konyha. A hosszabb falon egy pillér miatt a munkafelület egy részét elveszítjük, de ezt a rövidebb falon lévő hosszú munkafelület kompenzálja.

Mivel nagy méretű, jól megvilágított konyháról van szó, bátran használhatunk sötétebb árnyalatokat. Itt az Aida dióra esett a választás.

Otthonos hangulatban

Megrendelőnk olyan konyhát kért, amiben a bútor nem nyomja el a nappali bútorait, hanem ahhoz egy otthonos hátteret nyújt. Ezt a hatást a melegséget sugárzó Aida dió hátfallal értük el, illetve a visszafogott akril ajtókkal.

Visszafogott elegancia

A világos és tágas helyiség tökéletes kiindulópont. A tervezésben a fényt az akril magasfényű frontokkal, az inox gépekkel, továbbá a kvarckőből készült munkapulttal és hátfallal hangsúlyoztuk. Az összeállítás mégsem csillogó, az egyensúlyt a Natúr Pacific Dió bárpult teremti meg.

Rengeteg fény

Ebben a konyhában egy műszaki nehézséget változtattunk előnnyé. A légtechnikai kiállás a páraelszívó tervezett helyétől távol, a szemközti falon volt. Egy álmennyezetet alakítottunk ki, ahol az elszívó elvezetése mellett LED spotlámpákat helyeztünk el. A lámpák felkapcsolásakor a fehér ajtókról visszaverődő fény teszi igazán látványossá ezt a konyhát.

Klasszikus konyha

A tágas konyha rengeteg tárolóhelyet biztosít. A tervezésben az egyik kihívást a hosszabb fal közepén elhelyezkedő pillér jelentette. Ezt egy nyitott polcos elemmel oldottuk meg, ami sötét színével kiemelkedik a világos frontok közül.

Az előszoba bútort is a Mobilan készítette, a konyhával egyező színvilágban.

Kompakt

Bár kis hely állt rendelkezésre, a beépíthető mosogatógép, mosógép és hűtő is helyet kapott a konyhában. Köszönhetően a mennyezetig tervezett bútornak, megrendelőnknek a tárolóhelyről sem kellett lemondania.

A faerezetes felső elemek nyitását gola profillal oldottuk meg, így a szekrények frontja szinte összeolvad és egy gyönyörű, töretlen felületet képez.

Letisztult

A fehér-szürke színvilág, a Lacobel üveg hátfal és az ajtók élére illesztett rejtett fogantyúk elegáns, letisztult összbenyomást keltenek.
Az elrendezést az étkezőpult alatt kialakított praktikus tárolók egészítik ki.

Harmonizáló terek

Megrendelőnk számára fontos volt, hogy a lakás teljes bútorzata összhangot sugározzon. A konyha mellett a nappali, az előszoba és a hálószoba bútorait is a Mobilan készítette.
Ugyanazok a színek és anyagok jelennek meg mindegyik helyiségben, az azonos fogantyúk tovább növelik a harmóniát.

Fényzug

 Ebben a konyhánkban úgy kellett kialakítanunk ezt a beugrót, hogy bejárhassa a fény, miközben minden konyhai eszköznek megfelelő tárolást biztosít. A világosságát segíti a (Grigio) halvány szürke front , ami fényes felületével természetes módon deríti ki a konyhát, akárcsak a fehér csempék, melyek nem csak izgalmas mintával dobják fel a letisztult formákat, de a fényt is árasztják konyhánkban. A konyha-összeállításban az is fontos volt, hogy a különféle eszközök pultra helyezésével ne törjük meg ezt a kedvező hatást, így a bőséges és nagyméretű tárolók segítik, hogy mindennek meglegyen a maga helye, miközben a konyha megőrzi a világos tereit

A textúra hatása

A fa által képviselt melegség sokkal inkább odavonzza a szemünket, ha mellette a fehér és a szürke különféle árnyalatai határozzák meg a teret, ezzel talán még fel is nagyítja az anyag organikus erejét. Persze mindez csak akkor működik ennyire harmonikusan, hogy ha úgy eljátszunk a szürke árnyalataival és textúráival, ahol ebben a konyhában tettük, a falakon végigfutó minta és a különféle fémfelületek teszik teljessé a képet. Csak pár hűtőmágnes, és bárki magáénak érezheti!

Visszafogott és modern

A Mobilan a modern trendeket követve a legprofibb anyagokat használva gyártja munkafelületeit és frontjait, miközben ezekhez olyan színeket és felületeket tudunk biztosítani, melyek jól passzolnak a különféle megjelenésű lakásokhoz. A frontokon ezúttal a halvány mégis meleg színek teremtik meg a konyha otthonos hangulatát, közben viszont láthatjuk, hogy a vasalatok és a felületek mögött megbúvó technikai háttér a legújabb technikai megoldásokat alkalmazza.

Otthonos és stílusos

 Ebben a konyhabútorunkban azon a vonalon ötleteltünk, hogy a karakteres, szemet odavonzó színek helyett milyen elemeket használhatunk, ami egyszerre teszi otthonossá és modernné a konyhánkat. Így sokkal hangsúlyosabbá válnak az elegáns formák és kiegészítők, a dizájnos vízcsapoktól kezdve az egyedi lámpákig, és sokkal inkább előtérbe kerül a frontok magas minősége. Modern, mert minden lehetőség rendelkezésére áll a tervezőknek és a megrendelőknek, ami manapság a lakberendezésben elérhető technikailag. Modern konyhabútor, mert mindezt mindenki bátran beleálmodhatja leendő vagy megújuló otthonába!

Világosság, egy kis csavarral

 Ennél a lakásnál is a világosság volt az elsődleges szempont, így a fehér frontok megjelentek a lakás meghatározó pontjain egyaránt, viszont tudtuk, hogy a konyhában kell valami csavart vinni a dologba, így született meg a halvány fa árnyalatot és a fehéret fém szegélyekkel összeolvasztó kompozíció, melyben így a konyhai gépek acélos felületei is jól mutatnak. A magas minőségű alapanyagok miatt a Mobilan megrendelőinek nem kell félnie a fehér színtől, hisz a legújabb technológiájú felületi kezelésnek köszönhetően a szín olyan makulátlan marad, mint a frissen hullott hó.

4in1: Konyha, nappali, gardrób, hálószoba

Hogy a fehér és a fa felületek összhangja az enteriőrben igazán összeállhasson, a Mobilan már nem csupán a konyhabútor tervezését és gyártását vállalta a projektben, hanem a nappali, a gardrób és a hálószoba bútorait is mi álmodtuk meg a leendő lakókkal együtt. Úgy érezzük, nem csak a közös munka és tervezgetés, de a végeredmény is igazán harmonikus lett megmutatva, hogy a bútorok nagy fehér felületi a megfelelő anyaghasználat és dizájn esetén mennyire tágassá teszik otthonunkat.

Szeretnénk minden új és megújuló otthonba elvinni az utánozhatatlan Mobilan minőséget és életérzést. Az évek során elképesztően sokféle kívánsággal és problémával találkoztunk, így rengeteg tapasztalatra tettünk szert. A legkiválóbb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, melyeket saját gyártósorunkon formálunk végtermékké. Szakembereink kiválasztásában is az igényességet képviseljük. Munkatársaink egytől-egyig kompetens és ügyfélközpontú kollégák, akik nyitottak arra, hogy folyamatosan továbbképezzék tudásukat. Legyen Ön is részese a Mobilan családnak!

Kattintson a képre a képgaléria megnyitásához!