fbpx

Hírek, aktualitások

Hírek, aktualitások

Újabb konyhánk készülőben

A képen látható konyánk beépítése megkezdődött. Ügyfelünk csodaszép matt, ujjlenyomatmentes frontokat választott. Várjuk már a köves kollégákat, hogy beépíthessük a Technistone munkalapot is. A végeredménnyel hamarosan jelentkezünk! Addig ajánljuk figyelembe konyhabútor referenciáinkat.

Konyhabútor hitelre, 0%-os THM-mel

Elindult részletfizetési konstrukciónk, melynek keretében a teljes konyhabútorra, illetve egyéb bútorokra, konyhagépekre, valamint a beszerelésre is kamatmentes hitelt kínálunk. Részletekért kattints ide: KAMATMENTES ÁRUHITEL

Elkészült legújabb konyhabútorunk

L-alakú konyhabútor rengeteg tárolóhellyel! Az alapot laminált forgácslap adja, az Egger Natúr Hamilton Tölgy árnyalatát választottuk. A felső konyhaszekrények fehér, matt akril anyagból készültek. A gyöngyszürke  munkalap és hátfal egymással harmonizál, ami rengeteget ad a komopozícióhoz. Egyszerű, letisztult, nagyméretű beépített hűtővel és fagyasztóval, pont ahogyan ügyfelünk szerette volna.

 

Nálunk is elérhetőek az EGGER újdonságai, ha valami igazán különlegesre vágysz!

Az ST20 Metal Brushed felület lenyűgözően valósághű hatást kelt. A finoman csiszolt fém megjelenése és tapintása minden bútordarabnak különleges stílusú és tapintású felületet kölcsönöz.

 

A matt struktúrával ellátott felület innováció a TM12 PerfectSense Omnipore Matt a lakkozásának köszönhetően csökkenti a fényvisszaverődést. Ez az adott dekorképet jobban láthatóvá teszi, és még nagyobb színmélységet ad neki. Az új felület az ujjlenyomat taszító tulajdonságai miatt is ideális.

 

Kinézetre és tapintásra is olyan mint a valódi tölgy. Élethű, minőségi és funkcionális: Az újonnan kifejlesztett, szinkronpórusos felületű ST40 Feelwood Oakgrain illeszkedik az elegáns, visszafogott és matt fa hatások trendjébe, emellett tapintásra bizonyos fokú mélység érzetet is kelt.

Keresd őket a Mobilan Konyhastúdióban!

Egy újabb konyhabútor

Nemrég adtuk át ezt a konyhát, neked hogy tetszik ez az egymáshoz passzoló munkalap és hátfal?