fbpx

Ezek a lépések vezetik álmai bútorához

HOGYAN LESZ A LEGOPTIMÁLISABB KÖLTSÉGEK  MELLETT  EGY  MINŐSÉGI KONYHÁJA  HOSSZÚTÁVRA

Ha Ön épít vagy felújít és új konyhát szeretne, már a  KIVITELEZÉS  ELŐTT  keressen meg minket.   Miért  fontos  ez? Rengeteg többlet költséget takaríthat  meg, mivel segítünk a tervezett bútor elrendezése alapján meghatározni a gépészeti és elektromos kiállások helyét, kapacitását a kiválasztott  termékek  alapján.  Elkészítjük a gépészeti és elektromos kiállások tervét, melyet a szakági kivitelezőnek átadhat, aki a bútor beépítéséig elkészíti a pontos kiállásokat.  Gondolja  végig, ha ez  utólag történik  mindez  már  „csak extra költségek mellett  lehetséges”!

1. JÖJJÖN EL A BUDAPESTI BEMUTATÓTERMÜNKBE VAGY EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Szívesen látjuk Önt nyitvatartási időben. Időpontfoglalás esetén biztos lehet benne, hogy az egyeztetést semmi nem zavarhatja meg, kollégánk 100%-ban Önre koncentrál.

KÖZPONTI SZÁMUNK:   
+36 1 299-0990

2. BEMUTATÓTERMÜNKBEN BÚTORÁNAK MINDEN RÉSZLETÉT MEGBESZÉLJÜK

 Az első találkozóra érdemes magával hoznia a helyiség alaprajzát, és az Ön által felmért méreteket,  akár  az  elképzeléseit  tükröző  inspirációs  képeket,  hogy a lehető leghatékonyabb legyen a megbeszélés.  ezeket  az anyagokat  előzetesen  a kapcsolat@mobilan.hu  oldalra  el  is  küldheti.
1094 Budapest, Ferenc tér 6-7. 

3. MEGTERVEZZÜK ÖNNEK LEENDŐ BÚTORÁT

 3D-s látványtervben mutatjuk meg leendő bútorának modelljét, elkészítjük  a gépészeti  terveket  a melyek alapján úgy  a villamos  mint  a gépész  kivitelező  precízen eltudja  készíteni a megfelelő kiállásokat,  csatlakozásokat. Ha beleszeretett, és ajánlatunkat elfogadja, megtörténik a megrendelés, megkezdjük a szerződéskötés folyamatát.

4. Pontosan felmérjük a helyszínt

Felmérjük a helység minden méretét, a gépészeti kiállások helyzetét, ebben a szakaszban az ajánlatot már konkrét méretekre igazítjuk.

j

5. SZERZŐDÉSKÖTÉS

Elkészítjük a szerződést, melynek aláírására lehetőség van személyesen a bemutatótermünkben vagy online.

6. FIZETÉSI ÜTEMEZÉS

A megrendelt bútor összegének 50%-át utalja el 3 napon belül bankszámlánkra vagy készpénzben rendezze bemutatótermünkben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség  alapvetően azért  mert  gyakori a  limit  túllépés,  igy ez a fizetési  mód  nem a legpraktikusabb!!

7. LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁNKKAL LEGYÁRTJUK BÚTORÁT

A minőségi munkát a  precíz gyártás előkészítés, az alapanyagok gondos kiválasztása, a gyártás során használt legmodernebb technológia, valamint több évtizedes tapasztalatunk is biztosítja.

8. FIZETÉSI ÜTEMEZÉS

Ha legyártottuk a bútort, értesítjük a kiszállítás időpontjáról, ezzel egyidőben díjbekérőt küldünk Önnek a fennmaradt 50 % kiegyenlítésére

9. SZÁLLÍTÁS

A megbeszélt időpontban kiszállítjuk a bútorelemeket, a megrendelt kiegészítőket, gépeket. A helyszínen mindent kicsomagolunk, a hulladékot elhozzuk. Így másnap szerelőinknek csak a szereléssel kell foglalkoznia.

10. HELYSZÍNISZERELÉS, BEÜZEMELÉS

Az előre egyeztetett időpontban szerelő kollégáink beszerelik bútorát. A szerelés végeztével szükség lesz az Ön vagy képviselője jelenlétére, hogy a teljesítést igazolni tudják.

garancia

Termékeinkre 10 év garanciát biztosítunk, mely 3 év teljeskörű garanciát és 7 év termékfelelősséget jelent. A bútorok, kiegészítők, gépek garanciajegyeit kollégáink a szállítás napján adják át Önnek.

Köszönjük hogy döntésével támogatja a hazai termékgyártást!

MOBILAN PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS*

Tervezze meg konyháját akár otthona kényelméből, tanácsadó kollégánk, Lovas László segítségével. Mindez hogyan történik?

[

Hívja Lovas Lászlót a +36 70 612 4914-es telefonszámon, és egyeztessenek időpontot INGYENES személyes tanácsadásra.

[

A megbeszélt időpontban kollégánk ellátogat Önhöz. A látogatás alkalmával előzetes műszaki felmérést készítünk a helyszínről, egyeztetjük a víz-és elektromos kiállások meglévő vagy tervezett helyzetét. Meghallgatjuk elképzelését bútorával és a színvilággal kapcsolatban, illetve tájékoztatjuk a nálunk elérhető termékek és szolgáltatások köréről.

[

Az elhangzottak alapján készítünk egy INGYENES látványtervet, melyet megküldünk az Ön részére elektronikus formában, majd meginvitáljuk egy részletes műszaki megbeszélésre bemutatótermünkbe.  Itt lehetősége van a kiállított bútorokat megnézni, megtapogatni, a kapcsolódó  kiegészítő termékeket, konyhagépeket, funkciókat átgondolni.  Ezen megbeszélés keretén belül sor kerül a műszaki kérdések, anyagok, színek tisztázására is.

[

Ezt követően elkészítjük a mindenre kiterjedő részletes ajánlatot, amely nem tartalmaz rejtett költségeket!

* A Mobilan Prémium Szolgáltatás egyelőre Észak Budapesten és vonzáskörzetében érhető el!