fbpx

Miért válassz akril ajtós konyhabútort?

A jó minőségű akril felületek vízállóak, víztaszítóak, és sérülés esetén könnyen felújíthatóak. Ezért is alkalmazzák előszeretettel a fürdőszobában, azonban nem csak ez a helyiség az, ahogy ezt a gyönyörű anyagot hasznosítják. Az akril ajtós szekrények igazi ékkövei lehetnek egy modern, letisztult konyhának.

Egészségügyi szempontok

Abban biztosan mindenki egyetért, hogy a konyha az a terep, ahol kiemelten fontos a higiénia betartása. De hogy jön ez ahhoz, hogy milyen anyagból van a konyhabútorunk? Vannak olyan felületek, amelyekbe könnyedén beleragad a kosz, nehezen tisztíthatóak, így a bacik és gombák szabadon randalírozhatnak rajta. Az akril nem ezek közé tartozik, az egybefüggő lapoknak köszönhetően a penészedés és a gombásodás könnyedén elkerülhető. Bátran érintkezhet a felülettel élelmiszer, biztos lehetsz benne, hogy az akril minden egészségügyi feltételrendszernek megfelel.

Ugye te is hosszú távra tervezel?

Az akril frontos konyhabútorok szinte örök darabnak tekinthetőek. Erősek, tartósak, terhelhetőek, nem repedeznek és nem hajlanak meg a mindennapos használat során. Természetesen a piacon akadnak silány minőségű verziók belőle, de ha minőségi darabokat választasz, akkor elég ritkán kell szembesülnöd azzal, hogy megsérül, és ha ez meg is történik, a hibák könnyedén kijavíthatóak.

Könnyedén tisztítható

Ahogy már a bevezetőben is írtuk, az akril frontos konyhabútorok víztaszító tulajdonságuknak és az egybefüggő lapoknak köszönhetően könnyedén tisztán tarthatóak. A kiömlött folyadékok, és a szennyeződések nem tudnak beszívódni a felületbe, ráadásul egy benedvesített ronggyal pillanatok alatt tisztává varázsolható.

Egyedi igények szerint alakítható

Az akril kiválóan alkalmas egyedi tervezésű konyhabútorok megalkotására, hiszen nagyon könnyen megmunkálható. Rengeteg színvariációban elérhető, a lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Bátran kombináld a magasfényű és a matt felületeket, így igazán különleges lesz a végeredmény.

Kiváló ár-érték arány

A kiváló minőséghez és széleskörű felhasználási lehetőségekhez viszonyított kedvező ár párosul. Minden hosszú élettartamú, könnyedén tisztítható és karbantartható, így akkor sem fogsz csalódni, ha hosszú távon gondolkodsz.

Ha neked is elnyerte a tetszésed ez a csodálatos anyag, keress minket bátran elérhetőségeinken, hiszen gazdag színválasztékban és kiváló minőségben érhető el nálunk.

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Mire figyelj oda egy minimalista konyhabútor tervezésekor?

Mire figyelj oda egy minimalista konyhabútor tervezésekor?

A minimalista építészet lényege az egyszerűség és a tisztaság iránti törekvés. Ez a tervezési filozófia arra összpontosít, hogy csökkentse a felesleges részleteket és díszítéseket, és inkább hangsúlyozza a tiszta formákat, sík felületeket és a funkcionalitást. Ezek az...

bővebben