fbpx

Akril Akció 2

Tekintse meg 2021-es akril kollekciónkat!

Megnézem a katalógust
  • A látványterven szereplő konyhabútor listaára: bruttó 1 050 000 Ft
  • Kedvezményes ár: 945 000 Ft
  • A kedvezmény mértéke: 10%
  • Amennyiben más elrendezésű, akril frontos konyhabútort szeretne, a kedvezmény ugyanúgy érvényes
  • A kedvezmény a 2022. július 18-tól létrejött szerződésekben szereplő konyhabútorokra vonatkozik, az akció visszavonásig érvényes
  • Az árengedmény a konyhabútorok 2022. szeptember 1. és október 31. között történő beépítése esetén érvényes
  • A kedvezmény nem vonatkozik konyhagépekre, mosogatókra, egyéb kiegészítőkre és szolgáltatásokra
  • Más akciókkal nem vonható össze
  • A kedvezmény nem vonatkozik a Mobilan Simple kollekcióra

FIGYELEM! Bemutatótermünk 2022. augusztus 6-21-ig nyári szünet miatt zárva tart.

Ebben az időszakban kérjük, hogy e-mailben vegyék fel velünk a kapcsolatot. A beérkezett megkeresésekre legkorábban augusztus 22-én tudunk válaszolni. 

Ez azt jelenti, hogy a szerződéskötésnek lehet egy 2-3 hetes átfutási ideje. De, amennyiben szeretne élni a lehetőséggel, akár már szeptemberben Öné lehet álmai konyhabútora!

Hogyan kapom meg a kedvezményt?

Foglaljon időpontot bemutatótermünkbe, így biztos lehet abban, hogy csak Önnel foglalkozunk abban az időintervallumban. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a kialakult helyzet fontosságának megfelelő intézkedéseket megtesszük, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát nálunk és kaphassa meg álmai konyhabútorát. Időpontot az alábbi telefonszámon kérhet: +36 1 299-0990
Az első találkozóra érdemes magával hoznia a helyiség alaprajzát, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a megbeszélés. Címünk: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.
A Mobilan konyhabútor stúdió egy 3D-s látványtervben mutatja meg leendő konyhabútorának modelljét. Ha beleszeretett, megtörténik a megrendelés és hozzáfogunk, hogy legyártsuk az Ön egyedi, közösen megtervezett konyhabútorát. Amennyiben most szerződik velünk, látványtervéért nem számítunk fel plusz költséget.
Felmérjük és rögzítjük a konyha minden méretét, a gépészeti kiállások helyzetét, hogy pontos eredményt nyújthassunk megrendelőinknek a tervezés véglegesítése és a gyártás során. A felmérést követően természetesen részletes és írásos műszaki ajánlásokkal látjuk el, hogy amíg konyhabútora elkészül, minden szükséges munkálat - például csatornázás, elektronika stb. - elkészülhessen.
A konyhabútor alapanyagok magas fokú ellenőrzése és a gyártás során használt legmodernebb technológia mellett szakembereink tövv évtizedes tapasztalata is biztosítja a minőségi munkát. Nemcsak a konyhabútort, a konyhagépeket is megvásárolhatja nálunk.
Hogy minden tökéletesen a helyére kerüljön, a szállításról és a beszerelésről is a Mobilan gondoskodik. Konyhabútorára 10 év gyártói garanciát vállalunk!
Services Image

TERMÉKGARANCIA

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, konyhabútorainkra 10 év termékgaranciát biztosítunk.

Services Image

ÁRGARANCIA

Nálunk nincsenek rejtett költségek, biztosan annyit fizet, amennyi az árajánlatban szerepel.

Services Image

HATÁRIDŐ-GARANCIA

Minden esetben betartjuk a vállalt gyártási határidőket, akkor lesz konyhabútora, amikor számít rá.

Services Image

SZÁLLÍTÁSI GARANCIA

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az új konyhabútora sértetlenül érkezzen meg Önhöz.

Felkeltettük érdeklődését? Akciónk a 2022. szeptember 1. és október 31. között beépítésre kerülő konyhabútorokra vonatkozik.

Ne maradjon le, lépjen velünk kapcsolatba!

Call Now Button