Mosogatótálca beépítési megoldások

A kiváló minőséget képviselő és gyönyörű Blanco mosogatótálcákról már írtunk korábban. Tudtad, hogy a munkalapba való beépítés többféleképpen történhet? Most ennek a rejtelmeibe szeretnénk bevezetni.

Beépítés felülről

Ez testesíti meg a klasszikus, hagyományos beépítési módozatot, hiszen a mosogatót felülről a kivágásba helyezzük. Egyszerű, kedvelt eljárás, mert bármilyen anyagú munkalaphoz alkalmazható. További előnye, hogy könnyedén és gyorsan beépíthető. A Blanco nagy választékban kínál rozsdamentes acél, SILGRANIT® PuraDur® és kerámia alapanyagokból készült mosogatótálcákat, melyek felülről történő beépítésre alkalmasak.


 

IF-laposperem

A ráültetett beépítési mód esetén a mosogatót a kivágásra helyezzük. Ez az eljárás modern megjelenést biztosít, majdnem olyan hatást érhetünk el vele, mintha a mosogatótálcát a munkalap szintjébe építenénk. Nagy előnye, hogy olcsóbb, rétegelt munkalapokhoz is alkalmazhatjuk. A Blanco széles választékot kínál IF-laposperemmel rendelkező rozsdamentes mosogatókból.


 

Munkalapszintű beépítés

A munkalapszintbe történő beépítési mód esetén a mosogatót felülről építjük be. Ehhez kifejezetten olyan modellekre van szükség, amelyek peremének a kialakítása ehhez a munkalapszintű beépítéshez lett kialakítva. A munkalapba egy peremet marnak, ebbe kerül bele a tömítőanyag, amire végül ráhelyezik a mosogatótálcát, majd rögzítőelemek segítségével, alulról a munkalaphoz erősítik. A munkalap szintjébe épített mosogatótálcák átmenet nélküli, tökéletes harmóniát teremtenek a munkalappal. Ráadásul a mechanikus tartóelemeknek és a tömítőanyagoknak köszönhetően tartós és biztos kapcsolat jön létre a mosogatólap és a munkalap között. Végre elbúcsúzhatunk a zavaró peremektől. Természetes és technikai kövekhez, kerámiához és más kompozit munkalapokhoz javasolják a használatát. A Blanco széles választékot kínál olyan SILGRANIT® PuraDur® mosogatókból, melyek kifejezetten munkalapszintű beépítésre alkalmasak.


 

Alulról szintbe építés

Ilyenkor a mosogatótálcát szinte átmenet nélkül, alulról építik be a munkapultba, mi egy igazán harmonikus összhatást eredményez. A mosogató speciális rögzítőelemekkel és tömítőanyag segítségével, alulról rögzíthető a munkalaphoz. Ha igényesen, precízen végzik el a munkalap kivágását, az öntőgyanta segítségével extrém tartós kötés érhető el. Léteznek kifejezetten aláépítésre kialakított mosogatók és medencék a Blanco kínálatában, de szinte az összes rozsdamentes és SILGRANIT® PuraDur® modell alkalmas erre. Ezt az eljárást természetes, technikai kő, kerámia és üveg munkalapokhoz is javasoljuk.

 

.

A Mobilan munkatársai által tervezett konyhabútorok esetében a Blanco mosogatók széles választékából válogathat. Kérje szakembereink segítségét, hogy megtalálja az Ön elképzeléseihez leginkább passzoló megoldást.

 

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Elegancia és funkcionalitás – Konyha a Balaton Partján

Az idilli Balaton partján található nyaralók gyakran szolgálnak menedékül a városi élet zajától és rohanásától. Ezekben a kis oázisokban a tervezés és berendezés kulcsfontosságú szerepet játszik annak érdekében, hogy a nyaralók mind a kényelmet, mind pedig a harmóniát...

bővebben