fbpx

A konyha ékessége: BLANCO SILGRANIT® PuraDur®

Megfigyelted már, hogy hiába van mosogatógéped, a konyhai munka 60%-a így is a mosogatótálcával kapcsolatos? Így annak kiválasztása a konyha tervezésének egyik legfontosabb alapköve. Nem csupán a dizájn a fontos, figyelj oda a minőségre és a kényelmi szempontokra is! Ezúttal a BLANCO SILGRANIT Puradurral szeretnénk megismertetni, ami tényleg a mosogatótálcák királya.

A BLANCO Németország legnagyobb mosogatógyártója és piacvezető szerepet tölt be a csaptelepek területén is. A márkanév már 90 éve garantálja a német megbízhatóságot, hiszen kiváló minőségű anyagok felhasználása és precíz megmunkálás jellemzi. Sőt, ha nem csak megbízható, de a fenntarthatóság szempontjait is szem előtt tartó terméket keresel, akkor is jó helyen jársz.

BLANCO SILGRANIT Puradur

A BLANCO SILGRANIT Puradur egy rendkívüli ellenállóképességgel bíró mosogatócsalád. Elképesztően sima felületének köszönhetően könnyen tisztítható, és a dizájn szerelmeseinek sem fog csalódást okozni.

Gyönyörű és kellemes tapintású

A BLANCO SILGRANIT Puradur ránézésre kőhatású, mégis kellemes, selymes tapintású. Tíz gyönyörű színvariációban érhető el, és minden árnyalathoz azzal harmonizáló csaptelepet is választhatsz. Ha színes, társított anyagú mosogatót szeretnél, ezzel biztosan jól jársz, hiszen minden szempontból felülmúlhatatlan.

Könnyebbség a mindennapokban

Bármilyen konyháról álmodozol, a BLANCO a legjobb helykihasználású megoldásokat kínálja számodra. Ergonómiájának és a funkcionalitást is szem előtt tartó kialakításának köszönhetően mind a konyhatervezők, mind a felhasználók mindennapjait megkönnyíti.

Könnyen tisztítható

A mosogató és a csaptelep felületének tisztítása rendkívül könnyű. A speciális anyagok alig engedik a szennyeződés és a víz megtapadását a felületen. A használatból eredő foltok szivacs és víz segítségével egyszerűen eltávolíthatók. Egy ilyen konyhában még takarítani is öröm!

Egyedülállóan masszív, karcálló és törésálló

Ugye veled is megtörtént már, hogy lecsúszott a kés a vágódeszkáról vagy elejtettél egy edényt? Igen, ez bárkivel megesik. A BLANCO SILGRANIT Puradur a háztartási vágásokkal szemben is ellenálló. Ráadásul nem törik könnyen, valamint nem sérül akkor sem, ha véletlenül beleejtesz egy edényt a mosogatóba.

Hőálló és fényálló

A SILGRANIT PuraDur mosogató 280 °C-ig hőálló. 100%-ig fényálló, az anyag színe közvetlen napfény hatására is változatlan marad. Mert ugye konyhát te sem 1-2 évre, hanem hosszú távra tervezel?

Élelmiszerálló és saválló

100%-ig élelmiszerálló: Az ételek előkészítését közvetlenül a mosogató felületén is végezheted. Sőt, ellenáll a háztartási savakkal és háztartási tisztítószerekkel szemben is.

Higiénikus, de tényleg!

Szabadalmaztatott higiéniai védelemmel rendelkezik. A Hygiene+Plus nem csak megkönnyíti az ápolást, de védelmet nyújt a szennyeződések és a baktériumok ellen is. Egyedülálló és szabadalmaztatott összetételének köszönhetően antibakteriális hatású. Hogy mit jelent ez számokban? Kísérletekkel bizonyították, hogy a beépített higiéniai védelem 98%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását.

Környezetvédelem

A BLANCO számára a fenntarthatóság nem csupán egy hangzatos kommunikáció, hanem immáron 20 éve a vállalati kultúra szerves része. Mind az anyagfelhasználásban mind az előállítás során odafigyelnek a környezettudatosság szempontjaira. Gondoltad volna, hogy a SILGRANIT Puradur mosogatók 100%-ban újrahasznosíthatóak?

Ezek után nem csoda, ha te is egy ilyen fantasztikus mosogatótálcára vágysz! A Mobilan egyedi tervezésű konyháit a BLANCO SILGRANIT Puradur tökéletesen kiegészíti. Ha többet szeretnél tudni róla, keresd munkatársainkat!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

A konyhabútorok kiválasztása és tervezése fontos döntés, amely hosszú távon befolyásolja otthonunk funkcionalitását és esztétikáját. Számos tévhit kering azonban a konyhabútorokkal kapcsolatban, amelyek félrevezethetik a vásárlókat. Ebben a cikkben öt gyakori tévhitet...

bővebben
A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A konyhaszekrények tervezésekor számos döntést kell meghoznunk, amelyek befolyásolják a konyha funkcionalitását és esztétikáját. Az egyik ilyen döntés a fogantyúk kérdése. A fogantyúval ellátott konyhaszekrények számos előnnyel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a...

bővebben