3 páraelszívó, amitől biztosan tátva marad a szád

Egy korábbi írásunkban már megcsodálhattatok 5 gyönyörű és csúcsminőségű páraelszívót , most újabb 3 mesterművel szeretnénk bővíteni a sort.  Az Elica termékei valóban a kategória tetején állnak, a márkanév egyet jelent az innovációval, a megbízhatósággal és a kifinomult megjelenéssel.

A világ vezető páraelszívó gyártója nemcsak a hatékony elszívásra helyezi a hangsúlyt, figyelembe veszi termékeinek tervezésekor, hogy azok megfelelő világítással és alacsony zajszinttel rendelkezzenek. Készülékeinek eredetiségét a funkcionalitás és az egyedi formatervezés szinergiája biztosítja.
 

Haiku

A páraelszívó karakterét az öntöttvas hatású alumíniumrácsok és az esztétikus, lineáris vonalvezetés jellemzi. Ami a konyhában nagyon fontos szempont: még egy sokfogásos ebéd elkészítését követően is egyszerűen tisztítható. Ez az egybefüggő felületének és az anyaghasználatnak köszönhető.
 

 

Több méretben is elérhető, ráadásul a fali- és szigetváltozata is megtalálható a kínálatban.
 

 

A Haiku Shift a piacon az első olyan páraelszívó, mely olyan rögzítőrendszerrel rendelkezik, amelynek köszönhetően szabadon állítható a mélysége. Akár a felső konyhaszekrénnyel is egy vonalba állíthatjuk, vagy akár a főzőlapon történő főzéshez pozícionálhatjuk.
 

 

Mennyezeti páraelszívók

Az Elica mennyezeti páraelszívók beépítése elképesztően egyszerű és biztonságos, ráadásul tökéletesen illeszkednek az álmennyezethez. Ezt a típust olyan helyekre javasoljuk, ahol a konyha és az étkező egy légtérben található, és a modern, illetve minimalista stílus a meghatározó. Ha konyhaszigetről álmodozol, akkor is ideális megoldás, főként, ha szeretnéd elkerülni a robosztus, mennyezetről belógó páraelszívókat.
 

 
Az alacsonyabb belmagasságú helyiségekben is alkalmazható, hiszen a kínálatban akadnak olyan modellek is, melyek elhelyezése kevesebb helyet igényelnek az álmennyezetben.
 

 

Nikola Tesla páraelszívóval integrált főzőlapok

Intelligens páraelszívó azoknak, akik számára fontos, hogy a legújabb technológia segítse őket a hétköznapokban. De mitől intelligens? A Nikola Tesla főzőlapok meg tudják különböztetni a pára minőségét és típusát, és ennek megfelelően önállóan választják ki a legideálisabb elszívási fokozatot.
 

 
Az elszívórendszer tehát automatikusan alkalmazkodik ahhoz, hogy éppen hány főzőlapot és milyen intenzitással használunk. A főzőlap még arra is képes, hogy összekapcsoljunk két szomszédos főzési zónát, hogy ezáltal garantáljuk az állandó hőmérsékletet akkor is, amikor nagyobb mennyiségű ételt főzünk. Ha megszakítjuk a főzést, vagy csak átmegyünk egy másik szobába, akkor a „Stop & Go” gomb megnyomásával az összes főzési zónát egy mozdulattal kikapcsolhatjuk, ezáltal elkerülhetőek a balesetek, vagy hogy odakozmáljon az étel.

Amennyiben még nem tudod, hogy milyen páraelszívó beépítése lenne ideális a konyhádban, olvasd el korábbi írásunkat, amit a páraelszívók típusairól írtunk. További inspirációkárt kövesd Facebook oldalunkat, és böngészd a Mobilan Magazin további cikkeit.

 

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet: