3 páraelszívó, amitől biztosan tátva marad a szád

Egy korábbi írásunkban már megcsodálhattatok 5 gyönyörű és csúcsminőségű páraelszívót , most újabb 3 mesterművel szeretnénk bővíteni a sort.  Az Elica termékei valóban a kategória tetején állnak, a márkanév egyet jelent az innovációval, a megbízhatósággal és a kifinomult megjelenéssel.

A világ vezető páraelszívó gyártója nemcsak a hatékony elszívásra helyezi a hangsúlyt, figyelembe veszi termékeinek tervezésekor, hogy azok megfelelő világítással és alacsony zajszinttel rendelkezzenek. Készülékeinek eredetiségét a funkcionalitás és az egyedi formatervezés szinergiája biztosítja.
 

Haiku

A páraelszívó karakterét az öntöttvas hatású alumíniumrácsok és az esztétikus, lineáris vonalvezetés jellemzi. Ami a konyhában nagyon fontos szempont: még egy sokfogásos ebéd elkészítését követően is egyszerűen tisztítható. Ez az egybefüggő felületének és az anyaghasználatnak köszönhető.
 

 

Több méretben is elérhető, ráadásul a fali- és szigetváltozata is megtalálható a kínálatban.
 

 

A Haiku Shift a piacon az első olyan páraelszívó, mely olyan rögzítőrendszerrel rendelkezik, amelynek köszönhetően szabadon állítható a mélysége. Akár a felső konyhaszekrénnyel is egy vonalba állíthatjuk, vagy akár a főzőlapon történő főzéshez pozícionálhatjuk.
 

 

Mennyezeti páraelszívók

Az Elica mennyezeti páraelszívók beépítése elképesztően egyszerű és biztonságos, ráadásul tökéletesen illeszkednek az álmennyezethez. Ezt a típust olyan helyekre javasoljuk, ahol a konyha és az étkező egy légtérben található, és a modern, illetve minimalista stílus a meghatározó. Ha konyhaszigetről álmodozol, akkor is ideális megoldás, főként, ha szeretnéd elkerülni a robosztus, mennyezetről belógó páraelszívókat.
 

 
Az alacsonyabb belmagasságú helyiségekben is alkalmazható, hiszen a kínálatban akadnak olyan modellek is, melyek elhelyezése kevesebb helyet igényelnek az álmennyezetben.
 

 

Nikola Tesla páraelszívóval integrált főzőlapok

Intelligens páraelszívó azoknak, akik számára fontos, hogy a legújabb technológia segítse őket a hétköznapokban. De mitől intelligens? A Nikola Tesla főzőlapok meg tudják különböztetni a pára minőségét és típusát, és ennek megfelelően önállóan választják ki a legideálisabb elszívási fokozatot.
 

 
Az elszívórendszer tehát automatikusan alkalmazkodik ahhoz, hogy éppen hány főzőlapot és milyen intenzitással használunk. A főzőlap még arra is képes, hogy összekapcsoljunk két szomszédos főzési zónát, hogy ezáltal garantáljuk az állandó hőmérsékletet akkor is, amikor nagyobb mennyiségű ételt főzünk. Ha megszakítjuk a főzést, vagy csak átmegyünk egy másik szobába, akkor a „Stop & Go” gomb megnyomásával az összes főzési zónát egy mozdulattal kikapcsolhatjuk, ezáltal elkerülhetőek a balesetek, vagy hogy odakozmáljon az étel.

Amennyiben még nem tudod, hogy milyen páraelszívó beépítése lenne ideális a konyhádban, olvasd el korábbi írásunkat, amit a páraelszívók típusairól írtunk. További inspirációkárt kövesd Facebook oldalunkat, és böngészd a Mobilan Magazin további cikkeit.

 

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Miért fontos, hogy ne egyedül tervezd meg a konyhabútorod?

Miért fontos, hogy ne egyedül tervezd meg a konyhabútorod?

Már több olyan online felület van, ahol magunk is megtervezhetjük a konyhánk, de mi mégis úgy gondoljuk, hogy ezt érdemes inkább szakértőre bízni. Sokan érzik azt, hogy ez egy luxus, pedig vannak olyan cégek, amelyek már ingyenesen kínálják, egyedi konyhabútoraik...

bővebben
Így varázsolj légies konyhát az otthonodba!

Így varázsolj légies konyhát az otthonodba!

Az „optikai tuning” elengedhetetlen eleme a kis konyhák tervezésének, de nagyobb alapterületű konyhák is tűnhetnek zsúfoltnak, ha nem figyelünk oda. Vegyük sorra azokat a dizájntrükköket, amiket érdemes bevetni, ha tágasabb és nyitottabb hatást szeretnénk elérni az...

bővebben