5 páraelszívó, amitől biztosan tátva marad a szád I.

Korábban írtunk már nektek a páraelszívók típusairól.  Most olyan darabokat gyűjtöttünk egy csokorba, amelyek amellett, hogy a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik, a dizájn tekintetében is a páraelszívók csúcsát jelentik.

Az Elica mottója: a design a tárgyak lelke, nem pedig a „ruhája”. Szakértelmüket a csúcstechnológia és a dizájn kombinációjának szolgálatába állították. Az innovatív anyagoknak, a kézműves megmunkálásnak és a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a márkanév a megbízhatóságot és a kifinomult szépséget képviseli. De lássuk ezeket a gyönyörűségeket!

#1. A természetes formák képviselője

Ezt a páraelszívót a természetes geometriai formák – négyzet és kör – mentén alkották meg.  A fehér és fekete üvegből készült készüléket a stílusos elegancia jellemzi. A képen is látható kör tulajdonképpen az elszívó gyűrű, ami a bekapcsoláskor behúzódik, kikapcsoláskor pedig magától visszaáll a helyére.

#2. Egyszerű és letisztult dizájn

Nekünk nagyon tetszik ez az acél és üveg felhasználásával készült egyszerű kompozíció. Természetesen ez a páraelszívó is nyújt technológiai pluszt: a távozó gőzök csak az elszívó hátsó részein csapódnak le, ahol egy speciális rekeszben gyűjti a folyadékot. Ugye milyen nagyszerű?

#3. Kiemelkedik a fal síkjából

Ezt a páraelszívót kár lenne rejtegetni, bár, ha valakinek úgy tetszik, a konyha falának színére festve „elbújtathatjuk”, kevéssé hangsúlyossá tehetjük. A LED világításnak, és formavilágának köszönhetően hozzájárul a konyhád világosabbá tételéhez. Ha hozzá passzoló főzőlapot választasz, azok kommunikálnak egymással, így önmagát szabályozza. Te hallottál már ilyenről?

#4. Nagyszerű technológiai megoldás

Gyönyörű a fekete üveg és a fényes acél kombinációja! Erre a páraelszívóra is igaz, hogy ha hozzá tartozó főzőlapot választasz, akkor nem lesz gondod arra, hogy állítgasd. De hogyan működik ez? A páraelszívó vezeték nélküli technológiával kapcsolódik a főzőlaphoz. Felismeri a főzés során keletkezett pára és gőz mennyiségét, ráadásul annak tulajdonságait is. Így állítja be a megfelelő teljesítményt és fokozatot. Ún. Long Life szűrővel rendelkezik, amit akár 3 évig sem kell cserélni!

#5. Megnyílik a plafon, hogy megtisztuljon a tér

Ennek a páraelszívónak a vezérlő panele két U-alakú – fényes acél és szálcsiszolt acél – elemből áll. A panel pontosan az elszívó közepén helyezkedik el. Maga az elszívó a páraelszívó peremén és annak belsejében található  A készülék fehér ún. Cristalplant anyagból készült, mely térhatást biztosít a mennyezetnek. Persze nem csak a szépség, a kiváló teljesítmény is jellemzi.

Amikor páraelszívót választasz, fontos, hogy figyelembe vedd a konyhád adottságaid, és a technikai jellemzőkön kívül a dizájn sem elhanyagolható. Egy jól eltalált darab hosszú távon a konyhád és lakásod dísze lehet. A Mobilan nem csupán konyhabútorodat tervezi meg, lehetőséged van arra is, hogy kiváló minőségű konyhaképeket is válassz hozzá. Ha valami különlegesre vágysz, keress minket bátran! r páraelszívót választasz, fontos, hogy figyelembe vedd a konyhád adottságaid, és a technikai jellemzőkön kívül a dizájn sem elhanyagolható. Egy jól eltalált darab hosszú távon a konyhád és lakásod dísze lehet. A Mobilan nem csupán konyhabútorodat tervezi meg, lehetőséged van arra is, hogy kiváló minőségű konyhaképeket is válassz hozzá. Ha valami különlegesre vágysz, keress minket bátran!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Miért fontos, hogy ne egyedül tervezd meg a konyhabútorod?

Miért fontos, hogy ne egyedül tervezd meg a konyhabútorod?

Már több olyan online felület van, ahol magunk is megtervezhetjük a konyhánk, de mi mégis úgy gondoljuk, hogy ezt érdemes inkább szakértőre bízni. Sokan érzik azt, hogy ez egy luxus, pedig vannak olyan cégek, amelyek már ingyenesen kínálják, egyedi konyhabútoraik...

bővebben
Így varázsolj légies konyhát az otthonodba!

Így varázsolj légies konyhát az otthonodba!

Az „optikai tuning” elengedhetetlen eleme a kis konyhák tervezésének, de nagyobb alapterületű konyhák is tűnhetnek zsúfoltnak, ha nem figyelünk oda. Vegyük sorra azokat a dizájntrükköket, amiket érdemes bevetni, ha tágasabb és nyitottabb hatást szeretnénk elérni az...

bővebben