fbpx

5 páraelszívó, amitől biztosan tátva marad a szád I.

Korábban írtunk már nektek a páraelszívók típusairól.  Most olyan darabokat gyűjtöttünk egy csokorba, amelyek amellett, hogy a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik, a dizájn tekintetében is a páraelszívók csúcsát jelentik.

Az Elica mottója: a design a tárgyak lelke, nem pedig a „ruhája”. Szakértelmüket a csúcstechnológia és a dizájn kombinációjának szolgálatába állították. Az innovatív anyagoknak, a kézműves megmunkálásnak és a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a márkanév a megbízhatóságot és a kifinomult szépséget képviseli. De lássuk ezeket a gyönyörűségeket!

#1. A természetes formák képviselője

Ezt a páraelszívót a természetes geometriai formák – négyzet és kör – mentén alkották meg.  A fehér és fekete üvegből készült készüléket a stílusos elegancia jellemzi. A képen is látható kör tulajdonképpen az elszívó gyűrű, ami a bekapcsoláskor behúzódik, kikapcsoláskor pedig magától visszaáll a helyére.

#2. Egyszerű és letisztult dizájn

Nekünk nagyon tetszik ez az acél és üveg felhasználásával készült egyszerű kompozíció. Természetesen ez a páraelszívó is nyújt technológiai pluszt: a távozó gőzök csak az elszívó hátsó részein csapódnak le, ahol egy speciális rekeszben gyűjti a folyadékot. Ugye milyen nagyszerű?

#3. Kiemelkedik a fal síkjából

Ezt a páraelszívót kár lenne rejtegetni, bár, ha valakinek úgy tetszik, a konyha falának színére festve „elbújtathatjuk”, kevéssé hangsúlyossá tehetjük. A LED világításnak, és formavilágának köszönhetően hozzájárul a konyhád világosabbá tételéhez. Ha hozzá passzoló főzőlapot választasz, azok kommunikálnak egymással, így önmagát szabályozza. Te hallottál már ilyenről?

#4. Nagyszerű technológiai megoldás

Gyönyörű a fekete üveg és a fényes acél kombinációja! Erre a páraelszívóra is igaz, hogy ha hozzá tartozó főzőlapot választasz, akkor nem lesz gondod arra, hogy állítgasd. De hogyan működik ez? A páraelszívó vezeték nélküli technológiával kapcsolódik a főzőlaphoz. Felismeri a főzés során keletkezett pára és gőz mennyiségét, ráadásul annak tulajdonságait is. Így állítja be a megfelelő teljesítményt és fokozatot. Ún. Long Life szűrővel rendelkezik, amit akár 3 évig sem kell cserélni!

#5. Megnyílik a plafon, hogy megtisztuljon a tér

Ennek a páraelszívónak a vezérlő panele két U-alakú – fényes acél és szálcsiszolt acél – elemből áll. A panel pontosan az elszívó közepén helyezkedik el. Maga az elszívó a páraelszívó peremén és annak belsejében található  A készülék fehér ún. Cristalplant anyagból készült, mely térhatást biztosít a mennyezetnek. Persze nem csak a szépség, a kiváló teljesítmény is jellemzi.

Amikor páraelszívót választasz, fontos, hogy figyelembe vedd a konyhád adottságaid, és a technikai jellemzőkön kívül a dizájn sem elhanyagolható. Egy jól eltalált darab hosszú távon a konyhád és lakásod dísze lehet. A Mobilan nem csupán konyhabútorodat tervezi meg, lehetőséged van arra is, hogy kiváló minőségű konyhaképeket is válassz hozzá. Ha valami különlegesre vágysz, keress minket bátran! r páraelszívót választasz, fontos, hogy figyelembe vedd a konyhád adottságaid, és a technikai jellemzőkön kívül a dizájn sem elhanyagolható. Egy jól eltalált darab hosszú távon a konyhád és lakásod dísze lehet. A Mobilan nem csupán konyhabútorodat tervezi meg, lehetőséged van arra is, hogy kiváló minőségű konyhaképeket is válassz hozzá. Ha valami különlegesre vágysz, keress minket bátran!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

A konyhabútorok kiválasztása és tervezése fontos döntés, amely hosszú távon befolyásolja otthonunk funkcionalitását és esztétikáját. Számos tévhit kering azonban a konyhabútorokkal kapcsolatban, amelyek félrevezethetik a vásárlókat. Ebben a cikkben öt gyakori tévhitet...

bővebben
A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A konyhaszekrények tervezésekor számos döntést kell meghoznunk, amelyek befolyásolják a konyha funkcionalitását és esztétikáját. Az egyik ilyen döntés a fogantyúk kérdése. A fogantyúval ellátott konyhaszekrények számos előnnyel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a...

bővebben