Te kit hívnál el ebbe a konyhába randizni? | Mennyi az annyi?

Azt nem nehéz belátni, hogy az egyedi konyhabútor mennyi előnnyel jár a szabvány konyhabútorokhoz képest. Mégis sokakat visszatart egyáltalán az árajánlat kéréstől, hogy akár hozzávetőlegesen sincs fogalmuk arról, mennyibe kerülne ez számukra. Új sorozatunkkal szeretnénk áttörni ezt a gátat, és kendőzetlenül beszélni arról, hogy: „Mennyi az annyi?”. Elsőként egy igazán férfias konyhával készültünk számotokra.

Hol vannak már azok az idők, amikor csak a nőket érdekelte, hogy milyen a konyhájuk… És ha azt gondolnánk, hogy a férfiakat csak a praktikum foglalkoztatja, hát nagyot tévedünk. Amikor egy lakás felújítására vagy kialakítására kerül sor, a férfiak számára is rendkívül fontos, hogy az a tér, amelyben minden nap léteznek, ne csak a célszerűség, hanem a dizájnos kialakítás elvárásainak is megfeleljen. Érthető: mégis ki akarna egy nagymamis konyhába meghívni egy vonzó nőt egy közös főzőcskére?

Ez a konyha a világos konyhaszekrényekkel igazán letisztult hatást kelt, a harmóniát tovább növelik az egységes fogantyúk. A hátfal is világos, és a látszat ellenére nem csempe. Már számtalan megoldás létezik a csempe helyettesítésére, ez is így készült. Nagy előnye a valódi csempével szemben, hogy sokkal könnyebben tisztántartható, hiszen nem kell a fugával bajlódni.

A mosogatótálca és a csaptelep sem hagyományos darabok, ráadásul színben is harmonizálnak mind egymással, mind a munkalappal. A képen is látható, egyébként egy mozdulattal eltávolítható rácsot imádni fogod, számtalan dologban lehet a segítségedre. Így kerül a dizájn és a funkció tökéletes összhangba.

Ebben a konyhában tényleg minden elfér, szuper tárolókkal rendelkezik, így tökéletesen el lehet benne rejteni a konyhai kiegészítőket és akár a rendetlenséget is. Bár gondolom, még biztosan nem hallottál arról a típusú rendről, ami csak annak látszik, csak nehogy bárki bekukkantson a konyhaszekrénybe. Ügyfelünk kérésére egy igazán magas, teljesen kihúzható kamra vasalatot alakítottunk ki.

Természetesen a mai kor igénye szerint helyet kapott a szelektív szemétgyűjtő a konyhában, ez is beépített formában. Most már nincs kifogás, ha még nem tetted, ideje elkezdeni legalább ennyiben környezettudatosnak lenni.

A konyhában megtalálható a hazai piacon megtalálható legnagyobb, beépíthető hűtő –  Whirpool SP40 802 EU. Ebben a 395 literes hűtőben akár egy egész család élelmiszerkészlete is elférne. Kevésbé lustáknak – akik használni is szeretnék néha a konyhát, tehát nem kizárólag rendelik a vacsorát – nagy örömhír ez a hatalmas fagyasztó rész, amit tele lehet pakolni gyorsan elkészíthető finomságokkal vagy a mama által küldött töltöttkáposztával.

Ami tovább növeli a letisztult, ámde elegáns hatást, az a mosogató fölött elhelyezkedő fekete színű szekrény, amely ún. parsol, anyagában színezett üveggel készült, mellette pedig jobb oldalt elhelyezkedve az ott egy páraelszívó. Nem éppen hagyományos darab, igazi trendi, férfias kiegészítője a konyhának.

De mennyi az annyi?

A konyhabútor ára – konyhagépek nélkül – nettó 950.000 Ft, mely magában foglalja az ügyfelünk összes extra kérését, például a beépített kukát és a teljesen kihúzható kamra vasalatot. Ha kíváncsi vagy rá, hogy a te elképzeléseidet mennyiből tudnánk kihozni, keresd bátran a Mobilan szakembereit!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Érdemes-e nem szabvány magasságú konyhapultot választani?

Érdemes-e nem szabvány magasságú konyhapultot választani?

A konyhapultok magassága alapvető fontosságú a konyha ergonómiájának és funkcionalitásának szempontjából. Az átlagos konyhákban a szokásos pultmagasság 90 cm, amit a konyhaszekrények és munkalap vastagsága együttesen ad ki. Általában azért szokás ezzel számolni, mert...

bővebben
10 időtálló színséma modern és klasszikus konyhabútorokhoz

10 időtálló színséma modern és klasszikus konyhabútorokhoz

A konyhabútor tervezésekor számos tényezőt kell figyelembe vennünk, azonban az egyik legjelentősebb ezek közül a dizájn kiválasztása. A konyha színeinek megfelelő összeállítása kulcsfontosságú ahhoz, hogy harmónikus enteriőrt teremtsünk, ami ráadásul az egész otthon...

bővebben