fbpx

Stílusos bérlemény – kompakt elegancia Budapesten

Referenciamunkáink bemutatását ezzel a bérbeadásra szánt ingatlannal folytatjuk. A teljes lakás berendezésével bíztak meg bennünket, ráadásul nem túl magas büdzsével dolgoztunk, de úgy gondoljuk, hogy egy igazán esztétikus és harmonikus megoldás született.

A bérbeadásra szánt ingatlanoknál nagyon fontos, hogy olyan színvilágot válasszunk, ami megfelel egy általános ízlésnek. Hiszen nem szeretnénk, hogy ez legyen a kerékkötője a kiadásnak. Ilyen esetben érdemes természetes, semleges, vagy akár földszíneket választatunk, mert ezek harmóniát árasztanak, egyszerűen az otthonosság érzetét biztosítják.

 

Konyhabútor: kis tér, kompakt funkcionalitás

 

Ez alapvetően egy kisméretű, L-alakú, nyitott konyha, melyhez még egy kisebb méretű konyhaszigetet is terveztünk. A zárt konyhaszekrények biztosítják, hogy mindig rend legyen a konyhában, legalábbis ez az érzésünk legyen, amikor oda pillantunk. A konyhaszekrények push-open megoldással nyílnak, a fiókokat pedig gola profillal láttuk el. A fogantyú nélküli kialakítás tovább növeli a letisztultság érzetét.

 

A hátfal és a munkalap egységes, fahatású anyagból készült, melyet a konyhaszigetre is tovább vittünk. A konyha, bár aprócska, de minden megtalálható benne, amire szükségünk lehet a főzéshez. Beépített konyhagépeket választottunk, gondolnád, hogy még egy mosogatógép is elfért?

 

 

Bármilyen kicsi is a tér, az L-alakú elrendezés elmaradhatatlan elemeként a kompozíciót egy konyhaszigettel egészítettük ki, ami jelen esetben étkezőként funkciónál. Nagyon fontos, hogy ne próbáljunk meg túlságosan nagyméretű szigetet beszuszakolni a térbe, elengedhetetlen, hogy legyen mellette elegendő hely a közlekedésre, és a kényelmes munkavégzésre.

 

 

 

A konyha falára megálmodott tapéta elvezet egészen a nappaliig, ahová egyszerű, letisztult, a konyhával harmonizáló bútorokat terveztünk.

 

Hálószoba 2in 1: pihenés és tárolás

 

A lakás picike, de tartozik hozzá egy külön hálószoba, amit a szürke és eztüst kombinációja jellemez. Először is terveztünk ide egy plafonig érő gardróbszekrényt, ami rengeteg ruhát és egyebeket képes elnyelni. A legfelső szekrényekben érdemes olyan dolgokat tárolni, amelyekre nincs szükségünk napi szinten, mégis szeretnénk, ha bármikor előkaphatnánk, ha mégis kellene.

 

Az ágy elengedhetetlen eleme az ágyneműtartó, ami szintán hatalmas tárolókapacitással bír.

 

Előszoba: egyszerűség és praktikum

 

Természetesen az előszoba sem maradhatott ki a sorból. Egyszerű, mégis praktikus bútorok kerültek ide, ahol elférnek a legfontosabb kabátok és cipők, amelyeket napi szinten viselünk. Mivel egybefüggő térről van szó, nem különálló szobáról, itt a határvonal egy eltérően megválasztott padlóval került kifejezésre.

 

Költséghatékony elegancia

 

A bútorok egyszerűek, mégis csodaszépek, úgy gondoljuk, hogy a maximumot hoztuk ki a rendelkezésre álló büdzséből. Kiváló minőségű, letisztult anyagokat választottunk, – ahogyan máskor is – bútorainkra 10 év garanciát biztosítottunk. Odafigyeltünk arra, hogy a leendő bérlők kedvük szerint alakíthassák, a saját dekorációs elemeikkel a saját ízlésükre szabhassák az enteriőrt.  Nemcsak mi, a megrendelőnk is nagyon elégedett volt az eredménnyel, így örömmel és sikerrel zárhattuk le ezt a projektet is.

 

További referenciamunkáinkat megtekintheted az alábbi linken: REFERENCIÁK. Amennyiben úgy döntöttél, hogy egyedi konyhabútort, vagy akár teljes lakásberendezést szeretnél, fordulj hozzánk bizalommal! Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, készséggel állunk a rendelkezésedre!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

A konyhabútorok kiválasztása és tervezése fontos döntés, amely hosszú távon befolyásolja otthonunk funkcionalitását és esztétikáját. Számos tévhit kering azonban a konyhabútorokkal kapcsolatban, amelyek félrevezethetik a vásárlókat. Ebben a cikkben öt gyakori tévhitet...

bővebben
A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A konyhaszekrények tervezésekor számos döntést kell meghoznunk, amelyek befolyásolják a konyha funkcionalitását és esztétikáját. Az egyik ilyen döntés a fogantyúk kérdése. A fogantyúval ellátott konyhaszekrények számos előnnyel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a...

bővebben