Milyen hátfalat válasszak fehér konyhabútorhoz? I.

A fehér konyhabútorok ma is, mint mindig, nagyon népszerűek, hiszen mind a tradicionális, mind a modern dizájnnal nagyon jól párosíthatóak. Amennyiben semleges színű bútort mellett tesszük le a voksunk, a hátfal kiválasztása kulcsfontosságú szerepet tölthet be a teljes konyhánk hangulatának meghatározásában.

Prémium minőség és megjelenés

A márvány hátfal többféle stílusban is megállja a helyét. A márvány egy természetes kő, ezért a különböző színeknek és erezetnek köszönhetően valóban egyedi megoldások születhetnek. Nem ez a legolcsóbb hátfaltípus, de gyönyörű és időtálló, érdemes beruházni rá. Nemcsak a hátfal, a munkalap is készülhet márványból, de ha csak az egyik felületre választjuk, akkor is nagyon jól mutat!

Egyszerű és természetes

Ha a konyhabútorra szeretnénk helyezni a hangsúlyt, válasszunk semleges színű hátfalat. Számos variáció közül válogathatunk, itt most egy egyszerű metrócsempét mutatunk be, ami klasszikus, jó passzol a gyönyörű mart konyhaszekrényekhez. A semleges színekkel is egyébként lehet különböző hatást elérni, nem mindegy, hogy melegebb, bézsesebb árnyalatokat vagy mondjuk a szürkét választjuk. Nyilván az anyaghasználat is sok mindent meghatároz.

Mozaik csempe, ha valami különlegeset szeretnél

Ha kevésbé neutrális megoldást keresel, érdemes megnézned a különböző mozaik csempék kínálatát is. Elképesztően sok színben és mintával érhető el, igazából érdemes akár többféle hátfallal is megnézned a terveket. Azt mindenképpen tudnod kell, hogy ha valami ilyet választasz, az valamelyest leveszi a fókuszt a bútorokról, hiszen ezek a minták magukra vonzzák a tekintetet. Mi most egy olyan megoldást mutatunk be, ahol visszafogott színhasználat jellemző, a hátfal mégis feldobja a konyhabútort, és megváltoztatja a konyha egész hangulatát.

Tégla hátfal a vidéki hangulatért

Ez a hátfal nagyon különleges, nem sok városi otthonban látni ilyet. Nagyon otthonossá teszi az összképet, ezt inkább a mart bútorokhoz javasoljuk. A fuga színének kiválasztására érdemes nagy hangsúlyt fektetni, mivel eltérő fugával teljesen más összképet érhetünk el.

Játék a textúrákkal

Fehér bútor, fehér hátfal. Akár még unalmas is lehetne, de mégsem az! Ez a különleges textúrának köszönhető, ami igazán lenyűgöző! Ezek a csempék is sokféle típusban kaphatóak, de amire érdemes figyelni, hogy minél textúráltabb egy felület, annál nehezebb tisztítani. És a hátfal célja nemcsak az, hogy szép és dizájnos legyen, de az is, hogy védje a falat a szennyeződésektől. Elkerülhetetlen, hogy napi szinten szennyeződjön. Így a választás során ezt is érdemes figyelembe venni.

Neked hogy tetszenek ezek a hátfalak? Ha még nem pillantottad meg az igazit, érdemes nyomon követned a Mobilan Magazint, ahol hamarosan újabb 5 olyan hátfalat mutatunk be, amelyek tökéletesen passzolnak a fehér bútorokhoz. Kövesd be Facebook oldalunkat, ha nem szeretnél lemaradni!

Amennyiben egyedi konyhabútort szeretnél, keresd bátran a Mobilan munkatársait, akik több évtizedes szakértelemmel és széleskörű garanciavállalással állnak rendelkezésedre. Kérj időpontot elérhetőségeinken!

FIGYELEM! Szabad kapacitásainkat figyelembe véve van még lehetőség az otthonteremtési támogatás kihasználására, így ha ebben gondolkodsz, ne késlekedj, kérj időpontot mihamarabb konyhastúdiónkba, nehogy lemaradj a lehetőségről!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Miért fontos, hogy ne egyedül tervezd meg a konyhabútorod?

Miért fontos, hogy ne egyedül tervezd meg a konyhabútorod?

Már több olyan online felület van, ahol magunk is megtervezhetjük a konyhánk, de mi mégis úgy gondoljuk, hogy ezt érdemes inkább szakértőre bízni. Sokan érzik azt, hogy ez egy luxus, pedig vannak olyan cégek, amelyek már ingyenesen kínálják, egyedi konyhabútoraik...

bővebben
Így varázsolj légies konyhát az otthonodba!

Így varázsolj légies konyhát az otthonodba!

Az „optikai tuning” elengedhetetlen eleme a kis konyhák tervezésének, de nagyobb alapterületű konyhák is tűnhetnek zsúfoltnak, ha nem figyelünk oda. Vegyük sorra azokat a dizájntrükköket, amiket érdemes bevetni, ha tágasabb és nyitottabb hatást szeretnénk elérni az...

bővebben