fbpx

A 10 legnépszerűbb krémszínű konyha a Pinteresten

A krémszínű konyhaszekrények a hagyományos és a modern enteriőrnek is jól állnak. Ezek a színek a halványtól egészen a barnás árnyalatokig elérhetőek, így sokféle tervezési lehetőséget kínálnak. Abban biztos lehetsz, hogy ez a színválasztással otthonosság, a melegség érzését hozod el a konyhádba. Megnéztük, hogy most melyek a legnépszerűbb krémszínű konyhák a Pinteresten, és néhány ötlettel is szeretnénk szolgálni a konyhatervezéshez.

A krémszín még mindig nyerő

A jó hír az, hogy a krémszínű konyhaszekrények még mindig nem mentek ki a divatból, és valószínű, hogy ez hosszútávon így is marad. Mind a tradicionális, mind a modern enteriőrben megállják a helyüket, nem véletlenül ilyen töretlen a népszerűségük. Mi is rengeteg ilyen konyhát készítünk, és biztosak vagyunk benne, hogy ezzel a színválasztással a tulajdonosok hosszú távon elégedettek lesznek.

Forrás: Pinterest

Milyen színekkel érdemes kombinálni?

A természetes színekkel érdemes kiegészíteni, a földszínek kifejezetten jól állnak neki. A spektrum legsemlegesebb oldalán a fehér áll, de választhatunk mellé szürkét, barnát, akár feketét is. Nem kell az egyszínű variációknál maradnunk, nagyon jól passzolnak mellé például a márvány vagy a természetes fa, illetve a fahatású anyagok is. Ez egy nagy előnye, hogy sokféle színnel társítható. Klasszikus, visszafogott stílust képvisel, barátságos és kellemes légkört teremt a helyiségben.

Forrás: Pinterest
Forrás: Pinterest
Forrás: Pinterest

Miért érdemes krémszínű konyhabútort választanunk?

A fehér és a szürke a két másik legnépszerűbb színválasztás. A krémszín a fehérnél sokkal lágyabb, valamint a szürkénél is finomabb enteriőrt eredményez. Az ebben a színben pompázó szerkények visszafogott eleganciát, barátságos légkört teremtenek.

Forrás: Pinterest
Forrás: Pinterest

Mennyire passzol a fehér munkalapokkal?

A fehér munkalapok nagyon jól passzolnak a krémszínű konyhaszekrényekhez. A természetes elemek tökéletes komplementerei ezeknek az árnyalatoknak. Kontrasztot alkot, mégis finoman teszi ezt, így a végeredmény egyáltalán nem lesz tolakodó. A krémszínű szekrények és a fehér munkalap kombinációja is kifinomult hatást keltenek.

Forrás: Pinterest
Forrás: Pinterest
Forrás: Pinterest

Milyen fogantyút érdemes választanom?

A bronz, a fekete, az arany és részszínű fogantyúk azok, amelyek a krémszínű bútorokkal a leginkább passzolnak, de a sárgaréz, a fehér és az üveg is kitűnő választás. Ha a modern stílust részesítjük előnyben, akkor nincs is feltétlenül szükség fogantyúkra, a push-open megoldással csodásan letisztulttá tehetjük a végeredményt.

Forrás: Pinterest

Megtetszett valamelyik konyhabútor? Ha szeretnél te is valami hasonlót, akkor keresd bátran munkatársainkat, akik megtervezik és megvalósítják álmaid konyhabútorát. További inspirációkért olvasd a Mobilan Magazint, valamint kövesd Facebook oldalunkat.

FIGYELEM! Szabad kapacitásainkat figyelembe véve van még lehetőség az otthonteremtési támogatás kihasználására, így ha ebben gondolkodsz, ne késlekedj, kérj időpontot mihamarabb konyhastúdiónkba, nehogy lemaradj a lehetőségről!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az otthonunk szívében, a konyhában mindig is fontos szerepet játszott a design és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya. Az utóbbi években az üveg hátfalak egyre népszerűbb megoldássá váltak a modern konyhák tervezésekor. Ám mik a valódi előnyei és hátrányai ennek az...

bővebben
Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Az U-alakú elrendezés lényege, hogy a konyha kialakítása 3 szomszédos falon történik. Nagyobb helyiségekben viszonylag gyakori ez az elrendezés, mi most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan oldottuk meg egy-egy esetben mindezt kisebb alapterületen. Ez a konyhabútor...

bővebben
A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

Amikor a konyhai munkalap kiválasztásáról van szó, számos tényezőt kell figyelembe venni. Ilyen például az esztétikai megjelenés, a tartósság, és hogy könnyen kezelhető legyen. Az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb anyag a HPL (High Pressure Laminate) dekor...

bővebben