fbpx

5 gyönyörű konyha szürke-fehér dizájnnal

Inspirációt keresel szürke-fehér konyhabútor tervezéséhez? Ebben a színösszeállításból kiderült, hogy a kéttónusú dizájn a modern és a tradicionális enteriőrnek is jól áll! Szeretnénk bemutatni, hogy ez a kombináció időtálló, megunhatatlan, és igazi telitalálat!

Egyszerű és nagyszerű

Ez a konyha a letisztult, minimál stílust képviseli, semmi cicoma, semmi fakszni. A zárt konyhaszekrények mindent elrejtsz a kíváncsi szemek elől, mégsem érezzük, hogy nyomasztó lenne. Ennek egyik oka, hogy nyitott konyháról beszélünk, van elegendő tér. Másik fontos tényező, hogy a felső szekrénysor csak egysoros vonalban látszik, a L-alak oldalára már nem vitték tovább. A színválasztás is tökéletes, a fehér felső részent történő alkalmazása szuperül megnyitja a teret, ráadásul egy polcos elem is beépítésre került. Ez az összeállítás a nyugalom szigete, valószínű, hogy sokan szívesen elfogadnák.

Aranyszínű kiegészítők

Ebből is látszik, hogy hiába ugyanaz a színösszeállítás, mennyire különböző lehet a végeredmény. Itt is szuperül alkalmazták az alapszabályt, hogy felülre kerüljenek a fehér szekrények. Itt már tradicionálisabb az összhatás, ami a csodaszép, mart konyhabútoroknak köszönhető. Az aranyszínű fogantyúk és egyéb kiegészítők nagyon jól mutatnak ebben a konyhában. Mivel egy nagyobb konyháról beszélünk, és ráadásul konyhasziget is beépítésre került, bátran megtehetjük, hogy felül üvegajtós szekrényeket alkalmazunk, megőrizve ezeket a területeket a dizájnosabb konyhai kiegészítőknek.

Stílusos, nem mindennapi választás

Hiába szürke-fehér ez a konyha is, teljesen más, mint az előző kettő. A fehér konyhabútor mellé sötétszürke munkalapot választottak. Ez önmagában még nem is lenne extra, de a hátfal, a falszín, a padló és valamennyi kiegészítő és dizájnelem megválasztásának köszönhetően igazi egyénisége lett ennek a helyiségnek

A különböző árnyalatok textúrája

Ennél a konyhabútornál nemcsak a színekkel, a formákkal is gyönyörűen játszottak. Képzeljük el ugyanezt a konyhát úgy, hogy a dupla szekrénysor egyforma színű és mélységű. Ugye, hogy mennyire más? Azért alkalmazták ezt a megoldást, hogy elkerüljék a raktérérzetet, így valóban a legtöbbet hozták ki ebből a kis konyhasarokból. További különlegesség, hogy egy kis étkezőpultot is csatoltak a konyhához, ami a színe miatt teljesen elkülönül a bútortól, ha jól megfigyeljük, azt már a padlóval is „leválasztották” a konyhától.

Hozd közelebb a természetet

Ismét mart konyhabútorok, de mégis teljesen más, mint az az összeállítás, amit korábban bemutattunk. Valójában kevesen gondolnak rá, hogy passzolhat, de egy fahatású hátfal, megfelelő padlóválasztással nagyon jól tud állni a szürke fehér kombinációnak. Itt arany helyett rézszínűek a fogantyúk, a csaptelep és a lámpák is, elképesztő, hogy bár hasonló az alap, mégis mennyire más a végeredmény néhány apró változtatástól.

Bízunk benne, hogy aki eddig unalmasnak tartotta a szürke-fehér színösszeállítást, ezek után már láthatja, hogy mennyi mindent ki lehet hozni belőle. Amennyiben megihletett valamelyik konyhabútor, és kezd kirajzolódni a fejedben a saját álomkonyhád, keress meg minket bátran elérhetőségeinken, szívesen segítünk a tervezésben és a kivitelezésben. Konyhabútorainkra 10 év termékgaranciát, árgaranciát, határidő-garanciát és szállítási garanciát is biztosítunk.

FIGYELEM! Szabad kapacitásainkat figyelembe véve van még lehetőség az otthonteremtési támogatás kihasználására, így ha ebben gondolkodsz, ne késlekedj, kérj időpontot mihamarabb konyhastúdiónkba, nehogy lemaradj a lehetőségről!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az otthonunk szívében, a konyhában mindig is fontos szerepet játszott a design és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya. Az utóbbi években az üveg hátfalak egyre népszerűbb megoldássá váltak a modern konyhák tervezésekor. Ám mik a valódi előnyei és hátrányai ennek az...

bővebben
Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Az U-alakú elrendezés lényege, hogy a konyha kialakítása 3 szomszédos falon történik. Nagyobb helyiségekben viszonylag gyakori ez az elrendezés, mi most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan oldottuk meg egy-egy esetben mindezt kisebb alapterületen. Ez a konyhabútor...

bővebben
A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

Amikor a konyhai munkalap kiválasztásáról van szó, számos tényezőt kell figyelembe venni. Ilyen például az esztétikai megjelenés, a tartósság, és hogy könnyen kezelhető legyen. Az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb anyag a HPL (High Pressure Laminate) dekor...

bővebben