Te milyen konyhabútort szeretnél első lakásodba?

A Mobilan új kollekciója kifejezetten azok számára készült, akik első lakásukba szeretnék a lehető legjobb konyhabútort megtalálni. De mit is tud ez az új termékcsoport és mitől olyan különleges?

Megszokott Mobilan minőség elérhető áron

Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, nem véletlen, hogy konyhabútorainkra 10 év termékgaranciát biztosítunk. A kedvező ár nálunk soha nem mehet a minőség rovására. Olyan kollekciót terveztünk, amely megfelel az általunk szabott magas sztenderdeknek, mindemellett a fiatalabb lakástulajdonosok számára is megfizethető marad. A konyhabútorfrontok, a hátfal, a vasalatok, a fogantyúk ár-érték arányban a lehető legjobb minőséget képviselik a piacon, hiszen fontosnak tartjuk, hogy konyhabútorod hosszú távon szép maradjon. Ez akkor is fontos, hogy ha az elkövetkezendő éveidet itt képzeled el, és akkor sem hátrány, ha pár év múlva szeretnéd jó áron továbbadni. Egy minőségi, szép konyha jó érzést okoz a lakónak, de ha később eladásra szánod, az ingatlanod értékét is növelheted vele.

Minden igényt kielégítő összeállítás

A Mobilan Simple termékpalettánk minden egyes darabja egyszerű, de mégis praktikus elemekből áll. Nagyon fontos, hogy egy konyhában minden meglegyen, amire szükséged lehet, legyen elegendő tárolókapacitás, megfelelő szabad munkafelület a munkalapon, és ne legyen rémálom a tisztántartása sem. Konyhatervezőink mindent megtettek annak érdekében, hogy az adott árszínvonalon a lehető legjobb megoldások szülessenek. Több évtizedes konyhatervezési tapasztalatunkat vittük bele az összeállításokba, biztosan nem fogsz csalódni benne.

Inspiráló anyagok és színösszeállítások

Az anyagválasztás a minőség mellett a kreatív dizájn is fontos szerephez jut a kollekcióban. Minden összeállításunk 3-féle színkombinációban érhető el, így biztosan találsz olyat, ami passzol az elképzeléseidhez. A konyhák közös nevezője a letisztultság és a harmónia, de akadnak közöttük világosabb, sötétebb és színesebb változatok is.

Beépített konyhagépek, amit te tudsz kiválasztani

A tervezésből a konyhagépeket sem hagytuk ki, hiszen egy oda nem illő, vagy nem túl esztétikusan, utólag odahelyezett konyhai eszköz nagyon meg tudja bontani a kompozíció egyensúlyát. Kínálatunkban a legmodernebb funkciókkal ellátott konyhagépek szerepelnek. Azt, hogy árban és tudásban melyik a számodra legjobb, ezek közül te magad tudod kiválasztani.

Gyors szállítás garanciával

A megrendelt konyhabútorodra nem kell hónapokat várnod, azt a megrendelést követő 4 héten belül beszereljük. Az általunk vállalt szállítási határidőre garanciát is vállalunk, tehát biztosan akkor lesz konyhabútorod, amikor számítasz rá. Szállítási garanciánk keretében arra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy új konyhabútorod sértetlenül érkezzen meg hozzád.

Felkeltette az érdeklődésed a Mobilan Simple kollekció? Az elérhető modellekről és az árakról ITT tudsz tájékozódni. Természetesen, ha bármilyen kérdésed adódik, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésedre elérhetőségeinken.

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Elegancia és funkcionalitás – Konyha a Balaton Partján

Az idilli Balaton partján található nyaralók gyakran szolgálnak menedékül a városi élet zajától és rohanásától. Ezekben a kis oázisokban a tervezés és berendezés kulcsfontosságú szerepet játszik annak érdekében, hogy a nyaralók mind a kényelmet, mind pedig a harmóniát...

bővebben