fbpx

Szeretnél egy ilyen kiváló ár-érték arányú konyhát nettó 750.000 Ft-ért?

Ez a konyha egyszerűen álomszép! A fa erezetes középső rész tökéletes harmóniát alkot a fehér és a türkiz szélső elemekkel. Az egész kompozíciót nagyon szépen kiegészíti a szürke HPL dekor hátlap és munkalap. Ezek az anyagok nemcsak szépek, kiváló minőségűek és szuper ár-érték aránnyal bírnak.

Minőségi anyagok kiváló tulajdonságokkal

Gyönyörű ez a magasfényű türkiz! De ezen kívül miért érdemes akril frontot választanod? Ez tényleg igazi csillogás felsőfokon! Kiváló minőséget képvisel: nemcsak az ételek okozta szennyeződéseknek, az idő vasfogának is ellenáll. Az akril felület szemet kápráztató tükörfénye így hosszú távon kelt lenyűgöző hatást a konyhádban. Ráadásul kiváló ár-érték aránynak örvend, árban kedvezőbb a festett falú frontoknál. Kell ennél több?

Az akril mellett másik felhasznált különleges anyag a konyhában a jelen esetben szürke színű HPL dekor hátlap és munkapult. Ez is számos előnnyel büszkélkedhet. Nagyon népszerű anyag, ugyanis képes a tömör fa vagy akár a kerámia látványát és érzetét nyújtani. A valódi anyagnál azonban sokkal kedvezőbb árfekvésben érhető el. Nem hagy rajta foltot a kiömlött vagy ráfröccsent étel és ital, jól tűri a nehéz edényeket, kiválóan ellenáll a karcolásnak és az ütéseknek, ráadásul könnyen tisztítható.

 

Rend a lelke mindennek, amihez professzionális tárolásra lesz szükséged!

Ha sok „kacatod” van, ezt a konyhát imádni fogod, mert elképesztően sok tárolási lehetőséggel rendelkezik. A fehér szekrények push-open megoldással nyomásra nyílódnak, míg a többi részen a tárolók az egységes fogantyúk segítségével nyithatók.

A kiváló minőségű alsó tárolóban praktikus és átlátható helyet találhatsz a helyigényes konyhai eszközeidnek.

A mosogató alatt beépített szelektív szemétgyűjtő található, így már nem lehet kifogásod az ellen, hogy szétválogasd a háztartásodban keletkező hulladékot. Ez egy igazán igényes és praktikus megoldás.

A türkiz akril front fantasztikus kihúzható tárolót rejt. Ebben a konyhában tényleg bármi elfér anélkül, hogy az összhatás „rumlis” benyomást keltene.

De ha mégis van bármi, amit szeretnél közszemlére tenni, erre is van lehetőséged. Hát nem elegáns?

Egy kis félsziget is tartozik a konyhához, ahol le tudsz ülni elfogyasztani a reggelidet, egy gyors ebédet vagy vacsorát. Ez a rész is tovább növeli a tároló felületek nagyságát, kedvenc boraidat sem kell már a kamrában rejtegetned.

Megtetszett ez a csodaszép konyabútor? Megtekintheted bemutató stúdiónkban Budapesten, a Ferenc tér 6-7. szám alatt. Na, de lássuk, hogy mennyi az annyi! A konyhabútor ára konyhagépek nélkül nettó 750.000 Ft. Ha szeretnéd ezt a konyhát, vagy esetleg saját elképzelésed van, keresd bátran a Mobilan szakembereit!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Mire figyelj oda egy minimalista konyhabútor tervezésekor?

Mire figyelj oda egy minimalista konyhabútor tervezésekor?

A minimalista építészet lényege az egyszerűség és a tisztaság iránti törekvés. Ez a tervezési filozófia arra összpontosít, hogy csökkentse a felesleges részleteket és díszítéseket, és inkább hangsúlyozza a tiszta formákat, sík felületeket és a funkcionalitást. Ezek az...

bővebben