4in1: Konyha, nappali, gardrób, hálószoba

Otthonunk megtervezésekor fontos, hogy milyen anyagokat használunk, milyen enteriőrt álmodunk meg, és hogyan hasznosítjuk a rendelkezésre álló tereket, viszont ezek mellett a legfontosabb, hogy a fénnyel jól bánjunk. Ebben a lakásban különösen odafigyeltünk erre, mert tudjuk, hogy nem csak az ablakok, hanem a használt anyagok és felületek is fontosak ahhoz, hogy a fény igazán beragyoghassa a tereket.

Nehéz pontosan megfogalmazni mi is adja azt az utánozhatatlan érzést, amikor tudjuk, hogy nem csupán egy „lakásba” hanem egy „otthonba” lépünk – szerencsére a Mobilan harcedzett tervezői nagy tapasztaltsággal teremtik meg ezt a légkört az egyedi igényekre gyártott bútorokkal.

Hogy a fehér és a fa felületek összhangja az enteriőrben igazán összeállhasson, a Mobilan már nem csupán a konyhabútor tervezését és gyártását vállalta a projektben, hanem a nappali, a gardrób és a hálószoba bútorait is mi álmodtuk meg a leendő lakókkal együtt.

Úgy érezzük, nem csak a közös munka és tervezgetés, de a végeredmény is igazán harmonikus lett megmutatva, hogy a bútorok nagy fehér felületi a megfelelő anyaghasználat és dizájn esetén mennyire tágassá teszik otthonunkat.

További referenciánk ide kattintva!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Elegancia és funkcionalitás – Konyha a Balaton Partján

Az idilli Balaton partján található nyaralók gyakran szolgálnak menedékül a városi élet zajától és rohanásától. Ezekben a kis oázisokban a tervezés és berendezés kulcsfontosságú szerepet játszik annak érdekében, hogy a nyaralók mind a kényelmet, mind pedig a harmóniát...

bővebben