fbpx

Milyen segítséget várhatsz el a konyhabútor tervezésekor?

Azt nyilván egyedül is el tudod dönteni, hogy milyen stílusú konyhabútorok tetszenek, melyik az a színvilág, ami közel áll hozzád és lakásod többi részéhez is passzol. Azonban a konyha megtervezése nem csupán esztétikai érzéket igényel. Számtalan olyan technikai tényező van, amihez mindenképpen érdemes szakértő tanácsát kérni.

Miért érdemes szakértőhöz fordulni?

Gondolj úgy a konyhád tervezési folyamatára, mint egy projektre. Te vagy a projekt megálmodója, a konyhabútorod tervezésében járatos szakember pedig abban segít számodra, hogy úgy valósíthasd meg álmaid konyháját, hogy megfelelő idő- és költségkereten belül maradj. Egy jó szakember odafigyel az igényeidre, és segít neked abban, hogy az adottságokat és lehetőségeidet figyelembe véve a lehető legjobb megoldás szülessen. De mégis mik azok a konkrétumok, amikben számíthatsz rá?

Költségkeret kimaxolása

Biztosan van a fejedben egy összeg, amit a konyhabútor tervezésére és kivitelezésére szánsz. A szakember segít neked, hogy ebből a büdzséből a lehető legjobb megoldás szülessen.

Elképzeléseid formába öntése

Tudod, hogy melyik az a stílus, dizájn és színvilág, ami tetszik számodra. Profi segítőd elmagyarázza neked, hogy melyik anyag milyen tulajdonságokkal bír, mennyire tartós, mire kell majd odafigyelned a napi használat során stb. A legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét, a konyhaszekrényektől kezdve a hátlapokon át a mosogatótálcáig vagy a csaptelepig olyan megoldásokat javasol, amelyek fontosak ahhoz, hogy a funkcionalitás is megmaradjon és az összképtől is tátva maradjon a szád.

Konyhagépek kiválasztása

Elképzelted már, hogy milyen konyhai gépeket használnál szívesen a konyhádban, azonban nem biztos, hogy tisztában vagy vele, hogy ez hogyan illeszthető be a konyhabútorodba. A szakember segít kiválasztani az általad rendelkezésre álló keretösszegből a lehető legjobb konyhagépeket és javaslatot tesz arra is, hogy hogyan illeszthető ez be az általad elképzelt térbe.

Műszaki szaktanácsadás

Ha valaki alapos munkára törekszik, nem csupán a konyhabútorod tervezi majd meg számodra. A konyha építésekor számtalan technikai feladatot kell megoldani a konyhabútor beépítése előtt. Onnan tudod, hogy jó helyen jársz, ha részletes műszaki ajánlásokkal látnak el, melyekről dokumentációt is kapsz, hogy ne a beépítéskor érjenek kellemetlen meglepetések.

Hogyan válaszd ki a megfelelő segítséget?

Termékgarancia

Fontos, hogy olyan szakértőt válassz, aki garanciát vállal a munkájára. Mivel konyhát hosszú távra tervezel, itt nem 2-3 éves jótállásról beszélünk. Egy jó szakember igényes a munkájára, az általa választott alapanyagokra és felelősséget vállal a munkájáért.

Nem várt kiadások

Manapság rengetegen panaszkodnak a rejtett költségek miatt. Megrendelnek egy munkát, és közben jönnek az újabb és újabb előre nem látható kiadások. Egy megfelelő szakember korrekt, átgondolt ajánlatot ad, és garanciát vállal arra, hogy nem érnek kellemetlen meglepetések.

Vállalt határidő betartása

Sokan rettegnek attól, hogy megrendelnek egy konyhabútort, és az nem fog időben elkészülni. Emiatt csúszhat egy lakás átadása, használatbavétele, és egyéb nem várt következményekkel járhat. Tudtad, hogy az ajánlatban szereplő határidőre is lehet garanciát adni? Így biztosan akkor lesz új konyhád, amikor számítasz rá.

Utólag észlelt apró sérülések

Ha olyan vállalkozóval dolgozol, aki szállítási garanciát vállal, akkor nem kell attól félned, hogy egy még épen útjára engedett konyhabútor sérülten érkezik hozzád.

Érdemes a fentieket alaposan megfontolni, és olyan konyhastúdióval vagy szakemberrel szerződni, aki segítőkészen áll hozzád és felelősségteljesen a munkájához, és nem növeli, hanem csökkenti a konyhatervezéssel kapcsolatos stresszt számodra. Ha szeretnéd megbízható kezekbe helyezni álmaid konyhájának megvalósítását, keress minket bátran elérhetőségeinken!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

A konyhabútorok kiválasztása és tervezése fontos döntés, amely hosszú távon befolyásolja otthonunk funkcionalitását és esztétikáját. Számos tévhit kering azonban a konyhabútorokkal kapcsolatban, amelyek félrevezethetik a vásárlókat. Ebben a cikkben öt gyakori tévhitet...

bővebben
A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A konyhaszekrények tervezésekor számos döntést kell meghoznunk, amelyek befolyásolják a konyha funkcionalitását és esztétikáját. Az egyik ilyen döntés a fogantyúk kérdése. A fogantyúval ellátott konyhaszekrények számos előnnyel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a...

bővebben