fbpx

Milyen előnyei vannak, ha egyedi konyhabútort választasz?

Lehet, hogy nem vagy egy nagy konyhatündér, de ennek ellenére is fontos, hogy jól megtervezett, a saját igényeidre szabott konyhád legyen. Ha van rá lehetőséged, hogy konyhafelújításba kezdj, érdemes megfontolni ezt az egyszeri, de hosszú távra szóló befektetést. Lássuk annak előnyeit, ha nem szabvány bútort választasz.

Ahány konyha, annyi forma

Vannak esetek, amikor a nulláról építesz fel egy házat, és magad szabhatod meg a konyhád méreteit, de a legtöbb esetben nem erről van szó. Adott egy ilyen-olyan méretű és elrendezésű helyiség, amiből szabvány bútorokkal nem mindig lehet kihozni a legtöbbet. Főleg kisebb méretű konyháknál nagyon fontos, hogy ne maradjanak kihasználatlan sarkok, hiszen minden fontos funkciót be kell valahogy sűríteni egy pici térbe úgy, hogy még komfortos is legyen benne tevékenykedni. Az sem mindig igaz, hogy a szabvány bútor olcsóbb, sokszor ez csak addig igaz, amíg nem szeretnéd hozzá a sarokelemeket, vagy a plusz költségért árult alapvetően szükséges funkciókat.

Szabd a konyhát a saját igényeidre

Nem mindegy az sem, hogy mire használod a konyhádat. Ha imádsz sütni-főzni, akkor gondolni kell arra, hogy legyen elegendő munkafelület, ráadásul az alapanyagoknak sem árt a sok tároló. De ha ritkán használod a tűzhelyet, inkább csak egyszerűbb ételeket dobsz össze, és rendelsz, akkor lehet, hogy egy óriás főzőlap és a dupla sütő helyett jobban örülsz annak, ha jut hely egy bárszékekkel körberakott pultnak és egy borhűtőnek.

Profi szakértő bevonása

Az egyedi konyhabútor nagy előnye, hogy egy profi szakember segít a tervezésben, aki minden olyan kérdést feltesz majd a folyamat legelején, ami szükséges ahhoz, hogy maximálisan elégedett legyél a végeredménnyel. Sok olyan dologra gondol majd, ami neked esetleg nem jutott eszedbe, és ami nélkül csak a használat során kezdenél el bosszankodni. És mint tudjuk, utólag módosítani egy konyán nagyon költséges mulatság. Ráadásul szükséged lesz műszaki tervekre is, hiszen a konyhabútor beépítése előtt a megfelelő helyekre be kell vezetni az áramot, szükséged lesz konnektorokra, a vízvezetékek elrendezésére vagy csatornázásra. Egy szakértő ebben is segít, nem maradsz magadra ezekben a dolgokban.

Magas minőség

Ha megfelelő konyhastúdiót választasz, biztos lehetsz a magas minőségben. Fontos, hogy olyan szakembert válassz, aki nem csak pár éves garanciát vállal a munkájára, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőségű alapanyagokkal és a legmagasabb minőségű kivitelezéssel készül el konyhabútorod, és tökéletesen illeszkedik majd a konyhádhoz, ezzel is csökkentve a károsodás kockázatát.

Ha úgy gondolod, hogy számodra az egyedi konyhabútor lenne a legjobb megoldás, várunk szeretettel a Mobilan Konyhastúdióban! Konyhabútorainkra 10 év termékgaranciát, árgaranciát, határidő-garanciát és szállítási garanciát vállalunk. Ha velünk készítetted el a konyhabútorod, ingyenesen megtervezzük azt számodra, ráadásul részletes műszaki szaktanácsadással is ellátunk. Keress minket bátran elérhetőségeinken!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az otthonunk szívében, a konyhában mindig is fontos szerepet játszott a design és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya. Az utóbbi években az üveg hátfalak egyre népszerűbb megoldássá váltak a modern konyhák tervezésekor. Ám mik a valódi előnyei és hátrányai ennek az...

bővebben
Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Az U-alakú elrendezés lényege, hogy a konyha kialakítása 3 szomszédos falon történik. Nagyobb helyiségekben viszonylag gyakori ez az elrendezés, mi most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan oldottuk meg egy-egy esetben mindezt kisebb alapterületen. Ez a konyhabútor...

bővebben
A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

Amikor a konyhai munkalap kiválasztásáról van szó, számos tényezőt kell figyelembe venni. Ilyen például az esztétikai megjelenés, a tartósság, és hogy könnyen kezelhető legyen. Az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb anyag a HPL (High Pressure Laminate) dekor...

bővebben