fbpx

Milyen az ideális konyha?

Hogyan alakítsd ki az ideális konyhát?

Nem tudod, milyen stílusú konyhát válassz? Szeretnél minél többet megtudni a stílusokról és lakberendezési irányokról? Érdekelnek a legújabb trendek? Esetleg a klasszikus megoldások felé húz a szíved?

Blogunkban górcső alá vesszük a különböző stílusokat, és különféle faktorokat, hogy minden információd meglegyen a döntéshez, és új konyhád tényleg olyan legyen, amilyet szeretnél. Természetesen a kivitelezéshez is megadunk minden segítséget.

Az új konyha megtervezése nagyon nem egyszerű feladat, és rengeteg buktatóval jár. Mivel mindenkinek más igényei vannak, nincsen egy univerzális megoldás, csakis személyre (és szobára) szabott kialakításban szabad gondolkozni.

Első lépésként érdemes összeírnod, hogy előző konyhánkban mit szerettünk és mit nem. Listázd, milyen problémák voltak, mi okozott nehézséget, és mi működött jól. Ez nagyon sokat segíthet a későbbiekben.

Utána pedig határozd meg a költségvetést. Érdemes itt egy intervallumot belőni, illetve egy kis extra pénzt félretenni, hiszen szinte mindig jöhetnek nem várt költségek.

Ezután el kell döntened, hol legyen a konyha. Nyitott konyhát szeretnél a nappalival vagy étkezővel egyben vagy egy külön főzőhelyiséget?

Fontos természetesen, hogy megfelelő mennyiségű hely álljon rendelkezésedre, és egy működőképes munkaháromszöget tudj kialakítani, és így megfelelően tudod tárolni, előkészíteni, elkészíteni és tálalni az ételt.

Ehhez ki kell találni, milyen elrendezésű konyha működik a legjobban, hiszen egy konyhasziget, egy U-alakú vagy egy L-alakú konyha tökéletes az egyik lakásban, használhatatlan egy másikban.

Utána el kell döntened, milyen színű és stílusú konyhabútorokat válassz, hogy passzoljanak a lakás berendezéséhez valamint milyen sütőt/főzőlapot/tűzhelyet stb. vásárolj.

Utána meg kell találnod a megfelelő kivitelezőket, és reménykedni, hogy minden jól alakul.

Ha szeretnéd ezt a procedúrát megkönnyíteni, és nem várt költségek nélküli, személyre szabott álomkonyhára vágysz, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megalkotjuk az ideális konyhádat.

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az otthonunk szívében, a konyhában mindig is fontos szerepet játszott a design és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya. Az utóbbi években az üveg hátfalak egyre népszerűbb megoldássá váltak a modern konyhák tervezésekor. Ám mik a valódi előnyei és hátrányai ennek az...

bővebben
Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Az U-alakú elrendezés lényege, hogy a konyha kialakítása 3 szomszédos falon történik. Nagyobb helyiségekben viszonylag gyakori ez az elrendezés, mi most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan oldottuk meg egy-egy esetben mindezt kisebb alapterületen. Ez a konyhabútor...

bővebben
A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

Amikor a konyhai munkalap kiválasztásáról van szó, számos tényezőt kell figyelembe venni. Ilyen például az esztétikai megjelenés, a tartósság, és hogy könnyen kezelhető legyen. Az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb anyag a HPL (High Pressure Laminate) dekor...

bővebben