Miért válassz fehér konyhabútort?

Bármennyire is ügyelnünk kell – kéne – arra, hogy leendő konyhánkat praktikusan alakítsuk ki, lássuk be, először általában a dizájn az, amit kitalálunk. Nagyon sokan keresnek meg minket azzal, hogy fehér színű konyhabútort szeretnek, nem véletlenül. Ha plusz érveket szeretnél a választásodhoz, összegyűjtöttünk néhányat.

Biztosan kiállja az idő próbáját

A konyhabútor trendek évről évre változnak, azonban, a legdivatosabb színek között mindig ott található a fehér. Lapozz csak át egy bármilyen évjáratú lakberendezési magazint, biztosan találsz majd benne fehér konyhákat. Ha hosszú távra tervezel – akár eladásra szánod később az ingatlanod, akár te magad szeretnéd élvezni az álomkonyhád – ezt a színválasztást biztosan nem fogod megbánni.

 

Fényárban úszik majd a helyiség

A fehér felületek nagy előnye, hogy kiváló fényvisszaverőként funkcionálnak. Mivel a sötét színekkel ellentétben nem nyelik el a fényt, mind a természetes, mind a mesterséges fényforrások által biztosított világosságot felerősítik. A kisebb helyiségekbe pont ezért szoktunk világos konyhabútort javasolni, mert ezáltal nagyobbnak hat a tér, nagyobb konyhákban pedig igazán drámai hatást lehet elérni vele.

 

Mindenhez passzol

Akár a tradicionális, akár a modern stílust részesíted előnyben, a fehér színnel biztosan nem fogsz mellélőni.  Nagyon jól variálható, eltérő munkalappal és hátfallal ugyanaz a konyhabútor képes teljesen más hangulatot kelteni. A konyhabútort nem szokás évente cserélgetni, de ha mégis megunod, már azzal meg tudod változtatni az atmoszférát, ha átfested a falakat, vagy ha kicseréled a hátfalat.

 

Vintage konyhabútor az örök divat

Modern konyhát szeretnél, mégis ragaszkodnál a klasszikus eleganciához? Nem vagy vele egyedül. A vintage konyhabútorok a fénykorukat élik, és nem is valószínű, hogy ez egyhamar változni fog. A tradicionális formavilágot manapság már korszerű, elképesztően tartós anyagokból alkotják újra. Ráadásul a fogantyúk, a hátfal és a többi kiegészítő megválasztásával kedvünk szerint súlyozhatjuk, hogy inkább a tradicionális vagy inkább a modern hangulat irányába szeretnénk elmenni. A legújabb kollekciónkat ezeknek a szempontoknak a figyelembevételével alkottuk meg. A magas minőséget a saját gyártású konyhabútor elemek biztosítják, a tökéletes atmoszféra megalkotásához pedig a sok éves tervezői tapasztalatunkkal és a mindent figyelembe vevő szakértelmünkkel járulunk hozzá.

 

Modern elegancia

A fehér szín tökéletesen passzol a modernebb formákhoz is, mivel tisztaságot, vagy felülettől függően a letisztultság érzetét – matt felületek – vagy akár futurisztikus hatást – magasfényű konyhabútor – is kelthetjük vele. A kiegészítőkkel itt is szabadon játszhatunk, az acél, a sárgaréz, az ezüst színű vasalatok, fogantyúk és egyéb kiegészítők más-más hangulatot adnak a konyhánknak. Ezen a képen például megfigyelhetjük, hogy mennyire más lesz egy konyhabútor pusztán attól, hogy magasfényű vagy matt felületet, illetve más hátfalat alkalmazunk.

Akár a modern, akár a vintage stílus szerelmese vagy, kínálatunkban biztosan találsz kedvedre való konyhabútort. Egyedi konyhabútorainkat akár 4 hetes átfutással, 10 év garanciával és ingyenes tervezéssel biztosítjuk számodra. Keress meg minket elérhetőségeinken, hogy megtervezhessük és megvalósíthassuk álmaid konyhabútorát.

 

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Érdemes-e nem szabvány magasságú konyhapultot választani?

Érdemes-e nem szabvány magasságú konyhapultot választani?

A konyhapultok magassága alapvető fontosságú a konyha ergonómiájának és funkcionalitásának szempontjából. Az átlagos konyhákban a szokásos pultmagasság 90 cm, amit a konyhaszekrények és munkalap vastagsága együttesen ad ki. Általában azért szokás ezzel számolni, mert...

bővebben
10 időtálló színséma modern és klasszikus konyhabútorokhoz

10 időtálló színséma modern és klasszikus konyhabútorokhoz

A konyhabútor tervezésekor számos tényezőt kell figyelembe vennünk, azonban az egyik legjelentősebb ezek közül a dizájn kiválasztása. A konyha színeinek megfelelő összeállítása kulcsfontosságú ahhoz, hogy harmónikus enteriőrt teremtsünk, ami ráadásul az egész otthon...

bővebben