Mi ezt az indukciós főzőlapot ajánljuk – Bosh PUG61KAA5E

Fogadalmak ide, fogadalmak oda, az biztos, hogy 2022-ben is enni kell. De nem mindegy, hogy mennyi idő megy el a főzéssel, és milyen eszközökkel tesszük ezt. Az indukciós főzőlapok már nem ismeretlenek a piacon, egyre többen választják, ami nem véletlen. Mi most a Bosh egyik olyan darabját szeretnénk bemutatni, amit saját ügyfeleinknek is jó szívvel ajánlunk.

Hatékonyság

Az indukciós az elektromos főzőlapok családjának legmodernebb tagja. A főzőfelülete alatt elektromos tekercsek találhatóak, melyek áram alá kerülve váltakozó elektromágneses mezőt hoznak létre. Amikor egy erre alkalmas fazekat vagy serpenyőt a főzőlapra helyezünk, az edény aljában elektromágnesen örvényáram keletkezik, ami hőt gerjeszt. Nem a főzőlap melegszik fel, hanem maga az edény. Ebből is adódik a hatékonysága, hiszen a hagyományos főzőlapok főzőfelületének felmelegedésekor rengeteg hőt veszítünk, mivel az nem csupán az edénnyel, hanem a teljes környezetével kölcsönhatásban van. Az indukciós főzőlapoknál ez a hőveszteség minimális, mert egy lépcsőfok kimarad, tehát a hő közvetlenül az ételnek adódik át. Mit jelent ez számokban? Akár 40-50%-os energiaköltség-megtakarítást!

Biztonság

Az indukciós főzőlap rendkívül biztonságos, mivel használata közben nem keletkezik láng, ami meggyújthatna valamit. Ráadásul csak akkor lép működésbe, ha edény kerül rá, amikor levesszük róla, akkor nagyon gyorsan kihűl a felület. Ez csökkenti az égési sérülések előfordulási valószínűségét.

Egyszerű használat

Gyorsabban fő meg étel, az edények pedig gyorsabban hűlnek ki. Ez nagyban megkönnyíti az életet a konyhában. Az indukciós főzőlap a sima felületének köszönhetően nagyon könnyedén tisztán tartható, mivel nincsenek olyan mélyedések, ahol az ételmaradékok vagy a zsírfoltok megbújhatnak.

Letisztult dizájn

A keret nélküli kivitel és az üvegkerámia felület elegáns megjelenést kölcsönöz a főzőfelületnek. A gyönyörű megjelenésen kívül plusz haszna is van ennek a tulajdonságnak, hiszen nagyban megkönnyíti a beépítését a munkalapba.

Igen, ezeket a Bosh PUG61KAA5E mind tudja.

De mi az, mai megkülönbözteti a többi indukciós főzőlaptól?

1 fázisra köthető | Olyan helyeken is alkalmazható, ahol csak egy fázis áll rendelkezésre. 4,6 kW max teljesítménnyel rendelkezik, így 20A-es biztosítékkal használható ki maximálisan, de 16A-re is beköthető, mert rendelkezésre áll a PowerManagement opció, mellyel a lap teljesítménye szoftveresen korlátozható.

PowerBoost funkció | A bal hátsó zónán lehetőség van nagyobb, 150%-os teljesítményre a gyors melegítéshez, vagy nagy mennyiségű ételhez.

Plusz biztonság | A kezelőfelület gyermekzáras, így az illetéktelen kezek nem tudják bekapcsolni a főzőlapot

QuickStart | A főzőlap automatikusan kiválasztja azt a főzőzónát, ahol edény található, így már csak a fokozatot kell kiválasztani.

TouchSelect basic | Könnyű és érthető kezelőfelület a beállítások megadásához

Tudtad, hogy a Mobilannál a konyhabútorodat konyhagépekkel együtt tervezzük meg? Nem csupán legyártjuk álmaid konyhabútorát, a konyhagépeket is meg tudod vásárolni nálunk. A Bosh PUG61KAA5E főzőlap most nagy kedvenc, ha nálunk készítteted egyedi konyhabútorod, akkor ezzel is választhatod. Keress minket bátran elérhetőségeinken!

Hamarosan egy meglepetéssel készülünk számotokra, ha szeretnél róla értesülni, kövesd Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le róla!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Érdemes-e nem szabvány magasságú konyhapultot választani?

Érdemes-e nem szabvány magasságú konyhapultot választani?

A konyhapultok magassága alapvető fontosságú a konyha ergonómiájának és funkcionalitásának szempontjából. Az átlagos konyhákban a szokásos pultmagasság 90 cm, amit a konyhaszekrények és munkalap vastagsága együttesen ad ki. Általában azért szokás ezzel számolni, mert...

bővebben
10 időtálló színséma modern és klasszikus konyhabútorokhoz

10 időtálló színséma modern és klasszikus konyhabútorokhoz

A konyhabútor tervezésekor számos tényezőt kell figyelembe vennünk, azonban az egyik legjelentősebb ezek közül a dizájn kiválasztása. A konyha színeinek megfelelő összeállítása kulcsfontosságú ahhoz, hogy harmónikus enteriőrt teremtsünk, ami ráadásul az egész otthon...

bővebben