fbpx

Letisztult elegancia, avagy a modern luxus megtestesülése egy Airbnb ingatlanban

Egy befektető ügyfelünktől kaptuk ezt a komplex megbízást: bérbeadásra szánt lakásaiba nemcsak a konyhabútort, a teljes berendezést mi készítettük el. Szeretjük az ilyen feladatokat, hiszen így biztosak lehetünk benne, hogy a teljes enteriőr egységet alkot az egymással harmonizáló bútoroknak és kiegészítőknek köszönhetően.

Ügyfelünk arra kért minket, hogy a végeredmény legyen modern és letisztult, és mi ennek mentén kezdtünk el gondolkodni. Az volt a célunk, hogy amellett, hogy maximálisan harmonikus legyen az összhatás, mégse legyen unalmas, és azt is szerettük volna megvalósítani, hogy mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály otthon érezhesse magát a lakásban. Hiszen az Airbnb lakás akkor fogja a legtöbb bérlőt vonzani, ha minél szélesebb célcsoportnak elnyeri a tetszését.

A teljes lakásberendezést az egyszerűség és a letisztult vonalvezetés jellemzi, amit az egymással összeillő anyagok harmóniája koronáz meg. A stílusa így modern lett, mégsem hivalkodó, egy természetes eleganciát áraszt magából.

A színek tekintetében a szürke különböző árnyalatai dominálnak, melyekhez tökéletesen passzolnak az aranyszínű kiegészítők. A márványhatású hátfal és asztal egymással harmonizál, finoman összekötve az étkezőt a konyhával, valamint lezser eleganciát biztosítva a lakásnak.

A monokróm konyhabútor fogantyú nélküli, push-open megoldásokkal készült, és az összhatást a konyhagépek sem csúfítják el, hiszen ezeket is beépítettük, elrejtettük. A látható szürke-fekete konyhagépek összhatásban vannak az előszobafal, a tükör csillogása és a bársony étkezőszékek színével is. Az előszobabútor frontjai megegyeznek a konyhabútor frontokkal így azok is tökéletes harmóniát alkotnak.

Úgy érezzük, hogy ebben a bérbeadás vagy Airbnb céllal berendezett ingatlanban, a stílusnak köszönhetően akár egy vendég, akár egy hosszabb távú bérlő is könnyedén otthonra lel, vagy hozzá tudja illeszteni saját elképzeléseit.

Az igényeknek megfelelően nem jelenthet akadályt egy-két hozott anyag, festmény, vagy színesebb textília elhelyezése sem, mert a tiszta kompozíció elbírja a hozzáadott értékeket, de önmagában is szépen mutat. A pasztell árnyalatú terekben könnyedén terjed a fény, így hosszútávon egy világos és tágas érzést tud nyújtani ez az ingatlan jövőbeni lakójának.

Természetesen egytől egyig minőségi alapanyagokkal dolgoztunk, aminek köszönhetően ezek a bútorok még komolyabb igénybevétel esetén is hosszútávon szépek maradnak. Jó lenne egy olyan világban élni, ahol vigyázunk a máséra, de tudjuk, hogy a bérlők – különösen a rövid távú bérlők – nem mindig úgy kezelik a bérleményt, mintha a sajátjuk lenne. Ezért is fontos, hogy a beépített anyagok minél ellenállóbbak legyenek, ezzel is elkerülve egy-egy sérülést.

Amennyiben megtetszett ez a lakás, és szeretne egyedi konyhabútort, vagy akár egy teljes lakásberendezést, keressen minket bátran elérhetőségeinken! Mivel saját gyártósorral rendelkezünk, így viszonylag rövid határidővel is rendelkezésre tudunk állni, és széleskörű garanciákat is vállalunk!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Mire figyelj oda egy minimalista konyhabútor tervezésekor?

Mire figyelj oda egy minimalista konyhabútor tervezésekor?

A minimalista építészet lényege az egyszerűség és a tisztaság iránti törekvés. Ez a tervezési filozófia arra összpontosít, hogy csökkentse a felesleges részleteket és díszítéseket, és inkább hangsúlyozza a tiszta formákat, sík felületeket és a funkcionalitást. Ezek az...

bővebben