fbpx

Letisztult dizájn push open megoldásokkal

A push-open megoldás lényege, hogy a konyhabútor frontokra nem szerelünk fel fogantyúkat vagy gombokat, hanem azok egy pici nyomásra nyílnak. Ezek a típusú konyhaszekrények nemcsak nagyon stílusosak, de elképesztően praktikusak is. Ebben a cikkben a push-open rendszerek előnyeit szeretnénk bemutatni, megvizsgáljuk, hogy miért érdemes ezt a modern és kényelmes megoldást választanod.

Stílus és esztétika

 

Ha egy kifinomult, minimalista stílusú konyhára vágysz, akkor a push-open megoldást mindenképpen érdemes megfontolnod. Nincsenek fogantyúk vagy gombok, a konyhabútor egy sima, letisztult felülettel rendelkezik. Modern konyhákba előszeretettel ajánljuk, ahol a fő dizájncél az egyszerű enteriőr kialakítása.

 

Praktikusság és kényelem

 

A push-open rendszer lehetővég teszi, hogy a konyhabútor frontokat egy enyhe nyomással vagy érintéssel nyissuk és zárjuk. Ez rendkívül kényelmes, és különösen hasznos olyankor, amikor esetleg mindkét kezünk foglalt. Ez az eset pedig – lássuk be – sütés és főzés közben elég gyakran előfordul.

 

Könnyű tisztítás

 

Már alapból az egyszerűbb, hogy nincs egy fogantyú, amit meg kell tisztítani, hiszen egyes fogantyúknak vagy gomboknak igenis vannak nehezen megközelíthető pontjaik. A konyhabútor felszíne sima, nincsenek kiálló részek, így a felszíne könnyedén tisztán tarható. Így a takarítás tényleg csak néhány mozdulat, egyszerűen imádni fogod!

 

Térkihasználás

 

A push-open rendszerek azt is lehetővé teszik, hogy tökéletesen kihasználd a rendelkezésedre álló teret. A kiugró fogantyúk – bármilyen keveset is -, de helyet foglalnak, amely főleg egy kisebb alapterületű helyiségben igenis számíthat. Az ilyen aprócska konyhákban tényleg minden négyzetcentiméter számít, így érdemes a tervezéskor minden ilyen trükköt bevetni.

 

Könnyedén beilleszthető az enteriőrbe

 

A push-open rendszerek különböző stílusú konyhákba is beilleszthetőek. Legyen szó modern minimalizmusról, vagy akár klasszikus eleganciáról, minden területen megállja a helyét. Amúgy is divat a régi kor egyes elemeit a modern technológiával ötvözni, így megtartani a múlt értékeit anélkül, hogy le kéne mondanunk az újdonságok nyújtotta kényelemről.

 

Hangtalan működés

 

Nem kell aggódni, egy jól beállított, minőségi push-open rendszer nem ad hangokat, teljesen csendesen működik. A csendes záródás így nemcsak a kényelmünket, otthonunk nyugalmát is szolgálja. Nincs többé zajos ajtócsapódás, amely megzavarhatná a zavartalan pihenést a lakásban.

 

A push-open tehát nemcsak egy divathóbort, manapság szinte már kihagyhatatlan opció a modern konyhatervezés során. Ez az innovatív rendszer az esztétikát a praktikummal és a funkcionalitással ötvözve pillanatok alatt bárki nagy kedvencévé válhat.

 

Ha szeretnéd te is kipróbálni a push-open megoldások nyújtotta kényelmet, szeretettel várunk Budapest belvárosában található konyhastúdiónkban! Egyedi igényeid, és a helyiség adottságai alapján személyre szabott tervekkel látunk el, de attól sem riadunk vissza, ha már egy kész terve kérsz akár tőlünk is egy árajánlatot, ami semmibe sem kerül! Keress minket bátran elérhetőségeinken!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

A konyhabútorok kiválasztása és tervezése fontos döntés, amely hosszú távon befolyásolja otthonunk funkcionalitását és esztétikáját. Számos tévhit kering azonban a konyhabútorokkal kapcsolatban, amelyek félrevezethetik a vásárlókat. Ebben a cikkben öt gyakori tévhitet...

bővebben
A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A konyhaszekrények tervezésekor számos döntést kell meghoznunk, amelyek befolyásolják a konyha funkcionalitását és esztétikáját. Az egyik ilyen döntés a fogantyúk kérdése. A fogantyúval ellátott konyhaszekrények számos előnnyel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a...

bővebben