Konyhák színek szerint 9. – A jövő trendszíne

Új lakásod van, és tanácstalan vagy a berendezéssel kapcsolatban? Nem tudod, milyen konyhád legyen? Új sorozatunkban segítünk, minden részben számos inspirációt láthatsz, színek és színkombinációk szerint csoportosítva, így biztosan megtalálod azt, ami leginkább tükrözi az egyéniségedet. Ha pedig ráleltél az álomkonyhára, csak keress minket, és megtervezzük!

Megígértük, hát íme. A jövő legnagyobb trendszíne!

Az előző részben szót ejtettünk a „millenial pink” árnyalatról, ami a lombzöld mellett az utóbbi idők legnagyobb slágerszíne (a tavalyi Pantone rózsakvarc árnyalathoz hasonlít nagyon), azonban most tekintsünk kicsit a jövőbe.

Természetesen nem vagyunk jósok, de már felbukkantak az egyértelmű jelek az új szín térnyeréséről.

Ha szeretnéd megelőzni a trendeket, akkor van egy jó hírünk, most megtudhatod, mi lesz az új sláger.

Nem húzzuk tovább, a millenial pink kihívója a sárga!

Nem feltétlenül a vibráló, nagyon világos citromsárga, inkább gondolj a mustárságára vagy az okkerre. Nincs teljesen konkrét árnyalat, de körülbelül e két szín közé tudnánk belőni az új slágerszínt.

Szerintünk remekül mutat, életet visz minden helyiségbe, kis vidámságot, de mégsem ordító módon, látványosan, de mégis elegánsan.

A konyhában is remekül mutat, akár konyhabútor, akár kiegészítők formájában. Vagy csak fessük sárgára az egyik falat vagy falrészt. A teljes helyiséget nem ajánljuk, kisebbnek tűnik tőle a konyha, és túl sötétté válhat, de például fehér színű falak mellett remekül mutathat egy sárgára mázolt falrész.

De inkább átadnánk a teret a képeknek, hiszen jelen esetben (hogy egy nagy klisével éljünk) egy kép többet mond ezer szónál. Összegyűjtöttünk Neked pár fényképet a Pinterestről inspiráló sárga színű konyhákról konyhákról, és persze megmutatjuk, melyik konyhabútoraink illenek hozzájuk leginkább.

Ha szeretnéd kicsit felturbózni vagy átalakítani konyhádat, segítségre van szükséged, vagy pedig új lakásod van/lesz, és nulláról szeretnéd kialakítani a konyhádat, keress minket bátran!

A következő részben megnézünk egy ritkább, mégis nagyon ütős színt!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Stílusos bérlemény – kompakt elegancia Budapesten

Stílusos bérlemény – kompakt elegancia Budapesten

Referenciamunkáink bemutatását ezzel a bérbeadásra szánt ingatlannal folytatjuk. A teljes lakás berendezésével bíztak meg bennünket, ráadásul nem túl magas büdzsével dolgoztunk, de úgy gondoljuk, hogy egy igazán esztétikus és harmonikus megoldás született. A...

bővebben
Konyhapult-világítás LED technológiával

Konyhapult-világítás LED technológiával

A konyhai világítás alapos megtervezése fontosabb, mint gondolnánk. Az sem jó, ha túl kevés fényforrással dolgozunk, hiszen ez balesetveszélyes is lehet, és fölöslegesen sem érdemes túlzottan sok világítótestet betervezni. Ebben a cikkben a konyhapult-világítás...

bővebben
Hogyan tervezz időtálló konyhát?

Hogyan tervezz időtálló konyhát?

A trendek jönnek-mennek, és természetes, hogy egy-egy divathullám időnként elkap minket. Mégis azt gondoljuk, hogy ha konyhafelújításon gondolkodsz, akkor fontold meg, hogy milyen lenne az a konyhabútor, amiben hosszú távon is örömödet leled. Ez akkor is fontos, hogy...

bővebben