Konyhák és stílusok – Magasfényű konyhák

Miért válaszd a magasfényű konyhákat? A cikkben összegyűjtöttünk néhány tudnivalót és inspirációt.

Nem tudod, milyen stílusú konyhát válassz? Szeretnél minél többet megtudni a stílusokról és lakberendezési irányokról? Érdekelnek a legújabb trendek? Esetleg a klasszikus megoldások felé húz a szíved?  Új sorozatunkban górcső alá vesszük a különböző stílusokat, hogy minden információd meglegyen a döntéshez, és új konyhád tényleg olyan legyen, amilyet szeretnél. És természetesen a kivitelezéshez is megadunk minden segítséget.

Pompa, csillogás, tisztaság… A magasfényű konyháknak megvan az egyedülálló varázsuk, a luxus és a makulátlanság érzetét keltik mindig otthonodban.

Mikor válassz magasfényű konyhát?

Ha a modern vagy a kortárs lakberendezés a szíved csücske, akkor a magasfényű konyhabútorokkal új szintre emelheted otthonodat. Remekül illik a minimál stílushoz is, fényével kiegészítők nélkül is feldobja a teret.

Az indusztriális (ipari) stílusban berendezett otthonokhoz is illik az ilyen konyha, például fekete, szürke vagy fehér színben.

A letisztult, modern skandináv enteriőrökben is tökéletesen működik.

Mikor ne válassz magasfényű konyhabútort?

Bár a fényes bútorok fantasztikus látványt nyújtanak, nem minden lakberendezési stílushoz illenek. A vintage, rusztikus vagy az eklektikus irány rajongói számára nem biztos, hogy a legjobb választás a magasfényű főzőhelyiség, ugyanis könnyen elüthet a bútor a lakás többi részétől.

Ha kissé rendetlenebbek, szétszórtabbak vagyunk, akkor sem biztos, hogy megfelelő döntés a magasfényű bútor, ugyanis a konyhai kupleráj nagyon nem illik a stílushoz, míg egy rusztikus vagy eklektikus konyhában simán elfér egy kis rumli 🙂

A Mobilan kínálatában prémium minőségű, új professzionál magasfényű akril alapanyagokkal készítjük konyháinkat, és a legtrendibb színekben megrendelheted őket!

Íme néhány bemutatódarab 🙂

 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt alkossuk meg álmaid konyháját!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Érdemes-e nem szabvány magasságú konyhapultot választani?

Érdemes-e nem szabvány magasságú konyhapultot választani?

A konyhapultok magassága alapvető fontosságú a konyha ergonómiájának és funkcionalitásának szempontjából. Az átlagos konyhákban a szokásos pultmagasság 90 cm, amit a konyhaszekrények és munkalap vastagsága együttesen ad ki. Általában azért szokás ezzel számolni, mert...

bővebben
10 időtálló színséma modern és klasszikus konyhabútorokhoz

10 időtálló színséma modern és klasszikus konyhabútorokhoz

A konyhabútor tervezésekor számos tényezőt kell figyelembe vennünk, azonban az egyik legjelentősebb ezek közül a dizájn kiválasztása. A konyha színeinek megfelelő összeállítása kulcsfontosságú ahhoz, hogy harmónikus enteriőrt teremtsünk, ami ráadásul az egész otthon...

bővebben