fbpx

Kiváló minőségű Technistone kvarc munkalapok

A Technistone egy magas minőségi színvonalat képviselő kvarc felület, mely a természetes alapanyagokat – kvarc – modern keverési és préstechnológiával ötvözi. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen alkalmas többek között konyhai munkalapok kialakítására is. De lássuk, mik is ezek az előnyök.

Kiemelkedő ellenállóképesség

A Technistone elképesztően erős, törhetetlen, hosszútávon megőrzi eredeti minőségét. Nagy előnye a 100%-ban természetes kövekkel szemben, hogy sokkal rugalmasabb, így tartósabb. Ellenáll a karcolásoknak, így nem kell aggódnunk, hogy akár késekkel, akár ráejtett edényekkel véletlenül kárt teszünk benne. A főzés közben használt alapanyagok sem árthatnak neki, hiszen ellenáll a savaknak, lúgoknak, többek között az ecetnek és a citromlének is.

Kifinomult megjelenés

Nem véletlenül alkalmazzák annyi területen az építészetben, hiszen ezek a gyönyörű termékek kifinomultságról és stílusérzékről tesznek tanúbizonyságot. Gyönyörűen mutatnak a modern és természetes enteriőrben is. Alkalmazásukkal egy kis természetes hatást csempészhetünk a térbe. Ez a természet ihlette széles szín- és textúra választéknak köszönhető. A természetes kövekkel szembeni egyik nagy előnye, hogy egységes színélményt biztosítanak, így tökéletes megjelenést kölcsönöznek a konyhának.

Egyszerűen karbantartható

A Technistone konyhai munkalapok nem igényelnek semmiféle speciális törődést. Mivel nem egy porózus anyagról beszélünk, így a folyadék sem szivároghat bele. Tehát nem foltosodik, és a minőségét is hosszútávon megőrzi. A bacik sem tudnak így megtelepedni, tehát rendkívül higiénikus megoldás. Természetesen hitelesítve van az élelmiszerekkel való érintkezésre, alkalmazása teljesen biztonságos.

Technistone felületek

A polírozott felület a legnépszerűbb. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy nagyon látványos a megjelenése, valamint a természetes és mesterséges fényt is szuperül visszaveri. Így még a kis helyiségekbe is nagyon ajánljuk. Másrészt könnyen karbantartható, takarítható.

A matt felület egy újdonság, manapság nagy divatját éli. Meleg, szinte bőrhatású felület, ami tökéletesen kiegészíti a családi otthonokat.

Technistone színpaletta

A Technitone hátrányairól nem esett szó, mivel nagyon nehéz ilyet találni. Talán annyi, hogy megmunkálása kifejezetten technológia-, gyakorlat- és időigényes, így fontos, hogy hozzáértő szakembert válasszunk hozzá. A nálunk vásárolt egyedi konyhabútorok esetében lehetőség van a Technistone munkalap választására is. Természetesen, ha ettől eltérő anyagból készült pultot szeretnél, abban is állunk rendelkezésedre. Keress minket bátran elérhetőségeinken!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az otthonunk szívében, a konyhában mindig is fontos szerepet játszott a design és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya. Az utóbbi években az üveg hátfalak egyre népszerűbb megoldássá váltak a modern konyhák tervezésekor. Ám mik a valódi előnyei és hátrányai ennek az...

bővebben
Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Az U-alakú elrendezés lényege, hogy a konyha kialakítása 3 szomszédos falon történik. Nagyobb helyiségekben viszonylag gyakori ez az elrendezés, mi most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan oldottuk meg egy-egy esetben mindezt kisebb alapterületen. Ez a konyhabútor...

bővebben
A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

Amikor a konyhai munkalap kiválasztásáról van szó, számos tényezőt kell figyelembe venni. Ilyen például az esztétikai megjelenés, a tartósság, és hogy könnyen kezelhető legyen. Az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb anyag a HPL (High Pressure Laminate) dekor...

bővebben