fbpx

Gyönyörű zöld konyhák, ezeket látnod kell!

Egyre többen kérnek nálunk is zöld konyhákat, nem véletlen! Igazából örök divat, rendkívül mutatós és többféle stílusú enteriőrbe is beilleszthető. Lássunk néhány igazán szép konyhát, és azt is bemutatjuk, hogy mit tanulhatunk a tervezésükből!

Sötétzöld és fehér kombinációja

A sötétzöld konyhaszekrények ragyogó kontrasztot adnak a fehér falakkal. Alapból kissé morózusnak is gondolhatnánk a sötétebb árnyalatokat, de a világos falak és a munkalap lágyabbá teszi a megjelenést. Extra pici konyhába azért nem ajánljuk, oda inkább világosabb árnyalatokat javaslunk. A fehér csempe hátfal nagyon szépen kiegészíti a kompozíciót, kiválóan passzol a tradicionális megjelenéshez. Ebben a nyitott konyhában ez a szín tökéletes választásnak bizonyult, de ennek az oka többek között az is, hogy nincs telezsúfolva zárt szekrényekkel a helyiség, helyette a konyhaszigeten alakítottak ki hatalmas tárolókapacitást.

Arany kiegészítők

Az arany vasalatok és egyéb kiegészítők nagyon jól passzolnak a zöld színű frontokhoz. Ebben a gyönyörű és stílusos konyhában az arany csapok, fogantyúk és zsanérok elegáns megjelenést kölcsönöznek a konyhaszekrények finom zöldjének. Mindezt fehér fallal, hátfallal és munkalappal kombinálva egyszerű, letisztult megjelenést kapunk.

Elképesztően világos konyha

Ez a konyha fényárban úszik. Természetes fény is bőven jut a helyiségbe, amit világos frontok és a fehér frontok, valamint a munkalap tökéletesen visszaver. Csak úgy ragyog minden! Hiába van kis hely ebben az U-alakú elrendezésben, mégsem tűnik zsúfoltnak a végeredmény. A klasszikus padló szépen kiegészíti a kompozíciót, ami valljuk be, csodásra sikerült!

Vidám minták

Finom, visszafogott hatást kelt ez a konyha, ami sima felületű, fogantyú nélküli konyhaszekrényeivel igazán modern hatást kelt. Talán még kissé steril is lehetne az összhatás, de ez a mintás padló teljesen feldobja a helyiséget. Plusz funkciója, hogy a nyitott konyhát elválasztja a nappalitól, így a nyitott térben a funkciók kiválóan elkülönülnek. Egyszerű, mégis szép konyha a végeredmény, ahol a rendetlenséget a zárt szekrényajtók mögé rejthetjük. Ugye, milyen jól hangzik?

Imádnivaló, vidéki konyha

Ez egy csodaszép vidéki hangulatú konyha, ahol a halványzöldre festett, mart frontok tökéletes harmóniában vannak az ablakokon keresztül látható kerttel. Nagyon jó példa ez a konyha arra, hogy nagy térben is lehet meleg, barátságos hangulatot teremteni. Szinte érezzük a húsleves illatát, ahogyan a képre nézünk!

További inspirációkért kövesd Facebook oldalunkat és böngészd át a folyamatosan bővülő Mobilan Magazin írásait! Ha megvannak az elképzelések álomkonyhádról, akkor pedig kérj időpontot bemutatótermünkbe, ahol konyhatervező szakértőink megtervezik álmaid konyhabútorá!t A megvalósítás is profi körülmények között zajlik, ezt több évtizedes tapasztalatunk garantálja. Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, 10 év termékgaranciát, árgaranciát, határidő-garanciát és szállítási garanciát biztosítunk. Elérhetőségeinkért IDE kattints!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az üveg hátfal előnyei és hátrányai

Az otthonunk szívében, a konyhában mindig is fontos szerepet játszott a design és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya. Az utóbbi években az üveg hátfalak egyre népszerűbb megoldássá váltak a modern konyhák tervezésekor. Ám mik a valódi előnyei és hátrányai ennek az...

bővebben
Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Kisméretű U-alakú konyhabútoraink

Az U-alakú elrendezés lényege, hogy a konyha kialakítása 3 szomszédos falon történik. Nagyobb helyiségekben viszonylag gyakori ez az elrendezés, mi most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan oldottuk meg egy-egy esetben mindezt kisebb alapterületen. Ez a konyhabútor...

bővebben
A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

A HPL dekor konyhai munkalapok előnyei és hátrányai

Amikor a konyhai munkalap kiválasztásáról van szó, számos tényezőt kell figyelembe venni. Ilyen például az esztétikai megjelenés, a tartósság, és hogy könnyen kezelhető legyen. Az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb anyag a HPL (High Pressure Laminate) dekor...

bővebben