Férfias árnyalatok, praktikus elrendezés

Lehet-e egy konyha férfias? Ez a konyhabútor igazolja, hogy a válasz: igen! A sötét színek eleganciája, valamint a praktikus kialakítás egy olyan enteriőrt eredményez, mely a funkcionalitás és az dizájn tökéletes egyensúlyát képviseli. 

Megbízónk kérése alapján egy olyan konyhát terveztünk, mely a letisztultságot és az eleganciát testesíti meg. Nemcsak a dizájnt, a praktikumot is figyelembe vettük a kialakítás során, hogy egy igazán harmonikus teret alakítsunk ki.

Ez a kéttónusú konyhabútor a sötét és a világos elemek  tökéletes kombinációja. Ennél a színválasztásnál nagyon fontos, hogy a sötétebb elemek alulra, a világos szín pedig felülre kerüljön. Ezt a hüvelykujjszabályt alkalmaztuk a konyhaszekrények árnyalatának megválasztásakor, melyet egy csodálatos, a felső konyhaszekrényekkel tökéletesen harmonizáló hátfallal egészítettük ki. A világos elemek optikailag nagyobbnak mutatják a teret, és tökéletes kontrasztot adnak az alsó, sötétebb elemekkel.

Amikor férfiak számára tervezünk konyhát, akkor mindig  minimalizmus stílusjegyeit vesszük alapul. Az egyszerű formák, a letisztult színválasztás és a minőségi anyagok együttese adja meg azt az igazi maszkulin hatást. Az egyenes vonalak, a letisztult felületek mellett fontos, hogy tulajdonosa a későbbiekben a dekoráció megválasztása  során is a „kevesebb néha több” elve mentén gondolkodjon.

Ez az egysoros konyha abszolút nem nagy, de minden megtalálható benne, amire szükségünk lehet a hétköznapok során. A zárt konyhaszekrények mély és jól szervezett tárolóhelyeket biztosítanak, így nem lesz bonyolult a „látszólagos” rend fenntartása. Az, hogy mi lapul majd meg a konyhabútor frontok mögött, már igazán nem rajtunk múlik…

A beépített konyhagépek kiválasztásakor is a minőségre törekedtünk, a mosogatótálca, valamint a színben hozzá passzoló csaptelep is a luxus érzését közvetítik. A jó minőságű koyhagépek, a beépített sütő, az indukciós főzőlap, a dizájnos páraelszívó, valamint az energiatakarékos, mégis minden igényt kielégítő világítás még egyedibbé és funkciónálisan is tökéletessé teszik a végeredményt.

Ha egy valóban egyedi konyhát szeretnénk tervezni, akkor jól jöhetnek a különleges bútorelemek is. Ilyenek a sötő két oldalán elhelyezkedő vertikális, kihúzható, polcos elemek, melyeket a lehető legmagasabb minőséget képviselő vasalatokkal láttunk el. A tárolók között minden megtalálható, amire szükségünk lehet: a hagyományos szekrényeken túl belekerültek ezek az extrák, és természetesen a praktikus fiókok sem maradhattak ki a tervezésből.

Ez a konyha tehát nemcsak szép, funkconálisan is tökéletes, és bár férfi megrendelőnk számára készült, egy gyakorlott háziasszony is elégedett lehetne vele, mert minden megvan benne, amire csak szükség lehet a mindennapi konyhai tevékenységek során.

Ha kíváncsi vagy további referenciáinkra, kattints IDE. Amennyiben megvan az alap elképzelésed, várunk szeretettel egy ingyenes konzultációra, melynek keretében átbeszéljük igényeidet, és mely alapján ingyenesen elkészítjük konyhád látványtervét. Az elfogadott tervek alapján akár már 3 héten belül elkészítjük számodra álmaid konyhabútorát, melyhez 10 év termékgaranciát biztosítunk. Keress minket bátran elérhetőségeinken!

 

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Stílusos bérlemény – kompakt elegancia Budapesten

Stílusos bérlemény – kompakt elegancia Budapesten

Referenciamunkáink bemutatását ezzel a bérbeadásra szánt ingatlannal folytatjuk. A teljes lakás berendezésével bíztak meg bennünket, ráadásul nem túl magas büdzsével dolgoztunk, de úgy gondoljuk, hogy egy igazán esztétikus és harmonikus megoldás született. A...

bővebben
Konyhapult-világítás LED technológiával

Konyhapult-világítás LED technológiával

A konyhai világítás alapos megtervezése fontosabb, mint gondolnánk. Az sem jó, ha túl kevés fényforrással dolgozunk, hiszen ez balesetveszélyes is lehet, és fölöslegesen sem érdemes túlzottan sok világítótestet betervezni. Ebben a cikkben a konyhapult-világítás...

bővebben
Hogyan tervezz időtálló konyhát?

Hogyan tervezz időtálló konyhát?

A trendek jönnek-mennek, és természetes, hogy egy-egy divathullám időnként elkap minket. Mégis azt gondoljuk, hogy ha konyhafelújításon gondolkodsz, akkor fontold meg, hogy milyen lenne az a konyhabútor, amiben hosszú távon is örömödet leled. Ez akkor is fontos, hogy...

bővebben