fbpx

Egyedi konyhabútorok fogantyú nélkül: letisztult dizájn a Gola profil segítségével

Az egyedi konyhabútorok terén új divat hódít, amely a letisztult dizájn és a funkcionalitás jegyében bontakozik ki: a fogantyú nélküli kivitel. A Gola profil segítségével olyan bútorokat lehet készíteni, melyek nem csak esztétikusak, hanem praktikusak is.

A Gola profil egy innovatív rendszer, amely lehetővé teszi a fogantyúk és kilincsek teljes elhagyását a konyhabútorokon. A profil használata egyszerű és gyors, hiszen csak a bútorlapok élére kell szerelni. A Gola profil segítségével a konyhabútorok ajtóinak és fiókjainak nyitása könnyű és kényelmes, ugyanakkor diszkrét és stílusos megoldás.

Az egyedi konyhabútorok esetében egyre gyakrabban alkalmazzák a Gola profilt, amely számos előnyt és lehetőséget kínál az otthonok tervezésében. A fogantyú nélküli konyhabútorok legfőbb jellemzője, hogy a szekrényajtók és fiókok nyitását rejtett, beépített elemek segítik. Ennek eredményeként az egész konyha letisztultabb, harmonikusabb képet mutat, ami hozzájárul a tér rendezett és nyugodt atmoszférájához. A modern dizájn jegyeinek köszönhetően pedig tökéletesen illeszkednek a kortárs lakásokba.

 

A Gola profilok többféle változatban érhetők el, így minden egyedi konyhabútorhoz igazodnak. Megtalálhatóak egyenes és íves kivitelben, valamint alumínium és rozsdamentes acél anyagban. Emellett a színválaszték is széles, hogy tökéletesen összhangba hozható legyen a konyha stílusával. A Gola profilok nem csak felső és alsó szekrényekhez alkalmasak, hanem fiókos elemek esetén is használhatóak, így maximálisan felhasználóbarátok.

Az egyedi konyhabútorok esetében a Gola profil alkalmazása számos előnyt jelent. Először is, a rendszert könnyen testreszabhatjuk az adott helyiség méreteihez és elrendezéséhez, így az elképzeléseinknek megfelelő konyhát alakíthatjuk ki. Másodszor, a Gola profil segítségével a konyhabútorok kezelése egyszerűbb és gyorsabb, hiszen nincs szükség külön fogantyúkra és kilincsekre. Harmadszor, a rendszer alkalmazása hozzájárul a konyha tisztább és rendezettebb megjelenéséhez, ami fontos szempont lehet a modern lakások esetében.

 

 

A fogantyú nélküli konyhabútorokkal kapcsolatban gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon nem lesznek-e gyorsan koszosak a bútorlapok és ajtók. A válasz: a Gola profilnak köszönhetően a bútorokat könnyedén lehet takarítani, hiszen a profilokban nincsenek nehezen tisztítható rések és hornyok. Így a konyha tisztán tartása nem okoz gondot.

A Gola profil által megteremtett fogantyú nélküli egyedi konyhabútorok nemcsak esztétikailag vonzóak, de praktikusak is. A letisztult dizájn, valamint a széles választék lehetővé teszi, hogy minden konyhába megtaláljuk a tökéletes megoldást. A könnyen tisztítható felületek pedig garantálják, hogy a konyha mindig makulátlan állapotban maradjon. Ne habozzunk tehát, ha szeretnénk modernebbé és stílusosabbá tenni otthonunk központi helyiségét!

Amennyiben olyan konyhabútort szeretnél, mely Gola profillal van ellátva, keress minket bátran elérhetőségeinken. Ingyenesen megtervezzük, és akár 3 hét alatt beszereljük álmaid konyhabútorát!

 

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

A konyhabútorok kiválasztása és tervezése fontos döntés, amely hosszú távon befolyásolja otthonunk funkcionalitását és esztétikáját. Számos tévhit kering azonban a konyhabútorokkal kapcsolatban, amelyek félrevezethetik a vásárlókat. Ebben a cikkben öt gyakori tévhitet...

bővebben
A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A konyhaszekrények tervezésekor számos döntést kell meghoznunk, amelyek befolyásolják a konyha funkcionalitását és esztétikáját. Az egyik ilyen döntés a fogantyúk kérdése. A fogantyúval ellátott konyhaszekrények számos előnnyel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a...

bővebben