A modern elegancia és a klasszikus stílus találkozása a konyhában

A modern életmód egyre több kihívást hoz a mindennapjainkba, hiszen egyre jobban kell tudnunk beosztanunk a kevés kis rendelkezésre álló szabadidőnket. Emiatt a dizájnon túl nagyon fontossá vált a lakberendezésben az olyan terek létrehozása, mely megkönnyíti életünket, a mindennapi tevékenységeinket. Ez a modern, mégis klasszikus elemeket felvonultató konyha mindkét kívánalomnak megfelel, hiszen a múlt időtlen eleganciáját a jelen technológia fejlettségével ötvözi.

A klasszikus stílusú enteriőr ma már nem feltétlenül jelent múltba révedő nosztalgiázást. Manapság a tradicionális elemek alkalmazása rendkívül divatos, amelyeket a mindennapi életünket megkönnyítő modern technológiával egészítünk ki. Nem csoda, hogy szeretnénk valamelyest visszanyúlni a tradicionális dizájnhoz, hiszen a finom és kidolgozott részletek, a díszített szekrényajtók valóban csodaszépek. Természetesen nem ér semmit az egész, ha mindez a funkció rovására megy. Sokan azért félnek a mart konyhabútor frontoktól, mert attól tartanak, hogy nehéz őket tisztán tartani. A félelem érthető, viszont a díszítés a mai letisztult formájában, a modern, könnyen kezelhető anyagokkal kombinálva teljesen alaptalan. Konyhabútoraink olyan minőségi anyagokból készülnek, melyekre bátran vállaljuk a 10 év termékgaranciát, szuper minőségűek és egyszerűen tisztán tarthatóak.

A letisztult, sík felületetek és a letisztult színpaletta keretet ad a klasszikus részleteknek, így az enteriőr egy rendkívül egyedi, klasszikus és mégis modern hangulatot képvisel. A nyitott, L-alakú konyha elengedhetetlen kiegészítője a konyhasziget. Fontos, hogy ennek méretét megfelelően válasszuk meg, a kevesebb néha több. Egy túl hosszú / széles konyhasziget ronthat a konyha használhatóságán, és esztétikailag sem lesz a legszebb.  Itt ezt az arány úgy gondoljuk, hogy sikerült tökéletesen eltalálni, melynek köszönhetően nemcsak plusz munkafelülethez, de plusz tárolókapacitáshoz is jutottunk.

 

Ügyfelünk szeretett volna minél több tárolót, így a felső szekrénysor megkettőztük. Sokan kérdezik tőlünk a közösségi médiában, hogy miért tervezünk ilyen magasra szekrényeket. A mindennap használatos dolgok természetesen elférnek az alacsonyabban fekvő szekrényekben, viszont ezekben a felső tárolókba olyan dolgokat rejthetünk el, melyeket csak ritkán veszünk elő, de mégis jó, ha szükség esetén kéznél vannak. Egy sámli segítségével minden nagyszerűen felérhető, így, ha a funkciójának megfelelő célra használjuk, nagyon jó szolgálatot tehetnek ezek a magaslati tárolók.

A konyhabútoron kívül egy, a konyhával megegyező stílusú komódot is készítettünk. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy (nem csak) nyitott tér esetében mennyire fontos, hogy bútoraink stílusa harmonizáljon egymással. Gyakori hiba, hogy az ingatlanban a különböző helyiségek eltérő stílusú berendezést kapnak, amennyiben viszont harmonikus megoldásra törekszünk, igyekezzünk a különböző szobákat összehangolni. Egyébként nemcsak konyhabútorokkal, hanem teljes lakásberendezéssel is foglalkozunk, így, ha erre van szükséged, akkor is fordul bátran hozzánk elérhetőségeinken.

Ez a konyhat teret ad a kreativitásnak és az ízletes ételek elkészítésének, miközben egy elegáns és meghitt környezetet teremt az otthonunkban. A klasszikus részletek és a modern elemek összhangja egy olyan konyhát eredményez, amely örömmel tölti el mindazokat, akik benne alkotnak és főznek. Ha szeretnél valami hasonlót, akkor keress minket elérhetőségeinken! Amennyiben még nincs meg az igazi, nézz körben a referenciáink között, de a Mobilan Magazin is rengeteg inspirációt tartogat számodra.

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Stílusos bérlemény – kompakt elegancia Budapesten

Stílusos bérlemény – kompakt elegancia Budapesten

Referenciamunkáink bemutatását ezzel a bérbeadásra szánt ingatlannal folytatjuk. A teljes lakás berendezésével bíztak meg bennünket, ráadásul nem túl magas büdzsével dolgoztunk, de úgy gondoljuk, hogy egy igazán esztétikus és harmonikus megoldás született. A...

bővebben
Konyhapult-világítás LED technológiával

Konyhapult-világítás LED technológiával

A konyhai világítás alapos megtervezése fontosabb, mint gondolnánk. Az sem jó, ha túl kevés fényforrással dolgozunk, hiszen ez balesetveszélyes is lehet, és fölöslegesen sem érdemes túlzottan sok világítótestet betervezni. Ebben a cikkben a konyhapult-világítás...

bővebben
Hogyan tervezz időtálló konyhát?

Hogyan tervezz időtálló konyhát?

A trendek jönnek-mennek, és természetes, hogy egy-egy divathullám időnként elkap minket. Mégis azt gondoljuk, hogy ha konyhafelújításon gondolkodsz, akkor fontold meg, hogy milyen lenne az a konyhabútor, amiben hosszú távon is örömödet leled. Ez akkor is fontos, hogy...

bővebben