fbpx

A fehér és a természetes színek időtlen varázsa

A konyha, az otthon szíve több, mint a kulináris alkotások helye. Ez az a hely, ahol emlékeket kovácsolunk, nevetünk és kapcsolatokat ápolunk. A fehér és a természetes színek használata szinte önmagától értetődő, amikor a cél egy elegáns, mégis barátságos konyha kialakítása. Ez nem csupán egy trend, inkább egy tervezési filozófia, melynek köszönhetően konyhánkat nyugodt és hívogató menedékké varázsolhatjuk.

A fehér és a természetes színek kombinációja tökéletes választás akkor, amikor nagyobbnak, világosabbnak és nyitottabbnak szeretnénk láttatni egy teret. A fehér visszaveri a fényt, és légies hangulatot teremt a helyiségben, a természetes árnyalatok pedig nyugalmat és derűt árasztanak. Ez a színkombináció tehát mindenképpen barátságos légkört varázsol, ahová visszavonulhatunk egy nehéz és dolgos munkanap után.

A fehér és a természetes színek választása azt is lehetővé teszi, hogy egy semleges, „üres” vásznat hozzunk létre, amit utána ügyfeleink kedvükre személyre szabhatnak. Ennek a konyhabútornak a semlegessége lehetőséget teremt arra, hogy különböző dizájnelemek változtatásával a saját ízlésünkre formáljuk az enteriőrt. Gondoljunk csak bele, hogy ez milyen jól jöhet hosszútávon. Hiszen a változó világunkban ízlésünk sem feltétlenül állandó, így különböző kiegészítőkkel idővel akár teljesen más hangulatúvá is varázsolhatjuk a konyhánkat.

Mivel ez egy nyitott konyha, így fontos volt, hogy zárt konyhaszekrényeket alkalmazzunk, hiszen ezekbe sokkal könnyebb elrejteni a „rendetlenséget”. Lássuk be, lehetünk bármilyen precízek és rendszeretők, a nyitott polcos elemek mindig azzal járnak, hogy vagy tökéletesen sorakoznak rajta a tökéletesen tiszta és esztétikus konyhai eszközök, vagy egyszerűen az rumlisnak fog hatni.

Ez a konyhabútor egyébként rengeteg tárolófelületet biztosít, biztosak lehetünk benne, hogy itt minden eszközünk el fog férni. Nagyon fontos a konyhatervezés során, hogy a tárolók mennyiségét az életmódunkhoz igazítsuk, és átgondoljuk, hogy mire is lesz szükségünk. Ehhez mérten tudjuk meghatározni, hogy mennyi konyhaszekrényre lesz szükségünk, és milyen elrendezésben. Hidd el, az alul- és túltervezés sem túl praktikus, és az sem mindegy, hogy a különböző tárolótípusok milyen arányban szerepelnek a konyhabútorunkban.

Megrendelőnk nemcsak a konyhabútorának elkészítésével bízott meg minket, azt szerette volna, hogy a nyitott térben az előszoba valahogy belesimuljon a teljes kompozícióba. Úgy gondoljuk, hogy ezt nagyon szépen sikerült megoldanunk. A konyhabútor hátfalával megegyező színű anyagra esett a választás, amit a mennyezeten is végigvezettünk.

 

Ha tetszett ez a konyhánk, és kíváncsi vagy további referenciáinkra, EZEN A LINKEN megtekintheted őket. Mivel saját gyártósorral rendelkezünk, és kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, így bátran ajánljuk konyhabútorainkra a 10 év garanciát. Ha egyedi konyhabútorban gondolkodsz, keress minket bátran ELÉRHETŐSÉGEINKEN, akár a megrendeléstől számított 3-4 héten belül beszereljük álmaid konyhabútorát!

 

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Mire figyelj oda egy minimalista konyhabútor tervezésekor?

Mire figyelj oda egy minimalista konyhabútor tervezésekor?

A minimalista építészet lényege az egyszerűség és a tisztaság iránti törekvés. Ez a tervezési filozófia arra összpontosít, hogy csökkentse a felesleges részleteket és díszítéseket, és inkább hangsúlyozza a tiszta formákat, sík felületeket és a funkcionalitást. Ezek az...

bővebben