fbpx

5 tipp, hogy modern, mégis időtálló konyhád legyen

A különböző konyhai trendek jönnek-mennek, de vannak olyan klasszikus elemek, amelyek bár most fénykorukat élik, valószínű, hogy soha nem mennek majd ki a divatból. Mivel a konyhabútor az, amit talán a legritkábban cserélünk az otthonunkban, érdemes úgy megválasztani, hogy 5-10 év múltán is szívesen lássuk a lakásban.

Fehér konyhaszekrények

Akár a fényes, akár a matt felületeket részesítjük előnyben, a fehér konyhaszekrény mindig üdeséget, tisztaságot, frissességet sugároz. A fehér színt kisebb konyhába is bátran választhatjuk, mert úgy tükrözi vissza a fényt, hogy a tér nagyobbnak hat. Ráadásul bármilyen más színnel kombinálhatjuk. Ha szeretnénk időnként követni az aktuális trendeket, akkor feldobhatjuk egy új hátfallal, egy új falfestéssel vagy kiegészítőkkel.

 

Márvány munkalap

A márvány változatos színű erezetével minden esetben eleganciát sugároz. Nem véletlen, hogy évszázadok óta szívesen használják az építészetben. Amit érdemes tudni róla, hogy például a gránitnál és a kvarcnál porózusabb kőzet, ezáltal sérülékenyebb is.  Rendszeres kezelést igényel, így olyanoknak ajánljuk, akik hajlandóak erre energiát fordítani. Árfekvésben sem a legolcsóbb. Mit tegyünk, ha mégis ez tetszik? A HPL dekor bevonattal rendelkező munkalapok tökéletesen tudják visszaadni a márvány érzetét, ám jóval olcsóbbak annál. Nem hagy foltot rajtuk a kiömlött étel, ital, kiválóan ellenállnak a karcolásnak és az ütéseknek. Könnyen tisztíthatóak, higiénikusak és foltállóak.

 

Rozsdamentes acél konyhai eszközök

A rozsdamentes acél elegáns, divatos és egyben időtálló. Mind a letisztultabb, modern, mind a díszesebb konyhákhoz passzol. Nagy előnyük, hogy nem igényelnek sok törődést, és ha olyan darabokat választunk, a sokak által kifogásolt ujjlenyomatokat is el tudjuk kerülni.

 

Metrócsempe

Retrón hangzik? Pedig nem az! A metrócsempe neve nem kamu, valóban a metróállomások falait borította New Yorkban, Párizsban és a világ nagyvárosaiban. Mérete miatt tartották nagyon praktikusnak, mert nehezen burkolható felületeket is be lehetett vele fedni. A fuga színével is lehet játszani. Ha egységes, letisztult felületre vágysz, válaszd a fehéret, ha a karakteresebb megoldások a szimpatikusabbak, akkor a cementszürke vagy a sötétszürke lesz a te színed. Létezik fényes és matt változata, a dekorcsempéken pedig díszítések is találhatóak. Ha macerásnak tartod a fuga tisztítását, akkor válassz helyett csempepótló hátfalat.

 


 

Konyhasziget

Egy nagy, L-alakú konyhából semmiképpen sem maradhat ki a konyhasziget. De akkor sem kell lemondanunk róla, ha kisebb hely áll a rendelkezésünkre. Ilyenkor az úgynevezett félsziget megoldásokat alkalmazzuk. Hogy miért olyan praktikus? Használhatod akár étkezőként, beleépíthetsz tárolási megoldásokat, ha pedig elegendő hely áll rendelkezésedre, akár a főzőlapot vagy a mosogatót is oda helyezheted.

Ha modern, időtálló konyhabútorra vágysz, keresd bátran szakembereinket, akik megtervezik és megvalósítják álmaid konyháját. Mi nemcsak a konyhabútorról, a konyhagépekről is gondoskodunk, ráadásul részletes műszaki tervvel is ellátunk, hogy ne érjen semmilyen kellemetlen meglepetést. 10 év garanciát és ingyenes tervezést biztosítunk egyedi, saját gyártású konyhabútorainkra. Mi kell még? Nézd meg  kollekciónkat bemutatótermünkben!
 

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Mire figyelj oda egy minimalista konyhabútor tervezésekor?

Mire figyelj oda egy minimalista konyhabútor tervezésekor?

A minimalista építészet lényege az egyszerűség és a tisztaság iránti törekvés. Ez a tervezési filozófia arra összpontosít, hogy csökkentse a felesleges részleteket és díszítéseket, és inkább hangsúlyozza a tiszta formákat, sík felületeket és a funkcionalitást. Ezek az...

bővebben