4 konyhai kiegészítő, ami megkönnyíti az életünket

A konyhák egyre csak fejlődnek, aminek az a vége, hogy tele vannak mindenféle – lássuk be sokszor haszontalan – kütyüvel. Egyre nehezebb eligazodni a különböző kiegészítők világában, vajon mi az, ami valóban hasznos, és mi az, ami csak pénzkidobás. Most 4 olyan konyhai kiegészítőt szeretnénk bemutatni, amelyek megkönnyíthetik a hétköznapjaidat.

Először is szeretnénk leszögezni, hogy a konyha tervezését minden esetben alapos tervezéssel kell kezdenünk. Ez nemcsak abból áll, hogy kiválasztjuk a megfelelő konyhabútorstílust, és lemérjük a helyiséget. Fontos, hogy átgondoljuk, hogy milyen életmódot élünk, valójában mire használjuk jelenleg, és mire szeretnénk a jövőben használni, és ehhez mérten gondolnánk át az igényeinket. A most bemutatott konyhai kiegészítők nagyon hasznosak, de nem biztos, hogy neked is szükséged lesz rájuk.

 

Érintésmentes konyhai csaptelep

 

Képzelj el egy világot, ahol a ragacsos tészta vagy a zsíros ujjak nem jelentik egyből azt, hogy a főzés után egyből tisztíthatod a csaptelepedet. Az érintésmentes csapteleppel ez lehetséges! Csak alá tartod a kezed, és már folyik is a víz! Ideális akkor, ha éppen tele van a kezed – például főzés közben -, vagy esetleg ha a gyerkőccel együtt főztök, és szeretnéd egyszerűen megmosni a kis kezeit, de természetesen előfordulhatnak olyan betegségek is, amelyek még egy olyan egyszerű mozdulatot is megnehezítenek, mint a csaptelep elforgatása. Mindenesetre ez egy rendkívül praktikus és higiénikus megoldás, ami meggátolja azt is, hogy a bacikat átadjátok egymásnak.

 

Push-open konyhabútor frontok

 

A push-open szekrényajtókról már írtunk részletesebben egy korábbi cikkünkben. Ennek a lényege, hogy nincsenek fogantyúk vagy egyéb gombok, a konyhabútor ajtajai egy enyhe nyomásra nyitódnak és záródnak. Ez egy rendkívül letisztult, elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhádnak, minimalista enteriőrbe elengedhetetlen megoldás. Ez a megoldás nemcsak a dizájnnak szól, nagyon egyszerűvé teszi a munkát a konyhában.

 

Munkalapba rejtett konnektorok

 

Lássuk be, ez nem létszükséglet, mégis sokak által kedvelt megoldást jelentenek. Hiszen egyre több a kütyünk, mind árammal működik, és nem szeretnénk a hátfalat elcsúfítani egy sor konnektorral. Ezek a különböző, munkalapba építhető, felbukkanó megoldások mindaddig rejtve maradnak, amíg nincs rájuk szükségünk. Letisztult enteriőrt eredményez, és azok, akik a konyhai eszközök szerelmesei, imádni fogják.

 

Páraelszívó a főzőlapon

 

A páraelszívóról nem éppen ez a kép jut eszünkbe. Hiszen a páraelszívó egy általában nagy készülék, ami a főzőlap fölött helyezkedik el. Ma már ez sem törvényszerű, hiszen akadnak főzőlapba beépített változatok. Hatékony és stílusos, ráadásul helytakarékos megoldás, ami bármilyen enteriőrbe beilleszthető. Nagyon fontos, hogy a vásárlás előtt mindenképpen konzultálj a megfelelő szakemberrel, hiszen a technológia mellé fontos biztosítani a műszaki hátteret is! Mi a Mobilannál egyébként konyhabútoraink mellé nem csupán ingyenes látványtervet, de műszaki szaktanácsadást is biztosítunk, így a kivitelezéskor nem érnek majd kellemetlen meglepetések!

 

Ha konyhatervezésbe szeretnél kezdeni, először is érdem átgondolnod az igényeidet. Ehhez nagyon jó fogódzkodót adhat az alábbi kéréssor:

50 KÉRDÉS, AMIT ÉRDEMES ÁTGONDOLNOD, MIELŐTT KONYHABÚTORT TERVEZEL

Ha megvannak az alap elképzeléseid, várunk szeretettel a Mobilan Konyhastúdióba, ahol átbeszéljük igényeidet, és mindenre kiterjedő tanácsadást biztosítunk. Ezt követően elkészítjük ingyenes látványtervedet, majd a jóváhagyást követően akár már 3 hét alatt beszereljük álmaid konyhabútorát. Kérj időpontot még ma elérhetőségeinken!

 

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

Miért fontos, hogy ne egyedül tervezd meg a konyhabútorod?

Miért fontos, hogy ne egyedül tervezd meg a konyhabútorod?

Már több olyan online felület van, ahol magunk is megtervezhetjük a konyhánk, de mi mégis úgy gondoljuk, hogy ezt érdemes inkább szakértőre bízni. Sokan érzik azt, hogy ez egy luxus, pedig vannak olyan cégek, amelyek már ingyenesen kínálják, egyedi konyhabútoraik...

bővebben
Így varázsolj légies konyhát az otthonodba!

Így varázsolj légies konyhát az otthonodba!

Az „optikai tuning” elengedhetetlen eleme a kis konyhák tervezésének, de nagyobb alapterületű konyhák is tűnhetnek zsúfoltnak, ha nem figyelünk oda. Vegyük sorra azokat a dizájntrükköket, amiket érdemes bevetni, ha tágasabb és nyitottabb hatást szeretnénk elérni az...

bővebben