fbpx

4 konyhai kiegészítő, ami megkönnyíti az életünket

A konyhák egyre csak fejlődnek, aminek az a vége, hogy tele vannak mindenféle – lássuk be sokszor haszontalan – kütyüvel. Egyre nehezebb eligazodni a különböző kiegészítők világában, vajon mi az, ami valóban hasznos, és mi az, ami csak pénzkidobás. Most 4 olyan konyhai kiegészítőt szeretnénk bemutatni, amelyek megkönnyíthetik a hétköznapjaidat.

Először is szeretnénk leszögezni, hogy a konyha tervezését minden esetben alapos tervezéssel kell kezdenünk. Ez nemcsak abból áll, hogy kiválasztjuk a megfelelő konyhabútorstílust, és lemérjük a helyiséget. Fontos, hogy átgondoljuk, hogy milyen életmódot élünk, valójában mire használjuk jelenleg, és mire szeretnénk a jövőben használni, és ehhez mérten gondolnánk át az igényeinket. A most bemutatott konyhai kiegészítők nagyon hasznosak, de nem biztos, hogy neked is szükséged lesz rájuk.

 

Érintésmentes konyhai csaptelep

 

Képzelj el egy világot, ahol a ragacsos tészta vagy a zsíros ujjak nem jelentik egyből azt, hogy a főzés után egyből tisztíthatod a csaptelepedet. Az érintésmentes csapteleppel ez lehetséges! Csak alá tartod a kezed, és már folyik is a víz! Ideális akkor, ha éppen tele van a kezed – például főzés közben -, vagy esetleg ha a gyerkőccel együtt főztök, és szeretnéd egyszerűen megmosni a kis kezeit, de természetesen előfordulhatnak olyan betegségek is, amelyek még egy olyan egyszerű mozdulatot is megnehezítenek, mint a csaptelep elforgatása. Mindenesetre ez egy rendkívül praktikus és higiénikus megoldás, ami meggátolja azt is, hogy a bacikat átadjátok egymásnak.

 

Push-open konyhabútor frontok

 

A push-open szekrényajtókról már írtunk részletesebben egy korábbi cikkünkben. Ennek a lényege, hogy nincsenek fogantyúk vagy egyéb gombok, a konyhabútor ajtajai egy enyhe nyomásra nyitódnak és záródnak. Ez egy rendkívül letisztult, elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhádnak, minimalista enteriőrbe elengedhetetlen megoldás. Ez a megoldás nemcsak a dizájnnak szól, nagyon egyszerűvé teszi a munkát a konyhában.

 

Munkalapba rejtett konnektorok

 

Lássuk be, ez nem létszükséglet, mégis sokak által kedvelt megoldást jelentenek. Hiszen egyre több a kütyünk, mind árammal működik, és nem szeretnénk a hátfalat elcsúfítani egy sor konnektorral. Ezek a különböző, munkalapba építhető, felbukkanó megoldások mindaddig rejtve maradnak, amíg nincs rájuk szükségünk. Letisztult enteriőrt eredményez, és azok, akik a konyhai eszközök szerelmesei, imádni fogják.

 

Páraelszívó a főzőlapon

 

A páraelszívóról nem éppen ez a kép jut eszünkbe. Hiszen a páraelszívó egy általában nagy készülék, ami a főzőlap fölött helyezkedik el. Ma már ez sem törvényszerű, hiszen akadnak főzőlapba beépített változatok. Hatékony és stílusos, ráadásul helytakarékos megoldás, ami bármilyen enteriőrbe beilleszthető. Nagyon fontos, hogy a vásárlás előtt mindenképpen konzultálj a megfelelő szakemberrel, hiszen a technológia mellé fontos biztosítani a műszaki hátteret is! Mi a Mobilannál egyébként konyhabútoraink mellé nem csupán ingyenes látványtervet, de műszaki szaktanácsadást is biztosítunk, így a kivitelezéskor nem érnek majd kellemetlen meglepetések!

 

Ha konyhatervezésbe szeretnél kezdeni, először is érdem átgondolnod az igényeidet. Ehhez nagyon jó fogódzkodót adhat az alábbi kéréssor:

50 KÉRDÉS, AMIT ÉRDEMES ÁTGONDOLNOD, MIELŐTT KONYHABÚTORT TERVEZEL

Ha megvannak az alap elképzeléseid, várunk szeretettel a Mobilan Konyhastúdióba, ahol átbeszéljük igényeidet, és mindenre kiterjedő tanácsadást biztosítunk. Ezt követően elkészítjük ingyenes látványtervedet, majd a jóváhagyást követően akár már 3 hét alatt beszereljük álmaid konyhabútorát. Kérj időpontot még ma elérhetőségeinken!

 

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen a Te konyhádról beszéljünk!

+36 1 299-0990

Megtervezzük, és akár 3-4 hét alatt megvalósítjuk álmaid konyhabútorát!

Ez is érdekelhet:

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

5 tévhit a konyhabútorokkal kapcsolatosan

A konyhabútorok kiválasztása és tervezése fontos döntés, amely hosszú távon befolyásolja otthonunk funkcionalitását és esztétikáját. Számos tévhit kering azonban a konyhabútorokkal kapcsolatban, amelyek félrevezethetik a vásárlókat. Ebben a cikkben öt gyakori tévhitet...

bővebben
A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A fogantyúval ellátott konyhaszekrények előnyei

A konyhaszekrények tervezésekor számos döntést kell meghoznunk, amelyek befolyásolják a konyha funkcionalitását és esztétikáját. Az egyik ilyen döntés a fogantyúk kérdése. A fogantyúval ellátott konyhaszekrények számos előnnyel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a...

bővebben