fbpx

Üdvözöljük a Mobilan konyhastúdiójában!

A Mobilan több évtizede gyárt és forgalmaz konyhabútorokat olyan ügyfeleknek, akik elérhető áron a hosszú távú és minőségi megoldásokat keresik otthonukba.
A bútorokat az Ön egyedi igényei alapján alakítjuk ki több száz forma- és alapanyag lehetőségből.

Miután tájékozódott a honlapon, várjuk hívását egy személyes időpontegyeztetésre!

év

konyha

Legutóbbi munkáink

Tekintse meg többi referenciánkat!

Megnézem

Önben is felmerülnek ezek a gondolatok?

Nálunk Ön van a középpontban, fontos része a folyamatnak. Több száz lehetőségből, a legkülönfélébb anyagokból és felületekből válogatva tervezzük meg Önnel közösen konyháját. Szakértő kollégánk már az időpontegyeztetéstől kezdve figyelmesen foglalkozik az igényeivel és ez a támogatás a konyhabútor átadásig tart. Kéréseit rugalmasan kezeljük. Kérjen időpontot!
Nem kell aggódnia, hogy nem lesz jó kiválasztott bútor, ami a bemutatóteremben jó ötletnek tűnt, de a lakásában mégse megfelelő. A Mobilan egyedi kialakítású bútorokat gyárt az Ön konyhájának méreteire szabva, így minden elem tökéletes passzolni fog otthonához. Kérjen időpontot!
A komplett konyhabútorhoz kiegészítőket és konyhagépeket is választhat. A konyhagépekről és megbízható partnereinkről ide kattintva tájékozódhat. A konyhabútorokon kívül a Mobilan az Ön igényeire szabott, egyedi nappali-, előszoba- és gardrobe bútorokat is gyárt. Minőségi alapanyagaink, jól felszeret gyártóüzemünk és kollégáink szakértelme garancia a teljeskörű szolgáltatásra. Kérjen időpontot!
A Mobilan minőségi és egyedi konyhabútorai hasonló árban vannak, mint a nagyobb bútoráruházak szabvány konyhái. Tudjuk, hogy a kiírt árak sosem a teljes árak, hiszen az bútorban elrejtett címkék további költségeket sorolnak fel. Ezeket összegezve 500 ezer és 1,5 millió forint között egyedi konyhabútora is lehet.
Megbízható partnerektől szerezzük be az alapanyagokat, hosszú távú szerződéseink és garanciáink vannak. A folyamat teljes egészében ügyelünk az igények teljesülésére és bútor tökéletes illeszkedésére. Az igényekre azonnal és rugalmasan reagálunk.
Legyen szó a saját lakásuk konyhájáról vagy gyermeküknek szánt lakás bútorozásáról, a Mobilan konyhabútorai időtállóak.

Garanciáink

Ár garancia

Az új konyhabútor átadásakor Ön ugyanannyit fizet mint a konyhabútor megrendelésekor. A Mobilan kiemelt figyelmet fordít a költségvetés betartására.

Termék garancia

10 év garancia minden konyhabútor típusra, mivel nem csak a konyhabútor gyártást, hanem a gyártáshoz szükséges alapanyagok beszerzését is gondosan ellenőrizzük.

Határidő garancia

Minden esetben betartjuk a vállalt konyhabútor gyártási határidőket, így Önnek akkor lesz új konyhája amikor számít rá.

Szállítási garancia

Számunkra is fontos, hogy az új konyhabútor sértetlenül érkezzen meg Önhöz, ezért szállítási garanciát vállalunk minden általunk szállított konyhabútorra.

Milyen kiegészítőkkel lesz komplett a konyhabútor?

Egy modern konyhabútor a mutatós megjelenése mellett, a funkcionalitás szempontjából is tökéletesnek kell lennie. Pontosan tudjuk ezt mi is, ezért a Mobilan konyhabútor rendszerek kiegészítéseként tárolók széles választékát kínáljuk, hogy a konyhában a csészétől a lisztig, a legapróbb reszelőtől a dugóhúzóig mindennek meglegyen a helye. Így Önnek a főzés közben már csak az alkotás örömére és az ízek harmóniájára kell koncentrálnia. Konyhai gépek is rendelhetőek!

Tervezzük meg együtt az Ön konyháját is!

Lépjen velünk kapcsolatba

Partnereink

Elismert partnereink több évtizede gyártanak konyhagépeket, így márkájuk egybeforrt a hitelességgel, megbízhatósággal és minőséggel. Bármilyen eszközt választhatnak konyhájukba az itt felsorolt gyártóktól.

Blog

Call Now Button