fbpx

Referenciák

Referenciáink

A Mobilan igyekszik minden új és megújuló otthonba elvinni az utánozhatatlan olasz minőséget és életérzést, ahogy azt cégünk megalapítása óta tesszük minden projektünkben. Az évek alatt már szinte mindenféle kívánsággal és problémával találkoztunk, és szakembereink minden elvárásnak és igénynek megfelelve mutatták meg számtalan helyen, hogy mi is az az igazi Mobilan stílus! Szeretnénk megmutatni önöknek pár referenciamunkát, amikkel nem csak megrendelőink voltak nagyon elégedettek, de mi is igazán büszkék vagyunk az eredményre!

Luxus

Megrendelőnk egy minden apró részletében kidolgozott, kifinomult bútort kért az amerikai konyhás nappalijába. Az eredmény szinte lélegzetelállító.

Hogy a konyha ne tűnjön túl nagynak, egy belső és egy külső részre bontottuk. Belülre kisebb mélységű, matt gyöngyszürke elemeket terveztünk, amiket magasfényű, festett fehér szekrényekkel vettük körbe.

A ragyogást fokozza a kvarckő munkapult és sziget, a Grey Metal üveg hátfalpanel és a sziget oldalába épített tükör.

Letisztult

Remekül működik a gyakorlatban, ha az alsó elemek fogantyúval nyithatók, a felső elemek ajtaja pedig push open (nyomásra nyílódó).

A bútorlapba bemart LED lámpa kiemeli a szövet hatású falburkolatot és a fehér BLANCO mosogatótálcát.

Mini konyha

Egy idős hölgy számára készítettük ezt a konyhát. Számára a kis méret nem jelent gondot, hiszen minden kéznél van. Könnyen a főzési folyamat egyik állomásától a másikhoz fordulhat. Szintén praktikus a beépített sütő fölötti felület, amit használhatunk tárolásra vagy a sütőből éppen kivett étel elhelyezésére.

Kínai vörös

 

A konyha karakterét egyértelműen a vörös ajtók adják. A tágas enteriőrben jól érvényesül a konyhasziget, a helyiség fogadások szervezéséhez is kiváló.

A másik fókuszpont a sziget fölötti páraelszívó, amiben kiemelt szerepet kapott a világítás. Ezt az üveg keret is hangsúlyozza.

Modern és trendi

A fiatal pár konyháját a nagy fehér felületek és a főzőlap mögötti üvegpanel teszik légiessé.
A  pult végébe egy push open (nyomásra nyílódó) asztalkát helyeztünk, amivel bővíthető a főzőlap melletti munkafelület.
A lakók egyik kedvence a páraelszívóba integrált spot lámpák fénye.

Üdeség 4 négyzetméteren

Mit hozhatunk ki egy kétszer két méteres helyiségből? Egy gépesített, teljes funkcionalitású konyhát.
Világos színekkel és LED lámpákkal tettük optikailag tágabbá a teret. Megrendelőnk kérésére egy egyszerű polcos részt alakítottunk ki a munkapult felett, hogy a főzésnél leggyakrabban használt hozzávalók mindig kéznél legyenek.

Férfias harmóniák

Határozott vonalvezetés jellemzi ezt a konyhát. A Hamilton tölgy és a faerezetes fekete ajtók remekül kiegészítik egymást.  A részleteket is érdemes megnézni: a fogantyúkat és a lábazatot feketére festettük, a beépített hűtő mellé mennyezetig érő bortartót terveztünk, a felső szekrényeken pedig rejtett fogantyút használtunk, hogy a tölgy még erőteljesebb legyen.

Klasszikus és tágas

Rengeteg tárolóhelyet biztosít ez a konyha. A hosszabb falon egy pillér miatt a munkafelület egy részét elveszítjük, de ezt a rövidebb falon lévő hosszú munkafelület kompenzálja.

Mivel nagy méretű, jól megvilágított konyháról van szó, bátran használhatunk sötétebb árnyalatokat. Itt az Aida dióra esett a választás.

Otthonos hangulatban

Megrendelőnk olyan konyhát kért, amiben a bútor nem nyomja el a nappali bútorait, hanem ahhoz egy otthonos hátteret nyújt. Ezt a hatást a melegséget sugárzó Aida dió hátfallal értük el, illetve a visszafogott akril ajtókkal.

 

Visszafogott elegancia

A világos és tágas helyiség tökéletes kiindulópont. A tervezésben a fényt az akril magasfényű frontokkal, az inox gépekkel, továbbá a kvarckőből készült munkapulttal és hátfallal hangsúlyoztuk. Az összeállítás mégsem csillogó, az egyensúlyt a Natúr Pacific Dió bárpult teremti meg.

Rengeteg fény

Ebben a konyhában egy műszaki nehézséget változtattunk előnnyé. A légtechnikai kiállás a páraelszívó tervezett helyétől távol, a szemközti falon volt. Egy álmennyezetet alakítottunk ki, ahol az elszívó elvezetése mellett LED spotlámpákat helyeztünk el. A lámpák felkapcsolásakor a fehér ajtókról visszaverődő fény teszi igazán látványossá ezt a konyhát.

Klasszikus konyha

A tágas konyha rengeteg tárolóhelyet biztosít. A tervezésben az egyik kihívást a hosszabb fal közepén elhelyezkedő pillér jelentette. Ezt egy nyitott polcos elemmel oldottuk meg, ami sötét színével kiemelkedik a világos frontok közül.

Az előszoba bútort is a Mobilan készítette, a konyhával egyező színvilágban.

Kompakt

Bár kis hely állt rendelkezésre, a beépíthető mosogatógép, mosógép és hűtő is helyet kapott a konyhában. Köszönhetően a mennyezetig tervezett bútornak, megrendelőnknek a tárolóhelyről sem kellett lemondania.

A faerezetes felső elemek nyitását gola profillal oldottuk meg, így a szekrények frontja szinte összeolvad és egy gyönyörű, töretlen felületet képez.

Tükrös gardrób

A konyhabútor mellett leggyakrabban gardróbokat készítünk. Ebben a közel 3 méter széles tolóajtós gardróbszekrényben minden elfér, amit a hálószobában tárolunk. A Barna Kansas Tölgy ajtók melegséget sugároznak, a nagy tükör pedig kényelmessé teszi a reggeli készülődést.

Letisztult

A fehér-szürke színvilág, a Lacobel üveg hátfal és az ajtók élére illesztett rejtett fogantyúk elegáns, letisztult összbenyomást keltenek.
Az elrendezést az étkezőpult alatt kialakított praktikus tárolók egészítik ki.

Harmonizáló terek

Megrendelőnk számára fontos volt, hogy a lakás teljes bútorzata összhangot sugározzon. A konyha mellett a nappali, az előszoba és a hálószoba bútorait is a Mobilan készítette.
Ugyanazok a színek és anyagok jelennek meg mindegyik helyiségben, az azonos fogantyúk tovább növelik a harmóniát.

Tervezzük meg együtt az Ön konyháját is!

Lépjen velünk kapcsolatba

Fényzug

Amikor a hely adott, ahová a megrendelőnk a konyháját megálmodta, akkor szükség van a Mobilan kreativitására, hogy a legtöbbet hozzuk ki a lakás kis szegletéből. Ebben a konyhánkban úgy kellett kialakítanunk ezt a beugrót, hogy bejárhassa a fény, miközben minden konyhai eszköznek megfelelő tárolást biztosít. A világosságát segíti a (Grigio) halvány szürke front , ami fényes felületével természetes módon deríti ki a konyhát, akárcsak a fehér csempék, melyek nem csak izgalmas mintával dobják fel a letisztult formákat, de a fényt is árasztják konyhánkban. A konyha-összeállításban az is fontos volt, hogy a különféle eszközök pultra helyezésével ne törjük meg ezt a kedvező hatást, így a bőséges és nagyméretű tárolók segítik, hogy mindennek meglegyen a maga helye, miközben a konyha megőrzi a világos tereit.

A textúra hatása

Ez a konyha-összeállításunk jól mutatja, hogy ha otthonunk szín- és formavilágát otthonosan modernre szeretnénk kialakítani, akkor ebben nagy szerepet tud vállalni a lakás szívét adó konyha és az azt meghatározó Mobilan konyhabútor.

A fa által képviselt melegség sokkal inkább odavonzza a szemünket, ha mellette a fehér és a szürke különféle árnyalatai határozzák meg a teret, ezzel talán még fel is nagyítja az anyag organikus erejét. Persze mindez csak akkor működik ennyire harmonikusan, hogy ha úgy eljátszunk a szürke árnyalataival és textúráival, ahol ebben a konyhában tettük, a falakon végigfutó minta és a különféle fémfelületek teszik teljessé a képet. Csak pár hűtőmágnes, és bárki magáénak érezheti!

Visszafogott és modern

Ebben a konyhánkban igazi kihívást jelentett, hogy megfeleljünk a megrendelőnk igényeinek, hiszen egyszerre kellett egy visszafogott színvilágot és egy ízig-vérig modern felszereltségű konyhabútort terveznünk egy újépítésű lakásba. Az eredményen látszik, hogy a Mobilan a modern trendeket követve a legprofibb anyagokat használva gyártja munkafelületeit és frontjait, miközben ezekhez olyan színeket és felületeket tudunk biztosítani, melyek jól passzolnak a különféle megjelenésű lakásokhoz. A frontokon ezúttal a halvány mégis meleg színek teremtik meg a konyha otthonos hangulatát, közben viszont láthatjuk, hogy a vasalatok és a felületek mögött megbúvó technikai háttér a legújabb technikai megoldásokat alkalmazza.

“HŰHA” faktor

A bemutatótermünkben egy új, egyedi gyártású konyhabútorral bővítettük a megtekinthető összeállításokat, igyekezve olyan izgalmas lehetőségeket megmutatni vendégeinknek, amiből rögtön megérzik milyen is lehet otthonunkban egy Mobilan konyhabútor. Ami a helységbe lépőket először „megüti” az természetesen a lágy szürkésbarna és a türkiz színkombinációja, amit az egyedi színű festett frontok nagy felületei puhítanak. A festett fogantyú nélküli frontok és a 2cm vastag kvarcból készült munkapult, az aláépített mosogatóval próbáltunk egy minél trendibb és korszerűbb összeállítást megvalósítani konyhánkban. Az erős első benyomás és „hűha” érzés után azonban, ahogy észrevesszük a részleteket, egyre inkább látszik, hogy a modern konyhabútorgyártás technikai és dizájn lehetőségei egy otthonos, emberekre szabott teret alakít ki, amiben nem csak egy gyors főzés erejéig, de ücsörögve, borozva, beszélgetve is szívesen töltenénk az időnket.

Otthonos és stílusos

Sokféleképp lehet gondolkodni arról, hogy mi a modern, és mi mindig el is mondjuk megrendelőinknek, hogy mennyi minden izgalmas lehetőséget tud rejteni ez a fogalom. Ebben a konyhabútorunkban azon a vonalon ötleteltünk, hogy a karakteres, szemet odavonzó színek helyett milyen elemeket használhatunk, ami egyszerre teszi otthonossá és modernné a konyhánkat. Így sokkal hangsúlyosabbá válnak az elegáns formák és kiegészítők, a dizájnos vízcsapoktól kezdve az egyedi lámpákig, és sokkal inkább előtérbe kerül a frontok magas minősége. Modern, mert minden lehetőség rendelkezésére áll a tervezőknek és a megrendelőknek, ami manapság a lakberendezésben elérhető technikailag. Modern konyhabútor, mert mindezt mindenki bátran beleálmodhatja leendő vagy megújuló otthonába!

Melegséget árasztó alapanyag

A fa egy, de mégis ezerféle lehet, mi sem bizonyítja jobban, mint az a rengeteg világ, amit az egyedi gyártású Mobilan konyhabútorainkkal meg tudunk álmodni a segítségével!
Van, amikor csak az árnyalatait használjuk, valamikor a textúrájához is hozzányúlunk, legyen csak a színvilágban vagy a felületekben is jelen a klasszikus, melegséget árasztó alapanyag. Ebben a konyhánkban a klasszikus mintázatot próbáltuk megújítani, egy ízig-vérig modern rendszerbe foglalni, aminek segítségével nem csak újszerű és trendi lett, de a technikai háttér miatt a tárolók is olyan lehetőségeket nyújtanak, ami nem csak a dolgok elrendezését, de könnyű használatot, és az élvezetes, élményközpontú főzést is lehetővé teszik.

Stílus, extravagancia nélkül

Különösen büszkék vagyunk erre az egyedi gyártású konyhabútorunkra, hiszen kiváló példát mutat arra, hogy milyen lélegzetelállító színeket és textúrákat lehet használni a modern konyhákban anélkül, hogy elkerüljük a divatból hamar kifutó extravaganciát. A fa melegsége már régóta velünk van konyháinkban, viszont a csúcsminőségű hazai gyártás miatt ezek a felületek már igazán a magas igénybevételre és a könnyű kezelhetőségre lettek megalkotva. A képeken is jól látszik, hogy az egyedi kívánságok alapján szabadon választhatják megrendelőink a tárolók és konyhagépek elhelyezését, kapacitását, mindezt egy olyan színvilággal keretbe foglalva, ami minden otthonnak dísze és központi tere lehetne.

Konyha, mint közösségi tér

Ez a konyhánk bizonyítja, hogy a főzés egy igazi közösségi élménnyé válhat, hogy ha megfelelő környezet áll rendelkezésre hozzá. Azzal, hogy a Mobilan már nem csak a konyhabútort, de a teljes lakást is megtervezi megrendelőinek, számtalan lehetőség nyílt rá, hogy a konyhai életünket jobban integráljuk a lakásba, ne egy elzárt terület legyen, ahol csak főzni lehet, hanem megnyíljon a mindennapjaink számára. Tervezőink megtalálják a helységek előnyeit, ahogy itt is látható, a nagy ablakok és a beáramló fény adott volt, a kialakítás során pedig rögtön tudtuk, hogy ide egy amerikai stílusú konyhaszigetet kell kialakítanunk, amit könnyű körüljárni, és egyszerre szolgál egy tágas térként a szakácsnak és a vendégeinek egyaránt.

Szűk tér praktikusan kihasználva

A konyhabútorgyártás fontos paramétere a megjelenés dizájnja és az anyaghasználat, viszont ugyanilyen odafigyelést igényel a lakásban adott tér legoptimálisabb kihasználása, amit legjobban az egyedileg gyártott konyhabútorok tudnak megvalósítani. Ebben a projektünkben látható, hogy a szűkös hellyel kellett megküzdeni, de ez a kihívás csak méginkább kiemeli azt, hogy a Mobilan konyhabútorok egyedi tervezése mennyivel megkönnyíti majd a jövőben a konyhánk használatát. A holtterek könnyedén hasznosulnak, hogy mindennek meglegyen a helye a főzést minél gördülékenyebbé téve minden konyhában. A másik, ami miatt büszkék vagyunk erre a konyhánkra, hogy a méretét milyen jól ellensúlyozza az újító, de mégis elegáns színválasztás, melyet tervezőnk a megrendelőkkel együtt megálmodott. Kíváncsi rá, hogy az Ön konyhájából mit tudunk kihozni?

Világosság, egy kis csavarral

Amikor a Mobilan konyhát tervez, akkor általában igyekszünk azt minél inkább a lakás enteriőrjének szerves részévé tenni. Azonban mióta a lakások teljes berendezésével is foglalkozunk, tervezőink sokkal könnyebben teremtenek harmóniát az otthon közepét jelentő konyha és a nappali és hálószoba terekkel. Ennél a lakásnál is a világosság volt az elsődleges szempont, így a fehér frontok megjelentek a lakás meghatározó pontjain egyaránt, viszont tudtuk, hogy a konyhában kell valami csavart vinni a dologba, így született meg a halvány fa árnyalatot és a fehéret fém szegélyekkel összeolvasztó kompozíció, melyben így a konyhai gépek acélos felületei is jól mutatnak. A magas minőségű alapanyagok miatt a Mobilan megrendelőinek nem kell félnie a fehér színtől, hisz a legújabb technológiájú felületi kezelésnek köszönhetően a szín olyan makulátlan marad, mint a frissen hullott hó.

4in1: Konyha, nappali, gardrób, hálószoba

Ebben a lakásban különösen odafigyeltünk a fényterelésre, mert tudjuk, hogy nem csak az ablakok, hanem a használt anyagok és felületek is fontosak ahhoz, hogy a fény igazán beragyoghassa a tereket. Hogy a fehér és a fa felületek összhangja az enteriőrben igazán összeállhasson, a Mobilan már nem csupán a konyhabútor tervezését és gyártását vállalta a projektben, hanem a nappali, a gardrób és a hálószoba bútorait is mi álmodtuk meg a leendő lakókkal együtt. Úgy érezzük, nem csak a közös munka és tervezgetés, de a végeredmény is igazán harmonikus lett megmutatva, hogy a bútorok nagy fehér felületi a megfelelő anyaghasználat és dizájn esetén mennyire tágassá teszik otthonunkat.

Letisztult dizájn

Otthonunk megtervezésekor fontos, hogy milyen anyagokat használunk, milyen enteriőrt álmodunk meg, hogyan hasznosítjuk a rendelkezésre álló tereket, és hogy a dizájnt a megrendelő stílusának megfelelően alakítsuk ki. Nehéz pontosan megfogalmazni mi is adja azt az utánozhatatlan érzést, amikor tudjuk, hogy nem csupán egy „lakásba” hanem egy „otthonba” lépünk – szerencsére a Mobilan harcedzett tervezői nagy tapasztaltsággal teremtik meg ezt a légkört az egyedi igényekre gyártott bútorokkal. Ennél a lakásnál ötvöztük a modern megoldásokat, a dizájnelemeket és a hagyományos, egyszerű formavilágot, amelyek együtt teremtik meg az itt lakók stílusát.

Ár garancia

Az új konyhabútor átadásakor Ön ugyanannyit fizet mint a konyhabútor megrendelésekor. A Mobilan kiemelt figyelmet fordít a költségvetés betartására.

Termék garancia

10 év garancia minden konyhabútor típusra, mivel nem csak a konyhabútor gyártást, hanem a gyártáshoz szükséges alapanyagok beszerzését is gondosan ellenőrizzük.

Határidő garancia

Minden esetben betartjuk a vállalt konyhabútor gyártási határidőket, így Önnek akkor lesz új konyhája amikor számít rá.

Szállítási garancia

Számunkra is fontos, hogy az új konyhabútor sértetlenül érkezzen meg Önhöz, ezért szállítási garanciát vállalunk minden általunk szállított konyhabútorra.

Call Now Button