fbpx

Mosogató tálcák

A mosogatás a főzés szükséges, ám sokunk számára kellemetlen velejárója. A Mobilan konyhabútor rendszerekbe beépített mosogató tálcái megkönnyítik a munkát. Egyedi, stílusos formatervezés és a technológia nyújtotta legpraktikusabb lehetőségek – mindez az ön konyhájában!

Foglaljon időpontot, hogy személyesen az Ön konyhájáról beszéljünk! +36 1 299-0990

517261

A kéttálcás, acél mosogató nem csak letisztult, modern stílust sugároz, de az egyik legpraktikusabb választás is egyben.

516556

A mosogató nem csak a helyet foglalja, de lefedve munkára is fogható ebben a konstrukcióban.

516093

Nem csak a letisztult formák, de az egyszerű, tökéletes minőségű alapanyagok is hihetetlen eleganciát biztosítanak ennél a mosogató tálcánál.

515816

A funkcionalitás és az elegancia párosul ebben a gyönyörű, fém mosogató tálcában, ami minden modern konyhát szebbé tehet.

514724

A mosogató tálcák legújabb generációján már jól látszik, hogy igyekeznek a lehető legjobban megkönnyíteni a főzés minden munkafolyamatát.

Foglaljon időpontot, hogy személyesen az Ön konyhájáról beszéljünk!

Foglalok!

Ár garancia

Az új konyhabútor átadásakor Ön ugyanannyit fizet mint a konyhabútor megrendelésekor. A Mobilan kiemelt figyelmet fordít a költségvetés betartására.

Termék garancia

10 év garancia minden konyhabútor típusra, mivel nem csak a konyhabútor gyártást, hanem a gyártáshoz szükséges alapanyagok beszerzését is gondosan ellenőrizzük.

Határidő garancia

Minden esetben betartjuk a vállalt konyhabútor gyártási határidőket, így Önnek akkor lesz új konyhája amikor számít rá.

Szállítási garancia

Számunkra is fontos, hogy az új konyhabútor sértetlenül érkezzen meg Önhöz, ezért szállítási garanciát vállalunk minden általunk szállított konyhabútorra.

Call Now Button