fbpx

Miért a Mobilan?

A sample page description

  • Banner_Mobilan__1920x1280_konyhabútor

Évtizedes tapasztalat

A Mobilan több évtizede gyárt és forgalmaz konyhabútorokat olyan ügyfeleknek, akik elérhető áron a hosszú távú és minőségi megoldásokat keresik otthonukba. Nézzen körül, tekintse meg a lehetőségeket és referenciáinkat! A bútorokat az Ön egyedi igényei alapján alakítjuk ki több száz forma- és alapanyag lehetőségből.

Látogasson el stúdiónkba személyesen!

Mi garantáljuk, hogy mindenben szakmai támogatást kap az új konyhabútor megtervezésében: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7

Ügyfélközpontúság
100%
Precizitás
100%
Szakértelem
100%

Hosszú távú megoldás

Legyen szó a saját lakásuk konyhájáról vagy gyermeküknek szánt lakás bútorozásáról, a Mobilan konyhabútorai időtállóak. Válasszon minket, ha hosszú távra szeretne megbízható konyhabútort!   Kérjen időpontot!

Ügyféltámogatás, közös tervezés

Kiemelt figyelmet szentelünk ügyfeleinknek és mindent megteszünk, hogy az együttműködés kényelmes, zökkenőmentes legyen. Rugalmasan kezeljük a kéréseket és odafigyelünk igényeire. Önnel együtt tervezzük meg a konyháját! Kérjen időpontot!

Megengedhető minőség

Megbízható partnerektől szerezzük be az alapanyagokat, hosszú távú szerződéseink és garanciáink vannak. Olasz alapanyagaink és modern formatervezésű konyhaelemeink garantálják a luxus kivitelt elérhető áron. Kérjen időpontot!

Egyedi, komplett konyhabútort készítünk Önnek

Az ötlettől a kész konyhabútorig hosszú út vezet, ezért szakembereink készségesen segítenek, hogy az elképzelés valós formát ölthessen. A tervezésnél végig szem előtt tartjuk a konyhabútor irányzatokat, előírásokat,  szabványokat, valamint az Önök főzési szokásait, és a lakásuk méreteit. Több mint 300 konyhabútor elemből,  számos konyhagépből és kiegészítőből (csaptelep, mosogatótálca, tárolóelem), valamint a legkülönfélébb anyagokból és felületekből válogatva tervezzük meg Önnel közösen konyháját.

Minőséget viszünk a konyhájába megfizethető áron

A Mobilan konyhabútorai funkcionalitásban, esztétikában és tartósságban messze túlmutatnak a lapra szerelt társaikon, így elsősorban azoknak ajánljuk, akik hosszú távra terveznek. A Mobilan konyhabútorai hasonló árban vannak, mint a nagyobb bútoráruházak szabvány konyhái. Tudjuk, hogy a kiírt árak sosem a teljes árak, hiszen az bútorban elrejtett címkék további költségeket sorolnak fel. Ezeket összegezve 500 ezer és 1,5 millió forint között egyedi konyhabútora is lehet.

Az otthonához szabjuk a konyhát

Tudjuk, hogy minden otthon egyedi, ráadásul sok esetben különleges és nem szabványos elrendezésű. Miért is tenne bele akkor szabvány konyhát? A Mobilan konyhák tervezésénél kiemelt figyelmet szentelünk a megvalósíthatóságnak, hogy az ügyfeleink igénye tökéletesen kivitelezhető legyen és belepasszoljon az életterébe. Így kerülhetőek el azok a malőrök, amelyek az előre gyártott (és hasonló árú) lapraszerelt konyhabútoroknál előfordulnak: ami a boltban még jól nézett ki, otthon valahogy mégsem passzolnak. A Mobilannál az otthonára szabjuk a bútort!

Az egész családja számára készítjük a konyhát

A Mobilan csapatát is családos emberek alkotják. Vannak köztünk apukák, akik a konyhapultnak támaszkodva nézik át a gyerekek leckéjét, vannak háziasszonyok, akiknek egy ünnepi vacsoránál és egy sebtében összedobott reggelinél is ugyanúgy a toppon kell lenniük – így mi is nap, mint nap próbára tesszük a Mobilan konyhabútorait. Látogasson meg minket bemutató termünkben, és tapasztalja meg ezt a nagyvonalú olaszos életérzést, valamint a praktikus technikák nyújtotta lehetőségeket, amit vásárlóink és családjaik nap nap után átélnek a Mobilan konyháikban!

Kikkel fog találkozni a konyhastúdiónkban?

Gizike
Ügyfélkapcsolati referens

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin pulvinar nisl enim, eget dignissim felis posuere in.

Nagy Anna
Ügyfélkapcsolati referens

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin pulvinar nisl enim, eget dignissim felis posuere in.

Kiss Andor
Ügyfélkapcsolati munkatárs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin pulvinar nisl enim, eget dignissim felis posuere in.

Vásárlóink véleménye a konyhabútorainkról!

0 Comments

Leave Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Call Now Button