fbpx

Hogyan lesz új konyhám?

A sample page description

1. Jöjjön el bemutatótermünkbe vagy kérjen időpontot

Bármikor ellátogathat hozzánk nyitvatartási időben, de ha időpontot foglal, akkor biztos lehet benne, hogy csak Önnel foglalkozunk abban az időintervallumban. Időpontot az alábbi telefonszámon kérhet:
+36 1 299-0990

2. Bemutatótermünkben konyhájának minden részletét megbeszéljük

Az első találkozóra érdemes magával hoznia a helyiség alaprajzát, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a megbeszélés.
Címünk 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7. 

3. Megtervezzük Önnek leendő konyháját

A Mobilan konyhabútor stúdió egy 3D-s látványtervben mutatja meg leendő konyhabútorának modelljét. Ha beleszeretett, megtörténik a megrendelés és hozzáfogunk, hogy legyártsuk az Ön egyedi, közösen megtervezett konyhabútorát.

4. Pontosan felmérjük a helyszínt

Felmérjük és rögzítjük a konyha minden méretét, a gépészeti kiállások helyzetét, hogy pontos eredményt nyújthassunk megrendelőinknek a tervezés véglegesítése és a gyártás során.

5. A legmodernebb technológiákkal legyártjuk konyháját

A konyhabútor alapanyagok magas fokú ellenőrzése és a gyártás során használt legmodernebb technológia mellett szakembereink sokéves tapasztalata is biztosítja a minőségi munkát. 

6. Házhoz szállítjuk és beszereljük Önnek az új konyháját

Hogy minden tökéletesen a helyére kerüljön, a szállításról és a beszerelésről is a Mobilan gondoskodik.
Konyhabútorára 10 év gyártói garanciát vállalunk!

Tervezzük meg együtt az Ön konyháját is!

Lépjen velünk kapcsolatba

10% KEDVEZMÉNY AKRIL AJTÓS KONYHABÚTORRA

Szerződjön velünk most, és magasfényű vagy matt akril frontos konyhabútorára 10% kedvezményt biztosítunk!

Media

Egyedi konyhabútort szeretne? Legyen az akár matt, akár magasfényű,  akril frontos konyhabútorainkra 10% kedvezményt biztosítunk.

Megtervezzük és elkészítjük komplett konyhabútorát, amelyet konyhagépekkel együtt szállítunk.

Az akció a 2022. szeptember 1. és október 31. között beépítésre kerülő konyhabútorokra vonatkozik.

Ne maradjon le, lépjen velünk kapcsolatba!

A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze, valamint nem vonatkozik konyhagépekre, mosogatókra, egyéb kiegészítőkre és szolgáltatásokra

További részletekért kattintson a nyilakra >>>

50%-os vissza nem térítendő állami támogatás

A kormány által bejelentett otthonfelújítási program konyhafelújításra is igényelhető, a támogatás mértéke maximum 3 millió forint.

Media

A támogatást legalább 1 gyereket nevelő házaspárok, élettársak és egyedüllálló szülők vehetik igénybe, 2021. január 1-jét követő lakásfelújítások esetében.

További feltétel, hogy az igénybevevőnek köztartozás-mentesnek kell lennie, és rendelkeznie kell minimum 1 éves, folyamatos társadalombiztosítási jogviszonnyal.

Anyagköltségre és munkadíjra is vonatkozik a kiírás, 1.500.000-1.500.000 forint értékben. Az állam a felújításunk felét állja, tehát 50%-os önrészt kell biztosítanunk.

A támogatás konyhafelújításra is igénybe vehető, és érdemes rá jó előre felkészülni. Gondoljuk át alaposan, hogy miképpen szeretnénk felhasználni a lehetséges keretösszeget, és nézzünk utána, hogy elképzeléseink miképpen igazodnak a piaci lehetőségekhez

Ha kíváncsi a további részletekre, kattintson a nyilakra >>>

MOBILAN PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS*

Tervezze meg konyháját akár otthona kényelméből, tanácsadó kollégánk, Lovas László segítségével. Mindez hogyan történik?

Alt Text

Hívja Lovas Lászlót a +36 70 612 4914-es telefonszámon, és egyeztessenek időpontot INGYENES személyes tanácsadásra;

A megbeszélt időpontban László ellátogat Önhöz a helyszínre, ahol megvitatják az igényeket és a lehetőségeket. Ekkor már a műszaki felmérésre is sor kerül;

Az elhangzottak alapján INGYENESEN elkészítjük Önnek a látványtervét, majd meginvitáljuk Önt egy részletes műszaki megbeszélésre, hogy a kivitelezés során ne érjék kellemetlen meglepetések;

Ezt követően elkészítjük a részletes ajánlatot, amely nem tartalmaz rejtett költségeket! Árgaranciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy az új konyhabútor átadásakor Ön ugyanannyit fizet, mint a konyhabútor megrendelésekor. A Mobilan kiemelt figyelmet fordít a költségvetés betartására.

* A Mobilan Prémium Szolgáltatás egyelőre Észak Budapesten és vonzáskörzetében érhető el!

Kérjen időpontot most prémium tanácsadásra!

+36 70 612 4914
Call Now Button