fbpx

Konyhai gépek

Konyhai gépek

Mint, ahogy a modern, olasz stílusú konyhabútoraink is igyekeznek elegáns megjelenésük mellett a legfunkcionálisabbak lenni, úgy a Mobilan konyháihoz igyekszünk a legjobb konyhai gépeket is biztosítani megrendelőink számára. A konstrukcióink teljesen márka függetlenek, mégis a sokéves tapasztalatunknak és a vevői visszajelzéseknek köszönhetően jó szívvel ajánljuk számtalanszor bizonyító Bosch és Whirlpool konyhai gépeket. Viszont a jó név és a minőség sokszor nem elég, így mi már a tervezés első pillanataitól igyekszünk tanácsot nyújtani a konyhai gépekkel kapcsolatban, hogy azok tökéletesen beleilleszkedjenek a megálmodott enteriőrbe, és új konyhánkba belépve már ne legyen más dolgunk, mint bekapcsolni őket.

Foglaljon időpontot, hogy személyesen az Ön konyhájáról beszéljünk! +36 1 299-0990

Elismert partnereink több évtizede gyártanak konyhagépeket, így márkájuk egybeforrt a hitelességgel, megbízhatósággal és minőséggel. Bármilyen eszközt választhatnak konyhájukba az itt felsorolt gyártóktól.

  • Banner_Mobilan__1920x1280_konyhabútor_ AEG

A modern konyhákban már számtalan gép segít minket, hogy a főzés a lehető legkönnyebb legyen. A Mobilan konyháit üzemkészen adja át a megrendelőknek, amiben minden benne van, amire szükségünk lehet, a megfelelő kapacitású és teljesítményű sütőktől, mikróktól kezdve, a legenergiatakarékosabb mosogatógépeken és hűtőkön át, egészen a kényelmünket szolgáló páraelszívókig.

A modern, olaszos konyháknak nem csak az elegancia a jellemzőjük, de ma már a legpraktikusabb beépített konyhagépek is. Ugye ön is szívesen főzne egy ilyen beépített kávéfőzővel egy latte macchiatot vendégeinek?

Széles választék a legfontosabb konyhai gépekből, mindezt a sokat bizonyított, jónevű gyártóknak köszönhetően. Megjelenésükben is tökéletesen harmonizálnak gépeink konyháinkkal, még csak tovább növelve az utánozhatatlan olaszos, Mobilan konyhabútor eleganciánkat.

Már a tervezésnél érdemes gondolnunk a szükséges konyhai gépek kiválasztására.

A Mobilan konyháinak és beépített gépeinek elsődleges célja, hogy mindennapjainkat megkönnyítsék és újra igazi felszabadító élménnyé tegyék a főzést.

Ár garancia

Az új konyhabútor átadásakor Ön ugyanannyit fizet mint a konyhabútor megrendelésekor. A Mobilan kiemelt figyelmet fordít a költségvetés betartására.

Termék garancia

10 év garancia minden konyhabútor típusra, mivel nem csak a konyhabútor gyártást, hanem a gyártáshoz szükséges alapanyagok beszerzését is gondosan ellenőrizzük.

Határidő garancia

Minden esetben betartjuk a vállalt konyhabútor gyártási határidőket, így Önnek akkor lesz új konyhája amikor számít rá.

Szállítási garancia

Számunkra is fontos, hogy az új konyhabútor sértetlenül érkezzen meg Önhöz, ezért szállítási garanciát vállalunk minden általunk szállított konyhabútorra.

Call Now Button