fbpx

1. Kérjen időpontot bemutatótermünkbe!

Foglaljon időpontot bemutatótermünkbe, így biztos lehet abban, hogy csak Önnel foglalkozunk abban az időintervallumban. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a kialakult helyzet fontosságának megfelelő intézkedéseket megtesszük, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát nálunk és kaphassa meg álmai konyhabútorát. Időpontot az alábbi telefonszámon kérhet: +36 1 299-0990
Read More

3. Ingyenesen megtervezzük Önnek leendő konyháját

A Mobilan konyhabútor stúdió egy 3D-s látványtervben mutatja meg leendő konyhabútorának modelljét. Ha beleszeretett, megtörténik a megrendelés és hozzáfogunk, hogy legyártsuk az Ön egyedi, közösen megtervezett konyhabútorát. Amennyiben most szerződik velünk, látványtervéért nem számítunk fel plusz költséget.
Read More

4. Pontosan felmérjük a helyszínt

Felmérjük és rögzítjük a konyha minden méretét, a gépészeti kiállások helyzetét, hogy pontos eredményt nyújthassunk megrendelőinknek a tervezés véglegesítése és a gyártás során. A felmérést követően természetesen részletes és írásos műszaki ajánlásokkal látjuk el, hogy amíg konyhabútora elkészül, minden szükséges munkálat – például csatornázás, elektronika stb. – elkészülhessen.
Read More

5. A legmodernebb technológiákkal gyártjuk le konyháját

A konyhabútor alapanyagok magas fokú ellenőrzése és a gyártás során használt legmodernebb technológia mellett szakembereink több évtizedes tapasztalata is biztosítja a minőségi munkát. Nemcsak a konyhabútort, a konyhagépeket is megvásárolhatja nálunk.
Read More
Call Now Button