fbpx
  • A látványterven szereplő konyhabútor listaára: bruttó 1 050 000 Ft
  • Kedvezményes ár: 918 750 Ft
  • A kedvezmény mértéke: 12,5%
  • A kedvezmény 2020.11.01. és 2020.11.30. között létrejött szerződésekben szereplő konyhabútorokra vonatkozik
  • Az árengedmény a konyhabútorok 2021. január 31-ig történő beépítése esetén érvényes
  • A kedvezmény nem vonatkozik konyhagépekre, mosogatókra, egyéb kiegészítőkre és szolgáltatásokra
  • Más akciókkal nem vonható össze

VALAMI HASONLÓ HANGULATOT SZERETNE, DE MÁS SZÍNEKKEL ÉS / VAGY ELRENDEZÉSSEL? A 12,5-OS KEDVEZMÉNY MINDEN AKRIL FRONTOS KONYHABÚTORRA ÉRVÉNYES. KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT!

Kapcsolat

Ezeket A SZÍNEKET JAVASOLJUK:

Hogyan tudom igénybe venni a 12,5% kedvezményt?

Foglaljon időpontot bemutatótermünkbe, így biztos lehet abban, hogy csak Önnel foglalkozunk abban az időintervallumban. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a kialakult helyzet fontosságának megfelelő intézkedéseket megtesszük, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát nálunk és kaphassa meg álmai konyhabútorát. Időpontot az alábbi telefonszámon kérhet: +36 1 299-0990
Az első találkozóra érdemes magával hoznia a helyiség alaprajzát, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a megbeszélés. Címünk: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.
A Mobilan konyhabútor stúdió egy 3D-s látványtervben mutatja meg leendő konyhabútorának modelljét. Ha beleszeretett, megtörténik a megrendelés és hozzáfogunk, hogy legyártsuk az Ön egyedi, közösen megtervezett konyhabútorát. Amennyiben november 30-ig szerződik velünk, látványtervéért nem számítunk fel plusz költséget.
Felmérjük és rögzítjük a konyha minden méretét, a gépészeti kiállások helyzetét, hogy pontos eredményt nyújthassunk megrendelőinknek a tervezés véglegesítése és a gyártás során. A felmérést követően természetesen részletes és írásos műszaki ajánlásokkal látjuk el, hogy amíg konyhabútora elkészül, minden szükséges munkálat - például csatornázás, elektronika stb. - elkészülhessen.
A konyhabútor alapanyagok magas fokú ellenőrzése és a gyártás során használt legmodernebb technológia mellett szakembereink sokéves tapasztalata is biztosítja a minőségi munkát.
Hogy minden tökéletesen a helyére kerüljön, a szállításról és a beszerelésről is a Mobilan gondoskodik. Konyhabútorára 10 év gyártói garanciát vállalunk!

A teljes magasfényű és matt akril kollekcióért kattintson !

Letöltöm a katalógust
Call Now Button