1. Kérjen időpontot!

Ha szeretné élőben megnézni a Mobilan konyhákat és szaktanácsadónkkal megbeszélni az Önök konyhájában rejlő lehetőségeket, kérjen időpontot! Hívja ezt a telefonszámot:
+36 1 299-0990

2. Személyes találkozó a bemutatótermünkben!

Az időpontegyeztetésnél kollégánk elmondja, mit érdemes magával hoznia a bemutatóterembe, hogy sikeres legyen a találkozó: tervrajz.
Címünk 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7, ahol akár több órán keresztül csak az Ön igényeivel foglalkozunk, vagyis alaposan felmérjük, milyen konyhabútorra van szüksége és mi az, amely otthonához is megfelel.

3. Valósághűen megtervezzük Önnek leendő konyháját

A beépített konyhabútor esetében is rengeteg formából, anyagból és színből válogathatunk, így a Mobilan konyhabútor stúdió igyekszik megkönnyíteni dolgunkat, és egy egyedülálló 3D-s konyha látványtervben mutatja meg leendő konyhabútor valósághű modelljét. Ha beleszeretett, megtörténik a megrendelés és hozzáfogunk, hogy legyártsuk az Ön egyedi, közösen megtervezett konyhabútorát.

4. Helyszíni felmérés

Felmérjük és rögzítjük a konyha minden méretét. Pontosan mérjük a konyha paramétereit, az elektromos kiállások elhelyezkedését, hogy a konyhabútor tervezés során már minden kötöttséggel és lehetőséggel tisztában legyünk. Egyedi konyhabútor esetén különösen fontos, hogy minden paraméterrel tisztában legyünk, hiszen csak így tudjuk a lehető legprecízebb eredményt nyújtani megrendelőinknek a gyártás során.

5. A legmodernebb technológiákkal legyártjuk konyháját

A konyhabútor alapanyagok magas fokú ellenőrzése és a konyhabútor gyártás során használt legmodernebb technológia mellett szakembereink sokéves tapasztalata biztosítja a hozzáértő munkát. A konyabútor gyártás technikai hátteret a legprofibb vasalatok, a fékező fiókok, kosarak, és az érintésre nyíló konyhabútor ajtók nyújtják, amelyek nem csak megkönnyítik hétköznapjainkat, de egy életen át bizonyítani fognak az Ön számára.

6. Házhoz szállítjuk és összeszereljük Önnek az új konyháját

A Mobilan konyha megvalósulási rendszere az utolsó munkafázisig követi konyhabútor rendszerét, így szakértő kollégáink a kész konyhabútort nem csak házhoz szállítják, de be is szerelik az Ön konyhájába, hogy minden tökéletesen a helyére kerüljön. Konyhabútorára 10 év gyártói garanciát vállalunk! Az elmúlt évtizedek elégedett vevői és minőségi alapanyagai a garancia rá, hogy olyan konyhát gyártunk, amelyek kiállják az idő próbáját. 

SZEMÉLYES TANÁCSADÁSÉRT HÍVJA KOLLÉGÁNKAT!

+36 1 299-0990